Lazer

clkmlkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
3
0
26
Lazerde tüylerim bitmiyor nedeni ne olabilir? Hormonlarım Temiz bir hastalığım da yok ama 2 yildir gidiyorum cok inceldiler ama bitmiyorlar. Hemen hemen her yerimde var tüm vücut lazere gidiyorum ama hala kurtulamadım. Önerilerinizi ihtiyacım var. Alexandre lazer yaptırıyorum.

Zaten yüzde yüz bitmez kişiye göre azalma oranı da değişir kiminde yüzde 50 kiminde yüzde 95 biter. Ten rengi, kıl tipi, mevsimler bile çok etkiler.

Cok teşekkür ederim. İşte sebeplerini merak ediyorum malesef estetisyenlerden doğru düzgün bir geri dönüş alamiyorum.
Gittiğiniz merkezi degişin istersenz güvenilir yerlerde yapmak önemli.
Beyaz ten kalın siyah kıl tipi daha çok etkili olur.
Koyu bir tene sahip iseniz yada tüyler sarı veya fazla ince ise de etkisi olmaz.
Fazla terleyen biriyseniz de etki az olur çok şey sebeb olabilir aslında. Bende yıllarca gittim ve inanın bacaklarim mükemmel ama kollarım da tek bir azalma bile olmadı yüzümde bazı kısımlar iyi ama bazı kısımlar da bildiğiniz kıl çıkıyor rahatsız edici bide yıllarca gittim.
Bitmez ama düzenli yapma imkanınız varsa diğer yöntemlerden daha iyidir

Evet sanırım öyle yapacağım maddi durumum ev verdikçe devam edeceğim ama artık buz lazer denemek istiyorum. Dilan Polata gitmeyi düşünüyorum. Evet koyu tenliyim malesef ve sürekli gittiğim için de inceliyorlar baya

İnşallah iyi sonuç alırsınız. Dediniz yeri bilmiyorum malesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…