Lazerle boynum yandı ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
dün yüzüme lazer yaptırdım . Çıkıtğımda boynum yüzüm komple kızarıktı boynum aşırı yanıyodu neyse eve geldim sabah geçer dedim ve boynum resmen yanmış aradım kılların uzun olduğu için kıl yanığı olmuş krem sür geçer dediler ama ben çpk korkuyorum bide boynum yanı tuhaf duruyo nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum resimde ekleyim

hizliresim.com'a yükleyip ordan link verebilirsin.

krem önermediler mi? bepanten vs sürülüyor benim bildiğim.

geçmiş olsun.

Bronz /koyu tende öyle bir etkisi olabiliyor. Bir de kullanılan lazerin seviyesi. Size anlatmış ve risklerini söylemiş olmaları gerek.

a>
https://hizliresim.com/qvgg4B

Riskini söylemediler ama krem sür dediler

nasıl bi yere gidiyorsunuz bilmiyorum ama yüz bölgesine lazer yaptırmayın bence. hiç forumları vs araştırmadınız mı? yüze lazer yapınca ayva tüyle bile kıl gibi çıkmaya başlıyor.

Vücudum içün gittiğim bir tıp merkezine gittim. Yaptrmaya mecburum çünkü hormon bozukluğum var
nasıl bi yere gidiyorsunuz bilmiyorum ama yüz bölgesine lazer yaptırmayın bence. hiç forumları vs araştırmadınız mı? yüze lazer yapınca ayva tüyle bile kıl gibi çıkmaya başlıyor.

Vücudum içün gittiğim bir tıp merkezine gittim. Yaptrmaya mecburum çünkü hormon bozukluğum var

söylediğimi anlamıyorsanız bişey diyemicem. tekrar okuyun isterseniz. yüz için lazer önerilmiyor çünkü mevcut tüyleri de sertleştirip kalınlaştırıyor.

ayrıca hormon bozukluğu için tedavi de görüyor musunuz?

Evet lazeri kadın doğum doktorum önerdi verdiğimiz ilaç sadece yeni tüyleri engeller mevcut tüylere bi etkisi olmaz dedi
söylediğimi anlamıyorsanız bişey diyemicem. tekrar okuyun isterseniz. yüz için lazer önerilmiyor çünkü mevcut tüyleri de sertleştirip kalınlaştırıyor.

ayrıca hormon bozukluğu için tedavi de görüyor musunuz?

Benimde genital bölgemde yanıklar olmuştu kahverengi rengine dönüştü bir süre Sonra ama iz filan kalmıyor korkmayın

hormon bozuklugu icin tedavi gorup bu problemi ortadan kaldirmadan lazer de bir sonuc vermez
bende lazer yaptirdigimda hassas bolgelerde yuzde boyinda kizarma oluyor bepanten surun gecer

Back
X