Lazer Epilasyon Lazer

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Merhabalar
Bugun carsida gezerken lazer merkezi broşürüne denk geldim. Kampanya varmış. Koltuk alti 8 seans 100 lira dedi kadin. Yarina kadar gecerliymis kampanya. Lazerle ilgili bi fikrim olmadigindan cihazlarin adini ogrendim buraya sorabileyim diye. Magic opt plus ve alex soguk hava uflemeli kullaniyoruz dedi kadin. Bu cihazlarla ilgili bilgisi olan var mı? Nasıllar gucli cihazlarmi iyi bi sonuc alirimiyim bilenler yorum yaparsa sevinirim kizlar

Ben 1 sene boyunca gittim bu seanslara son 2 ay alex uyguladılar. Tüm vücuda girmiştim Tamamen bitmiyor ama çok fazla sayıda azalma oluyor ben memnun kaldım açıkçası. Çünkü benim çok çıkıyordu şimdi ay da bir alıyorum bacaklarımı 2 ayda 1 falan alıyorum ama alex olan çok acıtıyor söyliyim

1.5 yıl candela alex cihazına gittim ve kol altım tamamen bitti.ama o fiyat cok komik geldi.tek seansta 60aldılar benden.azalınca 40a düşürdüler fiyatı.o yüzden biraz arastırın gideceginiz yeri.oraya gidenlerin yorumları daha önemli

Alex ile net sonuç alırsın.. Koltuk altı uzun sürmez zaten.
Zaten bir kaç sene sonra tekrar çıkıyor. Eskisi gibi olmuyor tabi tek tük..

Fiyat böyle olabilir canım bende yaşadığım şehirde kadınlar gunu indirimine denk geldim tüm vucut 900 TL ve büyük bir klinik makineler çeşitlendi reklam ve müşteri kazanmak için bu kadar fiyat düşebiliyor normal
Ben aşırı aşırı beyaz tenli olduğum için bazı bölgelerde alex ise yaramadı ve hala devam ediyorum kesin bilgi veremem ama müthiş bir azalma oldu o azalmaya bile değer bence

İlk broşürü görünce ssevinmistim ama simdi boyle yorumlar görünce bi acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…