Arkadaşlar ayın 14'ünde 7. seansıma gideceğim. Koltuk altı ve genital bölgesini yaptırıyorum. Koltuk altım neredeyse bitti birkaç tane kaldı, genitalde alt kısımlar zorluyor.
Neyse benim asıl sorum seans öncesi jilet yerine tüy dökücü krem kullansam bi sıkıntı olur mu acaba. Sonuç olarak tüy dökücü kremler de kökten almıyor. Çok hassas bir cildim var, tüylü kısımlar da azalınca tahriş etme olasılığım artıyor. Bir sıkıntı yaratır mı, bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Evet lütfen bu konudaki görüş ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Benim de çok ihtiyacım var...
Şimdiden teşekkürler.
evet kullanabilirsin...sorun olmaz alt tarafları almak jiletle riskli olduğu için tüy dökücü en güzeli bende ayın 9.unda gideceğim 3. seansım olacak..senin bitmiş demek ne güzel...
Cevap için çok teşekkürler.
Ben de lazere başlamayı düşünüyorum ve forumdaki tüm konuları geziyorum neredeyse. Her şey iyi hoş ama seans öncesi jilet işlemi kafama çok takıldı. Çünkü bugüne kadar hiç kullanmadım :/ Hep krem ve biraz da makine ile hallettim.
Seanstan 2-3 gün önce uygulayıp jiletle aynı etkiyi göreceksem ve lazer için de bir sakıncası yoksa eğer tercihim kremden yana :)
senin kacıncı seansın olacak?
Ben henüz araştırma aşamasındayım ne yazık ki ama kafaya koydum yaz bitsin kesin başlayacağım :)
Senin ne güzel 3. seans olacakmış, darısı başıma :) Memnun musun peki canım?
önemli değil ,evet bende çok korkarım jiletten biryelerimi keserim diye,önceden sir ağda yaptırdığım için hiç tecrübem yok,tüy dökücü krem kullanıyorum lazer için uzman tavsiye etmişti hatta...
Eskici karar verdinmi nerede başlayacağına canım . Ben aslında karar verdim gibi ama halada araştırıyorum.
Bu kremlere verdiğim parayla kim bilir neler alırdım kendime :)
O yüzden param artık lazere...
Ben İstanbul dayım eskici malesef . İzmirde olsam birlikte giderdik iyi olurdu.Bu arada araştıma safasında izmirde iki yeri formda bayağı meth etmişlerdi. Hatta İzmir de olsam her ikisinide gider bakardım diye düşünmüştüm. Biri novara diye bir yerdi sanırım bir yerdi sanırım yanlış telafuz etmediysem.Diğerini hatırlarsam yazarım canım