Merhaba, konunuzu hortlattım ama merak ettim, ne yaptınız? Var mı bir gelişme? Yorumlarda eşinizin penisine küçük diyenler olmuş siz de haklı olarak kızmışınız. Küçük veya büyük olması çok önemli değil, sizin vajinanızın doğumdan önce geniş olduğunu düşünmüyorum çünkü yaşınız genç, ve vajina esnek bir organ, büyük veya küçük her boy penisi kavrar. Siz doğumdan sonra "tutmuyor" diyorsunuz, demek ki doğumdan sonra bir değişiklik hissediyorsunuz. Erkeğin bu konuda yapabileceği fazla bir şey yok diye düşünüyorum, kalınlaştırıcı kremlere pek inanmıyorum. Kadın için daraltıcı kremlerin de cilt altında geçici ödem yaptığını düşünüyorum, böylelikle darlık hissi veriyor. Benim de son iki yıldır böyle bir sorunum başladı. İlişkimizin başında eşimin penisi büyüktü ve benim vajinam da oldukça dardı ve zorlanıyordum, yoğun ilişki nedeniyle zamanla genişledi. Sonra eşimde bir tansiyon sorunu peydah oldu. tansiyon ilacı kullanmaya başladıktan sonra bir süre ereksiyon sorunu yaşadı. Şimdi ilişkiye girebilecek şekilde ereksiyonu oluyor ancak penisin ereksiyon halindeki boyutunda eskiye oranla biraz azalma var. Eş zamanlı olarak ben de menopoza girdim ve menopozdan sonra bendeki genişleme sorunu da arttı. İşin kötüsü kuruluk sorunu da yaşıyorum. İlişkinin başında kuruluktan ötürü ve (menopozdan kaynaklı) geç uyarılma nedeniyle vajina ilk girişte fazlasıyla dar, ancak daha sonra ise laçkalaşıyor ve "tutmuyor". Krem denedim başlarda işe yarıyor gibiydi şimdi yaramıyor, ya krem bayatladı ya da bendeki sorun arttı. Lazer düşündüm (doğum yapmadığım için) ancak işe yaramadığı yönünde yorumlar okuduğum için vazgeçtim, acaba ameliyat olsam mı diye düşünüyorum ben de. 1,5 ay ilişki yasağı olması biraz canımı sıkıyor. Ayrıca acaba yırtılma, dikişlerin atma sorunu olur mu diye de korkuyorum çünkü dediğim gibi kuruluk sorunum ve ilişkinin başında vajinamın zaten dar olması ile ilgili sorun yaşıyorum.