Kızlar lütfen konum yanlış yerdeyse bile en azından bir günlük burada kalsa.Cok büyük bir dert şu an icin .Bugün saat 1 de lazer epilasyonum vardi(aleksandir marka) .En yüksek dozlarda çalışıldı.Ama bacağımdaki nokta nokta kırmızılıklar geçmedi. Daha once başına gelen var mi çok telâşlandım?
Hemen lazer oncesi jiletleme olunca daha cok aciyo dimi?Epilasyon öncesi traş yapıldı mı ?
Bende de bir kere olmuştu advantan krem önermişlerdi ama sadece 3 gün günde 1 kere kullanmam söylenmişti , kullanın demiyorum ama danışarak kullanabilirsiniz
Hemen öncesi traş yapılınca bende olmuştu o kızarıklık , ciddi anlamda kaşıntı ve acı ...Hemen lazer oncesi jiletleme olunca daha cok aciyo dimi?
Ben ilk gittim daha ve yapilacagi belki degildi henuz. Konusmaya gittim yapalim deyince olur dedim. Kol altina mskina kullaniyodum orata agda. Kiz bakti dedi zaten temizsin gilan. Dedim evet agda yapmistim iki hafta once. Jilet vurmadin mi? Yok. Bi guzel jiletledi orda su adi jiletlerle. Resmen buz koyarak gezdim kol altina cok kotuydu : ( ilkinde acisini bilmiyodum ama tekrar cok acir mi diye dusunmeden edemiyorumHemen öncesi traş yapılınca bende olmuştu o kızarıklık , ciddi anlamda kaşıntı ve acı ...
Benimde olmustu bepanten sür iyi geliyor ertesi gün gitmistiKızlar lütfen konum yanlış yerdeyse bile en azından bir günlük burada kalsa.Cok büyük bir dert şu an icin .Bugün saat 1 de lazer epilasyonum vardi(aleksandir marka) .En yüksek dozlarda çalışıldı.Ama bacağımdaki nokta nokta kırmızılıklar geçmedi. Daha once başına gelen var mi çok telâşlandım?
Ben yüz bölgemde lazerden yandım.Nokta nokta kızarıklık vardı ve bariz yanık kokusu geliyordu.Ertesi gun kızarıklık kahverengiye donustu.Gittigim yer hastahane ortamında bir merkezdi ve cilt doktoru vardı.Medicassol kremi günde 3 kere uygulayıp hıc güneşe çıkmadım.Sonra 2/3 güne bu bölge kendiliğinden döküldü ve lazeri biraktimKızlar lütfen konum yanlış yerdeyse bile en azından bir günlük burada kalsa.Cok büyük bir dert şu an icin .Bugün saat 1 de lazer epilasyonum vardi(aleksandir marka) .En yüksek dozlarda çalışıldı.Ama bacağımdaki nokta nokta kırmızılıklar geçmedi. Daha once başına gelen var mi çok telâşlandım?
Ee traslamamismiydin?Ben yüz bölgemde lazerden yandım.Nokta nokta kızarıklık vardı ve bariz yanık kokusu geliyordu.Ertesi gun kızarıklık kahverengiye donustu.Gittigim yer hastahane ortamında bir merkezdi ve cilt doktoru vardı.Medicassol kremi günde 3 kere uygulayıp hıc güneşe çıkmadım.Sonra 2/3 güne bu bölge kendiliğinden döküldü ve lazeri biraktim
Yok canım .4.seansti ve traslamam hiç istenmemisti.4. de dozu arttırdı uygulayan kız sanırım.Sonrasinda krem süper geçirdi ama 2/3 gün baya korktumEe traslamamismiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?