- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Merhabalar
Bugun carsida gezerken lazer merkezi broşürüne denk geldim. Kampanya varmış. Koltuk alti 8 seans 100 lira dedi kadin. Yarina kadar gecerliymis kampanya. Lazerle ilgili bi fikrim olmadigindan cihazlarin adini ogrendim buraya sorabileyim diye. Magic opt plus ve alex soguk hava uflemeli kullaniyoruz dedi kadin. Bu cihazlarla ilgili bilgisi olan var mı? Nasıllar gucli cihazlarmi iyi bi sonuc alirimiyim bilenler yorum yaparsa sevinirim kizlar
Evet alex kısaltması olarak kullanıyorlar. Ben de lazer epilasyon yaptırıyorum. Sizin bahsettiğiniz paranın bilmemkaç katı. Sırf para almak için her ay çağırmıyorlar ihityacım olunca gidiyorum. Bir sürü şubesi var, güzel yorumlara sahip diye seçtim gittiğim yeri. Kullandıkları alexandrite yani alex ve soğuk hava üflemeli. Aynı zamanda çok acıtıyor. Sonrasında, ozellikle o akşam yanıyorum resmen. Gitmeye karar verirseniz gerçek mi değil mi karşılaştırırsınız diye yazdım.Cihaz isimlerini yazdirmistim alex soguk hava uflemeli yazmis. Dediginizle ayni cihazmi oluyo
Peki etkisini goruyomusunuz tuyleriniz azaldimi? Kacinci seanstasiniz yuzde kac azalma olduEvet alex kısaltması olarak kullanıyorlar. Ben de lazer epilasyon yaptırıyorum. Sizin bahsettiğiniz paranın bilmemkaç katı. Sırf para almak için her ay çağırmıyorlar ihityacım olunca gidiyorum. Bir sürü şubesi var, güzel yorumlara sahip diye seçtim gittiğim yeri. Kullandıkları alexandrite yani alex ve soğuk hava üflemeli. Aynı zamanda çok acıtıyor. Sonrasında, ozellikle o akşam yanıyorum resmen. Gitmeye karar verirseniz gerçek mi değil mi karşılaştırırsınız diye yazdım.
Çok faydasını gördüm. Dediğim gibi her ay gitmiyorum. Başta 1.5 ayda bir çıkıyorlardı o zaman gidiyordum şimdi 2-3 ayda bir gidiyorum. Koltuk altım tamamen bitti ki çok fazlaydı. Kollarım ve favori bölgesi için de gidiyordum kollarım da bayağı seyrekleşti artık yaptırmayı düşünmüyorum. Ama yüzüm için bir iki seans daha gideceğim. Bir seans bacaklarıma yaptırdım. Çok acımıştı zor dayandım ona tekrar gidemedim ama tek seansla bile %20 azalma oldu. Toplamda sanırım 7-8 seans gittim.Peki etkisini goruyomusunuz tuyleriniz azaldimi? Kacinci seanstasiniz yuzde kac azalma oldu
8 seansa koltuk alti bitebilir o zaman. Cokmu aciyoki yaÇok faydasını gördüm. Dediğim gibi her ay gitmiyorum. Başta 1.5 ayda bir çıkıyorlardı o zaman gidiyordum şimdi 2-3 ayda bir gidiyorum. Koltuk altım tamamen bitti ki çok fazlaydı. Kollarım ve favori bölgesi için de gidiyordum kollarım da bayağı seyrekleşti artık yaptırmayı düşünmüyorum. Ama yüzüm için bir iki seans daha gideceğim. Bir seans bacaklarıma yaptırdım. Çok acımıştı zor dayandım ona tekrar gidemedim ama tek seansla bile %20 azalma oldu. Toplamda sanırım 7-8 seans gittim.
Benim için en güzel tarafı seanstan 1 hafta sonra çıkmamaya başlıyor hepsi tekrar çıkana kadar rahat ediyorsunuz.
Genelde alex diyorlar ama güzellik merkezlerinde bu cihazın kullanılması yasak.Doktor sorun kıvırıyorlar.Ben çok araştırdım.Alex amerikadan fda onaylı ve etkili bir cihaz.Şükür buldum güvenilir yer son seanslarım artık bitiyor.Süper sonuç aldım.İnşallah sizde dürüst yer bulursunuz.Daha önce bir yere denk gelmiştim Atış sesi geliyor ama cihazın etkisi yok.Kıllar dökülmüyor yada az dökülüyordu Meğer bozuk cihazla çalışıyormuşlar .Şükür denk geldi fark ettim de iptal ettirdim paketi.Merhabalar
Bugun carsida gezerken lazer merkezi broşürüne denk geldim. Kampanya varmış. Koltuk alti 8 seans 100 lira dedi kadin. Yarina kadar gecerliymis kampanya. Lazerle ilgili bi fikrim olmadigindan cihazlarin adini ogrendim buraya sorabileyim diye. Magic opt plus ve alex soguk hava uflemeli kullaniyoruz dedi kadin. Bu cihazlarla ilgili bilgisi olan var mı? Nasıllar gucli cihazlarmi iyi bi sonuc alirimiyim bilenler yorum yaparsa sevinirim kizlar
Doktoru olmayan yere yaptırmayın derimCihazlar hakkinda bilgisi olan varmi tuyler sertse magic opt pulse ile basliyoruz dedi
hiç güvenilir değilEvet 8 seansi 100 lira dedi. Kampanyadan once seansini 40 liraya yapiyoduk dedi kadin
Deniz Estetik diye bir yer var nişantaşı da ben oraya gidiyorum cok güzel sonuc alıyorum.. Cihazı cok iti tavsiye ederimMerhabalar
Yıllarca gelir gider bitiremezsiniz.Ayrıca tüyler uyur 2 yıl sonra tekrarlar bu tür cihazlar ipl sistemli oluyor.Merhabalar
Aman aman sakin!Istanbulda bende bir burosure aldandim sonuc husran biter bitmesine de ara ver geri cikar bence hic denemeyin.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?