• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer ve ben

Princesss12

🌞
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.386
1.832
63
28
Kızlar ilk seansımdan sonra bacağımdaki ben siyahlaştı veya yandı tam anlamadım böyle değildi ama önceden sizce napmalıyım doktora gitcem de korktum biraz beyaz kalem hep kullanıldı mı sizde veya başına aynısı gelen var mı :(

Kızlar ilk seansımdan sonra bacağımdaki ben siyahlaştı veya yandı tam anlamadım böyle değildi ama önceden sizce napmalıyım doktora gitcem de korktum biraz beyaz kalem hep kullanıldı mı sizde veya başına aynısı gelen var mı :KK43:

Benler üzerine lazer yapılmıyor normalde.Bildiğiniz gibi bazen bu benler kötü huylu olabiliyor.Öyle bir şey varsa tetiklememek adına ,yada oldukça koyu olduğu için ışını oldukça kuvvetli emip yanmalara sebep olacağı için..Sizin söylemenize de gerek yok ki zaten görünen birşey.Bu noktada ne ypmanız konusunda net bir bilgim yok ama bir dermatolog görebilir.

Benler üzerine lazer yapılmıyor normalde.Bildiğiniz gibi bazen bu benler kötü huylu olabiliyor.Öyle bir şey varsa tetiklememek adına ,yada oldukça koyu olduğu için ışını oldukça kuvvetli emip yanmalara sebep olacağı için..Sizin söylemenize de gerek yok ki zaten görünen birşey.Bu noktada ne ypmanız konusunda net bir bilgim yok ama bir dermatolog görebilir.
Umarım bişey olmaz doktora gidicem zaten gittiğim yer de her ilde şubesi olan bir sağlık merkezi ama olan oldu korkuyorum :(

Benimde bir tane öyle oldu, bir yıl önce, ben önemsemedim ve sonradan normale döndü rengi ama yinede aklınıza takılcaksa doktora sormanızda fayda var

Kızlar ilk seansımdan sonra bacağımdaki ben siyahlaştı veya yandı tam anlamadım böyle değildi ama önceden sizce napmalıyım doktora gitcem de korktum biraz beyaz kalem hep kullanıldı mı sizde veya başına aynısı gelen var mı :KK43:
Ben beyaz kalemi evde unutmuştum, kıza burda yoksa gideyim dedim. Rahat olun dedi.
Bi kalktım yüzüm mahvolmuş, beyaz kalem yerine siyah kalem sürmüş. Hiç mi bilgisi yok o derece mi cahil, doktorlarda gezdim, ilaç bile kullandım.
Dikkatsiz davranıyorlar.

Ben beyaz kalemi evde unutmuştum, kıza burda yoksa gideyim dedim. Rahat olun dedi.
Bi kalktım yüzüm mahvolmuş, beyaz kalem yerine siyah kalem sürmüş. Hiç mi bilgisi yok o derece mi cahil, doktorlarda gezdim, ilaç bile kullandım.
Dikkatsiz davranıyorlar.
Bende söyledim kalem kullanın diye ama benin üzerine tutmiyacam bisey olmaz dedi benimde normal bi degisme olmadı ama benlerim icin genel kontrole gidicem. Siyah kalem ne oluyor ilk kez duydum valla çok büyük dikkatsizlik etmiş umarım bi sıkıntı olmaz :(

Yarın başka bir yere gideceğim, bikini bölgesi için. Ama hala kararsızım

Back