- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ilk lazerimi .2016 yılında gittim 6 ay sonra anladım ama bırakamadım lazeri.çünkü yüzüm çok hassaslaşmıştı. tam 3 senedir artık erkek gibi her yere yayıldı tüyler. gitmeyin lazerin hiç bir türlüsüneCanım kcok gecmis olsun kaç seans gittin ve hangi cihazdı acaba böyle oldu biraktiktan ne kadar sure sonta anladın böyle olduğunu
o kadar haklılar ki binlerce insan mağdur oldu. zeynep polatın sayfasındada var. bende bu mağdurlardan biriyimYüze lazer vurmayın diyorlar asla! Doktorlar diyor
6 ay sonra yüzünüz için 2 /3 aylazere gitmeyin artış olduğunu görüyorsunuzBencede ama bu artışın ne zaman olduğunu ne zaman anlayabiliriz
ben de çok araştırdım. Kesinlikle iğneli epilasyonLazer gerçekten ayva tüyleri artırıyor.
Yüzde en iyi çözüm iğneli epilasyon. Hem lazere.gore daha kalici
6 ay sonra yüzünüz için 2 /3 aylazere gitmeyin artış olduğunu görüyorsunuz
2 3 ay gitmeseniz bile henüz kıllar yüzeye ççıkmıyor size diyecegım şu yüzünüze bulaşmayın lazeri2 3 Ay gitmeyince bütün tüyler çıkmış oluyor mu peki yoksa 6 ay sonra mı belli oluyor
Yüzde lazer kılları yayıyor. Evde kullanılan lazerle yüzümü mahvettikten sonra ağda ip ne varsa yapmıştım. İğneli epilasyon bitirdi yüzümü. Gittiğim merkezlerde de herkes lazer mağduruydu. Yatırıp çat cat lazer yapıyorlar. benim uzmanım yüzde lazerden sonra ne kadar kıl arttığını birkaç ay sonra anlarsınız demişti cidden böyle oluyor birkaç ay bekleyince kıl fışkırıyor her yerden. Allah bunu gözünü para hırsı bürüyenlere yaşatsın amin.
Yüzde lazer kılları yayıyor. Evde kullanılan lazerle yüzümü mahvettikten sonra ağda ip ne varsa yapmıştım. İğneli epilasyon bitirdi yüzümü. Gittiğim merkezlerde de herkes lazer mağduruydu. Yatırıp çat cat lazer yapıyorlar. benim uzmanım yüzde lazerden sonra ne kadar kıl arttığını birkaç ay sonra anlarsınız demişti cidden böyle oluyor birkaç ay bekleyince kıl fışkırıyor her yerden. Allah bunu gözünü para hırsı bürüyenlere yaşatsın amin.
o kadar güzel anlatmışsınızki inşalah daha fazla kişi okurda lazer fikrinden vazgecer