Keşke canım.. Güzel olurdu :)
Evet forumları yaladım yuttum desem yeri :) ama verimli yorumların çoğu 1-2 sene öncesine ait. Bense güncel olarak tavsiye bekliyorum. Sonuçta 2 sene önce kaliteli hizmet veren bir yer belki şu an aynı kaliteyi bana veremeyebilir. Paramla rezil olmak var bir de işin ucunda. O yüzden son araştırmalarımı yapıyorum, malum sonbahar geldi artık başlamak lazım
Dediğin merkezin ismi doğru canım ama orası hakkında pek iyi şeyler duymadım açıkçası :) o yüzden orayı eledim.
ALsancak'ta Medislim'in isimini çok duydum -aklına gelmeyen yer bu olabilir ve yorumlar genelde pozitif yönde.
Mail de attım kendilerine bir kaç soru sordum ve anında cevap aldım. Büyük ihtimal orası olacak..
Umarım sen de içine sinen ve sonuç alabileceğin bir yer bulursun tatlım, hepimiz için iyi olsun.
Güzel neticeleri forumda paylaşırız artık
Aaa evet canım medislim idi. Bence kendinde bizzat git ve gör uygulamayı kim yapacak bunların hepsini kendi gözünle görmüş olursun. Bende bir 5 sene önce yalnızca bikini bölgesini 2 seans yaptırmıştım. Çok memnun kalmıştım. Ama dr hanımın doğumu araya girince bırakmak zorunda kalmıştım.Bizzat dermatolog dr hanım kendisi yapmıştı. Geçenlerde gittim görüştüm.Ama artık kendisi yapmıyormuş.Estetisyen yardımcıları yapıyormuş o dozu belirliyormuş . Merak etme ben burdayım desede işte.... hep daha iyisini istiyor insanoğlu.Ben istanbul da anadolu yakasındayım . Hala araştırıyorum istanbul da iyi bir yer olsunda neresi olursa olsun netice 1.5- 2 ayda bir gidilecek.Bu arada veetin mavisinmi kullanıyorsun ?