Lazer Epilasyon Lazer Yüzümü Mahvetti

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33

Şu 2 Ay Sonra Çıkan Kıllara Bakın? Bir Umut Var mı Artık Lazerin Yüzünden Artan Bu Kıllardan Kurtulmak İçin??
artık gerçekten3 yıldır maddi manevi çok yoruldum. Yaşadığım il küçük bir il bir iğneli epilasyon uzmanı buldum ama ondanda memnun kalmayanlar var

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım kcok gecmis olsun kaç seans gittin ve hangi cihazdı acaba böyle oldu biraktiktan ne kadar sure sonta anladın böyle olduğunu

Canım kcok gecmis olsun kaç seans gittin ve hangi cihazdı acaba böyle oldu biraktiktan ne kadar sure sonta anladın böyle olduğunu
canım ilk lazerimi .2016 yılında gittim 6 ay sonra anladım ama bırakamadım lazeri.çünkü yüzüm çok hassaslaşmıştı. tam 3 senedir artık erkek gibi her yere yayıldı tüyler. gitmeyin lazerin hiç bir türlüsüne

Yüzde lazer kılları yayıyor. Evde kullanılan lazerle yüzümü mahvettikten sonra ağda ip ne varsa yapmıştım. İğneli epilasyon bitirdi yüzümü. Gittiğim merkezlerde de herkes lazer mağduruydu. Yatırıp çat cat lazer yapıyorlar. benim uzmanım yüzde lazerden sonra ne kadar kıl arttığını birkaç ay sonra anlarsınız demişti cidden böyle oluyor birkaç ay bekleyince kıl fışkırıyor her yerden. Allah bunu gözünü para hırsı bürüyenlere yaşatsın amin.

Amin gerçekten kaç kez sordum yaymaz artmaz dediler ama sonuç yayıyor artık lazerin hiç bir türlüsüne gitmeyi düşünmüyorum seansımi bile yarim bıraktım uzatıp

eldivenle alicam nabim

o kadar güzel anlatmışsınızki inşalah daha fazla kişi okurda lazer fikrinden vazgecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…