- 2 Kasım 2015
- 710
- 1.426
- 113
- Konu Sahibi benyoruldum
-
-5,5 u da görünce kesin karar verdim olucaktım. sonra gözlüğe lense solüsyona neredeyse ameliyat parası bayıldım, ertelemek zorunda kaldım.
Olan birçok tanıdığım var geneli memnun, ben de İzmir’de olucam kaşkaloğlu iyi diye duydum
Tavsiyenizi okuyunca hemen araştırdım. Temel olarak tüm lazer operasyonları gibi korneayı kesme üzerine bir işlem, sadece göze el değmiyor gibi.No Touch Laser'i araştırmanızı öneririm. Ben İstanbul'dayım ve bi hastane ile görüştüm İzmir'de var mı bilmiyorum burada yazarsam reklam olur sanırım.
Lens konusunda bilgim yoktu, sizin dedikleriniz üzerine araştırınca lens kullanmamak avantaj oluyormuş onu duydum. Ben de kullanırım, özellikle de yazın güneş gözlüğü için...Konuyu takipteyim. İleri derecede miyopum. Bu ameliyat için numara sınırı var mı biliyor musunuz?
Bir de duyduğuma göre hiç lens kullanmamış kişilerde başarı oranı daha yüksek oluyormuş. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Merhaba
Bahsettiğiniz şehirlerde bir fikrim yok ama sizi motive etmeye geldim. En yakın arkadaşım askeriye için bu ameliyatı oldu ve toplamda 18 olan göz numarası 0.25e düştü. Yaklaşık 1 ay güneş gözlüğü kullandı çalışırken. Şuan gayet memnun. Insallah siz de bir an önce olur ve iyileşirsiniz
Benim göz derecelerim 3-3,5 civarlarında... Lazerle ilgili okuduklarım genelde soğuttu beni aslında, bu bir hata olabilir diye düşünmeye başlamıştım ancak yeni bir yöntem öğrendim transprk diye. Bu benim gözlerim için uygun olabilir. Araştırmaya devamYıllar süren gözlük lens eziyetinden 3 yıl önce kurtuldum çok memnunum.
Göz merceği kalınlığınız uygunsa yüksek numaraları bile sıfırlayabiliyorlar nitekim benimki 6 numara miyop astigmat vardı.
İlk zamanlar güneşe hassasiyet olabiliyor iyi bir güneş gözlüğü taktım
Göz kuruluğu yapabiliyor zaten lenste göz kuruluğu yapıyor yapay göz damlası kullandım
Kalın camlı gözlükler ve pahalı lenslere veda ettim
Not: göz derecesi yüksek olmayanlar memnun kalmayabilir
Öncelikle inşallah doğru uzmanı bulursunuz. Ben Alper ağca ya oldum 2012 yılında ve bende 20 yıllık gözlük kullanicisiyim. Dünya göze ilk muayeneye giden ve sonra Kuledibi göz Hastanesi'ne giden 3 arkadaşım da kuledibini tercih ettiler. Ben direkt oraya gittim amelyat oldum. Gidince neden orayı tercih ettiklerini anladım.nticaretjane mantığı yok. Dünya göz hala arayıp kampanya var göz ameliyatlarında diyoMerhaba kk forumun değerli ve her daim güzel hanımları, :))
Bendeniz tam 20 yıldır gözlük kullanan, bundan hiç hoşlanmayan ve artık, zamanı geldiğini düşünüp operasyon yaptırmaya karar veren biriyim.
Mümkünse İzmir'de, göz ameliyatı konusunda önerebileceği hastane veya doktor olan varsa, başından veya yakınları başından böyle bir operasyon geçmiş olan varsa tecrübelerine ihtiyaç duymaktayım.
Birçok farklı yöntemle operasyonlar yapılıyormuş, ne yapmam nereye gitmem gerektiği konusunda çok kararsızım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?