Lazer Epilasyon Lazer uygulama öncesi tüy dökücü krem

eminekar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
38
0
Arkadaşlar ayın 14'ünde 7. seansıma gideceğim. Koltuk altı ve genital bölgesini yaptırıyorum. Koltuk altım neredeyse bitti birkaç tane kaldı, genitalde alt kısımlar zorluyor.

Neyse benim asıl sorum seans öncesi jilet yerine tüy dökücü krem kullansam bi sıkıntı olur mu acaba. Sonuç olarak tüy dökücü kremler de kökten almıyor. Çok hassas bir cildim var, tüylü kısımlar da azalınca tahriş etme olasılığım artıyor. Bir sıkıntı yaratır mı, bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Evet lütfen bu konudaki görüş ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Benim de çok ihtiyacım var...
Şimdiden teşekkürler.

evet kullanabilirsin...sorun olmaz alt tarafları almak jiletle riskli olduğu için tüy dökücü en güzeli bende ayın 9.unda gideceğim 3. seansım olacak..senin bitmiş demek ne güzel...

evet kullanabilirsin...sorun olmaz alt tarafları almak jiletle riskli olduğu için tüy dökücü en güzeli bende ayın 9.unda gideceğim 3. seansım olacak..senin bitmiş demek ne güzel...

Cevap için çok teşekkürler.
Ben de lazere başlamayı düşünüyorum ve forumdaki tüm konuları geziyorum neredeyse. Her şey iyi hoş ama seans öncesi jilet işlemi kafama çok takıldı. Çünkü bugüne kadar hiç kullanmadım :/ Hep krem ve biraz da makine ile hallettim.
Seanstan 2-3 gün önce uygulayıp jiletle aynı etkiyi göreceksem ve lazer için de bir sakıncası yoksa eğer tercihim kremden yana :)

önemli değil ,evet bende çok korkarım jiletten biryelerimi keserim diye,önceden sir ağda yaptırdığım için hiç tecrübem yok,tüy dökücü krem kullanıyorum lazer için uzman tavsiye etmişti hatta...

Ben henüz araştırma aşamasındayım ne yazık ki ama kafaya koydum yaz bitsin kesin başlayacağım :)
Senin ne güzel 3. seans olacakmış, darısı başıma :) Memnun musun peki canım?

evet canım memmunum..ayda 1 ağda yaptırmaktan bıkmıştım..özellikle hamilelikte cok sık çıkıyordu canıma tak etmişti yani:) yazın da çok rahat oldu..benim geç çıkmaya başladı ve azaldı

merhaba ben başlayacağım lazere banada 2-3 gün öncesinde tüy dökücü yada jilet uygulayabilirsin dediler.Bende hep ağda kullanıyorum. Hiç jilet kullanmadım vede korkuyorum dediğiniz gibi. Acaba hangi tüy dökücüyü kullanıyorsunuz ?

Suuucum acaba ne marka krem kullanıyorsun ? Bende şimdiye kadar ne jilet nede tüy dökücü kullandım. Tüy dökücülerinde üzerinde genitalde kullanılır ibareside göremedim. Senin kullandığın hangi marka ?

Eskici karar verdinmi nerede başlayacağına canım . Ben aslında karar verdim gibi ama halada araştırıyorum.

Eskici karar verdinmi nerede başlayacağına canım . Ben aslında karar verdim gibi ama halada araştırıyorum.

Canım kafamda bir yer ağır basıyor aslında, Alsancak'ta...
Ama hala araştırıyorum sen gibi :)

Bugün Şifa'yı aradım mesela, komple vücut (ki buna koltukaltı, genital ve tüm bacak giriyormuş) 950 dediler!
Çok fazla geldi, biraz uygun olsa oraya giderdim ama bu fiyatla olmaz :/
Ayrıca hafta sonu çalışmıyorlarmış ve hafta içi de sabah 9 akşam 6 aradı, bu da uymuyor ben de çalışıyorum bu saatlerde :)

Sonuç olarak Alsancak'takilere yöneldim, dediğim gibi bir yer var aklımda ama yine de araştırmalarımı kesmedim.
Güvenilir bir yer bulma derdi, lazerde çekeceğim acıdan fazla olacak sanırım :) hayırlısı...

İzmir'de miydin bilmiyorum ama sen nereyi düşünüyorsun peki canım?

Son düzenleme:
Bu arada arkadaşlar, bikini ve genital bölge için bu zamana kadar hep tüy dökümü kullandım.
Marka olarak Veet'i kullanıyorum ve çok memnunum. Diğer markalar nasıl emin değilim ama hemen etki ediyor.
Sanırım lazere başlayınca da bu şekilde devam edeceğim, çünkü jileti elime almadım desem yeri :)
Umarım sorun olmaz..

Bu kremlere verdiğim parayla kim bilir neler alırdım kendime :)
O yüzden param artık lazere...

Bu kremlere verdiğim parayla kim bilir neler alırdım kendime :)
O yüzden param artık lazere...

Ben İstanbul dayım eskici malesef . İzmirde olsam birlikte giderdik iyi olurdu.Bu arada araştıma safasında izmirde iki yeri formda bayağı meth etmişlerdi. Hatta İzmir de olsam her ikisinide gider bakardım diye düşünmüştüm. Biri novara diye bir yerdi sanırım bir yerdi sanırım yanlış telafuz etmediysem.Diğerini hatırlarsam yazarım canım

Keşke canım.. Güzel olurdu :)
Evet forumları yaladım yuttum desem yeri :) ama verimli yorumların çoğu 1-2 sene öncesine ait. Bense güncel olarak tavsiye bekliyorum. Sonuçta 2 sene önce kaliteli hizmet veren bir yer belki şu an aynı kaliteyi bana veremeyebilir. Paramla rezil olmak var bir de işin ucunda. O yüzden son araştırmalarımı yapıyorum, malum sonbahar geldi artık başlamak lazım

Dediğin merkezin ismi doğru canım ama orası hakkında pek iyi şeyler duymadım açıkçası :) o yüzden orayı eledim.
ALsancak'ta Medislim'in isimini çok duydum -aklına gelmeyen yer bu olabilir ve yorumlar genelde pozitif yönde.

Mail de attım kendilerine bir kaç soru sordum ve anında cevap aldım. Büyük ihtimal orası olacak..

Umarım sen de içine sinen ve sonuç alabileceğin bir yer bulursun tatlım, hepimiz için iyi olsun.

Güzel neticeleri forumda paylaşırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…