Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazıları boşa gittim hamilelikte hep arttı geri çıktı diyorlarArkadaşım 3 aylık hamileydi yaptırıyordu yine. Bazı doktorlar bir sıkıntı olmaz diyor bazıları yaptırmayın diyor. Ama siz öğrendiğiniz de yeni olacağı için bir sıkıntı olmaz bence. Hamileliktede artmıyor tüyler
Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ben okadar hormon ilaçları kullandım bir hamilelik geçirdim. Hiç artma olmadı. Yani siz yinede yaptırın. En azından hamile kaldığınızda çok çok iyi oluyorBazıları boşa gittim hamilelikte hep arttı geri çıktı diyorlar
Benim eskisi gibi çıkmaya başladıBazıları boşa gittim hamilelikte hep arttı geri çıktı diyorlar
Pişman mısınız tekrarmı çıktıBende 2 aydır bırakmıştım şimdi hamileyim gitsem mi ya bidaki gitti hepsi
Pişmanmı oldunuzBenim eskisi gibi çıkmaya başladıama ben evde kendim yapıyordum farkı vardır mutlaka
Yoo aslında doğumdan sonra tekrar başlamayı düşünüyorumPişmanmı oldunuz
Paranız yandımı pekiYoo aslında doğumdan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum![]()
Tatlım kendim makina almıştım ben Evde onunla yaptım. Atışı hala bitmediği için benim için sorun olmadı. Ama sende senet imzalanarak gidilen yerler yerine, seans seans gittikçe ücret ödenen yerleri tercih et benceParanız yandımı peki
Evet öyle daha iyi ama mesala üç seans gittik diyelim hamile kaldık o üç ay verilen parada boşa gidiyor çünkü hamileyken çıkıyor yineTatlım kendim makina almıştım ben Evde onunla yaptım. Atışı hala bitmediği için benim için sorun olmadı. Ama sende senet imzalanarak gidilen yerler yerine, seans seans gittikçe ücret ödenen yerleri tercih et bence
Evet malesef orası öyleEvet öyle daha iyi ama mesala üç seans gittik diyelim hamile kaldık o üç ay verilen parada boşa gidiyor çünkü hamileyken çıkıyor yine
Dobduruluyo sonra devam ediyorsunuz.Arkadaşlar lazer yaptırmak istiyorum ama hamile kalırsam yarıdamı kalır mesala bi kaç seans sonra hamile kalırsam eğer o aylar verdiğim paralar boşa mı gider. Hamileyken kıllar yine artıyormuş öyle mi
Tüylerden bıktım lazere gider rahatlarım diye düşündüm ama hamile kalırsam da boşamı gitmiş olacağım bilemedim ne zaman hamile kalacağımızda belli olmuyorMerhaba dr ların büyük bir çoğunluğu hamişeyken lazer yapılmaması gerektiği yönünde düşünüyorlar. hatta emizrirken dahi yaptırılmıyor. çoğu lazer yapan yer bu durumlarda yapmıyor. evet kanıtlanmış bür zararı yok ama kanıtlanmamış da olabilir. hem laze esnasında acıdan ciddi kqsılmalar oluyor bebeği strese sokmaya gerek yok. ben 2 yıl kadar gittim lazere hamileyken bıraktığımda nasıl bir durumdaysa tüylerim o şekilde devam etti. oyle artış vs olmadı hiç. 2 yıla yakındır da gitmedim daha 2 3 gün önce gittim. yani kesinlikle gitmesen çok iyi olur. bebeklerimiz bize emanet riske atmaya gerek yok.. ☺
Bu tamamen sizin kıl yapınıza(kıl rengine) bağlı lazer yaptırıp hamile kaldıktan sonra kılları eskisi gibi çıkan da var çok çok az çıkanda. Kişiden kişiye değişen bir durum. Lazerde ortalama 6 - 8seanstan sonra tam istediğiniz sonuçları almaya başlıyorsunuz çünkü(mesela ben yaklaşık 2 yıldır sanırım 10 seans oldu gidiyorum son 3 seansta tam istediğim gibi oldu). Gitmek istiyorsanız yine gidin belki kıl yapınız lazere uygundur hamile kalana kadar incelir ve azalır o bile hamileleğinizde sizin için rahatlık olurArkadaşlar lazer yaptırmak istiyorum ama hamile kalırsam yarıdamı kalır mesala bi kaç seans sonra hamile kalırsam eğer o aylar verdiğim paralar boşa mı gider. Hamileyken kıllar yine artıyormuş öyle mi