• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazere yeni başlayacağim.Tecrübelilerden yardım...

turbuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
191
0
96
40
Çanakkale
arkadaşlar yarın ilk seansıma gideceğim ama yorumları okuyunca aklım karıştı.ıpl sanırım iyi değilmiş.Peki nasıl anlayacağız ıpl olduğunu?Acı olmayınca etki az olur demişler yani etkili olması için acıması mı gerek?Bir de bazıları toplu ödemenin daha iyi olacağını söylemişler.Benimki seans başı o da aklıma takıldı.Lazerden memnun olanlar ilk seanstan sonra nasıl değişimler oldu?Aklıma gelen sorular bunlar eklemek istediğiniz başka şeyler varsa bekliyorum teşekkürler şimdiden cevaplar için....

ben de alexandrite lazer epilasyon yaptırıyorum.ilk seanstan sonra 2 ay hiç hiçç çıkmadı 2.ayını tamamladığında ise pıt pıt çıkmaya başladı :(2.seansıma da gittim tabi.ilk gün yanık kıllar oluyor yaklaşık bir haftaya hepsi dökülüyor zaten sen elinle çekersen çıkıveriyor.

kızlar yardım edin bende başlıycam bu yaz çok acı varmı yada acısız epilasyon falan ayrıntılı bir bilgi alsak tecrübeli birinden

Merhaba, ben 3 aydır lazer epilasyon yaptırıyorum. 3. seansım bitti. Kullandıkları cihaz Alex, söylendiğine göre en etkili cihaz ki ben çok memnunum şimdilik sonuçtan canım. Acısız lazer epilasyon diye bir şey var mı bilmiyorum, benimki gayet acıyor :) İlk seansta yüksek bir acısı oldu o da kıllara ilk atışları yaptığı için, acı seanslar ilerledikçe azaldı çünkü etki edeceği kıl sayısı azaldı. Yani acıması olması gereken bir şey. Ben de seans başı gidiyorum ve en mantıklısının bu olduğunu düşünüyorum. Toplu para verip sonradan pişman olabileceğim bir şeye girişmek pek bana göre değil :) Sonuç alamamak da var. Ki zaten toplu para - bitirme garantili lazer epilasyon kampanyalarının tuzak olduğu söyleniyor. Ben seans başı gidiyorum ve memnun kalmadığımda yaptırdığım yeri değiştirme şansım var. Sanırım toplu para ödeyenlerde bu yok, bitene kadar gidiyorlar. Başka sorun varsa memnuniyetle cevaplarım canım :)

Merhaba, ben 3 aydır lazer epilasyon yaptırıyorum. 3. seansım bitti. Kullandıkları cihaz Alex, söylendiğine göre en etkili cihaz ki ben çok memnunum şimdilik sonuçtan canım. Acısız lazer epilasyon diye bir şey var mı bilmiyorum, benimki gayet acıyor :) İlk seansta yüksek bir acısı oldu o da kıllara ilk atışları yaptığı için, acı seanslar ilerledikçe azaldı çünkü etki edeceği kıl sayısı azaldı. Yani acıması olması gereken bir şey. Ben de seans başı gidiyorum ve en mantıklısının bu olduğunu düşünüyorum. Toplu para verip sonradan pişman olabileceğim bir şeye girişmek pek bana göre değil :) Sonuç alamamak da var. Ki zaten toplu para - bitirme garantili lazer epilasyon kampanyalarının tuzak olduğu söyleniyor. Ben seans başı gidiyorum ve memnun kalmadığımda yaptırdığım yeri değiştirme şansım var. Sanırım toplu para ödeyenlerde bu yok, bitene kadar gidiyorlar. Başka sorun varsa memnuniyetle cevaplarım canım :)

Gizemm peki gittiğin yer neresi ve yaklaşık fiyatlar nasıl?

Merhaba, benim gittiğim yerde birçok teknoloji kullanılıyor ama benim tenime ve tüy tipime en uygun olanı ütüleme diyot lazermiş. Şuana kadar çok iyi sonuçlar aldım, hatta inanamıyorum. Cihazın ismi Ironlase Exar Diyot Lazer. Eğer gittiğiniz yere sorarsanız, belki bu cihazdandır. Bu cihazdan varsa kesinlikle öneriyorum.

ben de alexandrite lazer epilasyon yaptırıyorum.ilk seanstan sonra 2 ay hiç hiçç çıkmadı 2.ayını tamamladığında ise pıt pıt çıkmaya başladı :(2.seansıma da gittim tabi.ilk gün yanık kıllar oluyor yaklaşık bir haftaya hepsi dökülüyor zaten sen elinle çekersen çıkıveriyor.

2.seansa gıtmeden kaç gün öncesinde bacak kıllarının alınması gerekiyor arkadaşım

Back