• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer

bızım burdada komple (ozel bolge arka bolge tum bacak koltukaltı kollar) 800 e yapıyo bı guellık merkezı ablam gıttı bacakalrı 3.4. seansta bıttı ozel bolgede ayn ısekıled kızda 3-4 aydır tek tuy cıkmıyor ya bende guvenemedım buyuksehırlerde cok pahalı bıızm burda cok uygun dıye bende evlennce baska sehırde yasıycam orda yaptırırım dıyorum ama fıaytalrı gorucne burda yaptırasım var. lazerde neye dıkkat etmek gerek?? bırde benm tuyler cok seyrek ve sarı bı ara gıttım kadın bana senn tuylerı makıne okumaz dedı jıeltle al dedı jıletlede alamıyorum yogun cıkar dıye korkuyorum hormonları bozarım dıye korkuyorum. sadece 2-3 ayda bır agda yaptırıyorum okadr.. evlenmeden lazer yaptırcam. ankarada varmı uygun bıldıgınız ve guvnılır

Yeri belli konumu belli brosur dagitmislar gidip gor bakalim temiz mi hijyen durumu nasil begenirsen yaptir ha yaptirdin memnun kalmazsan bitmezse 100 TL ağda fiyatı gibi düşün 8 seans yani ayda 1 yada 2 ayda bir olduğunu düşünelim fazlasıyla paranın karşılığını alırsın gibi geldi bana

bızım burdada komple (ozel bolge arka bolge tum bacak koltukaltı kollar) 800 e yapıyo bı guellık merkezı ablam gıttı bacakalrı 3.4. seansta bıttı ozel bolgede ayn ısekıled kızda 3-4 aydır tek tuy cıkmıyor ya bende guvenemedım buyuksehırlerde cok pahalı bıızm burda cok uygun dıye bende evlennce baska sehırde yasıycam orda yaptırırım dıyorum ama fıaytalrı gorucne burda yaptırasım var. lazerde neye dıkkat etmek gerek?? bırde benm tuyler cok seyrek ve sarı bı ara gıttım kadın bana senn tuylerı makıne okumaz dedı jıeltle al dedı jıletlede alamıyorum yogun cıkar dıye korkuyorum hormonları bozarım dıye korkuyorum. sadece 2-3 ayda bır agda yaptırıyorum okadr.. evlenmeden lazer yaptırcam. ankarada varmı uygun bıldıgınız ve guvnılır
nerede yaşıyorsunuz
gerçekten çok uygun
ben ankarada yaşıyorum en uygun bulduğum 2000 TL

ben 2 yil boyunca tum vucuda gittim.bi suru makinada denedim.benim killarim sert ve siyahti bana en iyi gelen makina delüxtu.simdi buz lazer cikmis o cok iyi diyolar

Yeri belli konumu belli brosur dagitmislar gidip gor bakalim temiz mi hijyen durumu nasil begenirsen yaptir ha yaptirdin memnun kalmazsan bitmezse 100 TL ağda fiyatı gibi düşün 8 seans yani ayda 1 yada 2 ayda bir olduğunu düşünelim fazlasıyla paranın karşılığını alırsın gibi geldi bana

Yok zaten gittim yaptiklari yerin onunde dagitiyolardi. Girdim konustum yarina kadar gecerli dedi . Normal fiyat 40₺ seans basi dedi . Temiz bi yete yenziyo girdigimde seans odasida doluydu isik geliyodu kapi altindan. Erkekler bile konusmaya gelmisti gittigimde

Merhabalar
Bugun carsida gezerken lazer merkezi broşürüne denk geldim. Kampanya varmış. Koltuk alti 8 seans 100 lira dedi kadin. Yarina kadar gecerliymis kampanya. Lazerle ilgili bi fikrim olmadigindan cihazlarin adini ogrendim buraya sorabileyim diye. Magic opt plus ve alex soguk hava uflemeli kullaniyoruz dedi kadin. Bu cihazlarla ilgili bilgisi olan var mı? Nasıllar gucli cihazlarmi iyi bi sonuc alirimiyim bilenler yorum yaparsa sevinirim kizlar
Allah askina guldurmeyin beni. 8 seans 100 tl lazermi olur. Ben gecen sene 8 seansi 2100 tl ye anlasmistim. Sizin ki resmen kandirmaca dolandiricilik sakin kaniptta yaptirmayin. Ipl sistemdir o gecici agda yani. Belli ki merdiven alti bir yer yanik riskiniz bile var.

nerede yaşıyorsunuz
gerçekten çok uygun
ben ankarada yaşıyorum en uygun bulduğum 2000 TL
suan adanada yasıyorum 1 aydır .ama hatayda fıyat 800 anatolia dıye bı guzellık merkezı ama ıste dedıgım gıbı ablam 4-5 ay ocne yatırdı ozmn kampanyamı dıycemde suan hala ofıyata yapıyolarmıs. anakradakı hangısı komplemı 2000 bın.

Cihazlar hakkinda bilgisi olan varmi tuyler sertse magic opt pulse ile basliyoruz dedi

önemli olan cihaz değil
uygulayan kişi
eğer uygulayan kişi işinin uzmanı değilse derinizi yakabilir, izi kalır
lazer epilasoyn, iğneli epilasyon vs çok dikkatli seçim yapmak lazım
arkadaşımın iş yerinde bir elemanı işten çıkarmışlardı, ama 15 gün öncesinden ihbar ederek
o 15 içinde bilerek ve isteyerek yakmış müşterileri
100 tl çok ucuz, dikkatli olun bence

ha ama ben lazerden memnunum, benim bacak kasık tamamen bitti sayılır, 1-2 tüy var yok
fakat iki ayrı yerde gittim, ilk gittiğim yerde çok canımı yaktılar, 1 kere gidip bir daha gitmedim, 2. sinde hiç acımadı

jiletle al demesinin sebebi sertleşmesi ve makinenin görmesi içindir
ağda yasak epilasyon sürecinde mesela

önemli olan cihaz değil
uygulayan kişi
eğer uygulayan kişi işinin uzmanı değilse derinizi yakabilir, izi kalır
lazer epilasoyn, iğneli epilasyon vs çok dikkatli seçim yapmak lazım
arkadaşımın iş yerinde bir elemanı işten çıkarmışlardı, ama 15 gün öncesinden ihbar ederek
o 15 içinde bilerek ve isteyerek yakmış müşterileri
100 tl çok ucuz, dikkatli olun bence

ha ama ben lazerden memnunum, benim bacak kasık tamamen bitti sayılır, 1-2 tüy var yok
fakat iki ayrı yerde gittim, ilk gittiğim yerde çok canımı yaktılar, 1 kere gidip bir daha gitmedim, 2. sinde hiç acımadı
Ozellikle soyledim onu yanma falan olurmu diye memnun kalmazsam diye memnun kalirsiniz dedo ama bilmiyorum tani

jiletle al demesinin sebebi sertleşmesi ve makinenin görmesi içindir
ağda yasak epilasyon sürecinde mesela
anladımda korktum ıste bıde lazerden ıstedıgı msonucu alamazsam tuylerımı kalınalstırıdıgım ve yogunlastırdıgımla kalırdım heralde. bırde evlendıkten sonramı dogumdan sonra hormanlara gore yıne cıkıyormus sanırım lazer yaptıranalrda oluyormu oyle?

Böyle kampanyalar genelde yalan oluyor. Bilmemkaç seansın parasını önceden alıyorlar. Hatta tüm vücut kampanyası oluyor. Sonra da toplanıp gidiyorlar bir gün bakıyorsunuz lazer merkezinin yerinde yeller esiyor. Araştırın daha güvenilir bir yere gidin derim ben. Lazer ömürlük oluyor. Bayağı güzel bir teknoloji, bu yüzden fiyat konusunda cimri davranmamanızı tavsiye ederim.
Dediği doğruysa alexandrite gerçek lazer epilasyon makinesidir. Kıl köklerine lazerle zarar vererek tekrar çıkmalarını engelliyor. Aynı zamanda IPL lazer de var. Bunun ise ağdadan bir farkı yok. Uzun süreli etki yapmıyor. Ama acısız olduğunu söyleyenler var ağda yerine kullanabilirsiniz.

anladımda korktum ıste bıde lazerden ıstedıgı msonucu alamazsam tuylerımı kalınalstırıdıgım ve yogunlastırdıgımla kalırdım heralde. bırde evlendıkten sonramı dogumdan sonra hormanlara gore yıne cıkıyormus sanırım lazer yaptıranalrda oluyormu oyle?
Hamilelikten sonra tekrar çıktığını söylüyorlar. Ama eskisi kadar olmuyormuş yine de.

Hamilelikten sonra tekrar çıktığını söylüyorlar. Ama eskisi kadar olmuyormuş yine de.
Evet eskisi gibi olmuyor ama çıktı yani
Bacaklarımda hiç kalmamıştı mesela tek tük çıkmaya başladı
Kuku ve koltuk altında tamamen bitmemişti zaten ama oralarda da fazlalaştı
Ben son seansa gireli 5 sene oldu yalnız
Sonrasında lumea almıştım onu kullanıyordum hamile kalınca bıraktım
Gerçekten uyutuyormuş tüyleri
Doğumdan sonra lazere gidicem yine
bu defa bitene kadar giderim heralde çok sıkıldım çünkü

Birde şu "bitene kadar" kampanyaları varya onlara inanamayın
Parayı peşin alıyorlar
5 6 seans sonra "insan yaşadığı sürece hormonlar çalışıyor" diyip yılda bir kere ücretli gelmenizi istiyorlar :deli:

Böyle kampanyalar genelde yalan oluyor. Bilmemkaç seansın parasını önceden alıyorlar. Hatta tüm vücut kampanyası oluyor. Sonra da toplanıp gidiyorlar bir gün bakıyorsunuz lazer merkezinin yerinde yeller esiyor. Araştırın daha güvenilir bir yere gidin derim ben. Lazer ömürlük oluyor. Bayağı güzel bir teknoloji, bu yüzden fiyat konusunda cimri davranmamanızı tavsiye ederim.
Dediği doğruysa alexandrite gerçek lazer epilasyon makinesidir. Kıl köklerine lazerle zarar vererek tekrar çıkmalarını engelliyor. Aynı zamanda IPL lazer de var. Bunun ise ağdadan bir farkı yok. Uzun süreli etki yapmıyor. Ama acısız olduğunu söyleyenler var ağda yerine kullanabilirsiniz.

Cihaz isimlerini yazdirmistim alex soguk hava uflemeli yazmis. Dediginizle ayni cihazmi oluyo

Yaptırmayın
İpl falan uyguluyorlardir muhtemelen dediginiz cihazlarin seansi 60tan başlıyor
Size isimleri verecekler tabi nerden biliceksiniz hangi cihaz hangisi,bunun adi bu derler biter
Gitmeyin

Back