- Konu Sahibi drbeauty06
-
anadolu yakasında herhangı bır hastane ya da poliklınık olabılır. dermacare e gıdıcem onlar nd yag kullanıomus scaner baslıgı da varmıs ılk defa oraya gıdıcem umarım memnun kalırım. 1 ekıme randevu aldım bakalım :)
Estetisyenlerden çok memnun kaldım, çok sıcak, güleryüzlü insanlar. İlk defa tüm vucud yaptırdığımda bile hiç zorluk cekmedim.. Birçok kampanyası var suan pek hatırlamıyorum ama uygun fiyatlar. mesela 2 bölge alana 3. bedava gibi. (estethica tıp merkezi Bakırköy'de yaptırıyorum, karşıda ataköy'deki ethica hastanesinde de yapılıyormus) Tavsiye ederim. :)Canım mümkünse ortamı ve fiyatları hakkında biraz bilgi verebilir misin?
neden nd yag lazer istiyorsun merak ettim ben alex en iyi diye duydum da umarım memun kalırsınyerimseniben
her iki teknolojide çok başarılıdır ancak alex işlemi üst kol ,üsta bacak ve yüz için uygun değildir.nd yag daha ıı bılıorum forumdakı dr lar onermıstı bır de scaner baslıgı varmıs. aynı yere atıs yapılmasını engellıyor. uygulayan kısıler genelde doktor olmadıkları ıcın scaner baslıgı cok mantıklı geldı. ondan nd yag denemek ıstıorum.
ılkını alex ıle yaptırdım 2. sını nd yag yaptırdım. nd yag dan sankı daha memnun kaldım gozlemledıım kadarıyla ..
ARKADAŞLAR KANUN GEREĞİ 11 EYLÜL İTİBARİ İLE LAZER VE IPL UYGULAMA YETKİSİ SADECE MUAYENEHANE,POLİKLİNİK,TIP MERKEZİ VE HASTANELERE AİT OLUP SADECE DOKTOR KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEBİLECEKTİR,BUNUN DIŞINDA GÜZELLİK SALONU,ESTETİK MERKEZİ GÜZELLİK MERKEZİ EPİLASYONDA ÇÖZÜM MERKEZİ GİBİ İSİMLER ALTINDA HALKIMIZI YANILTMAYA ÇALIŞAN KAÇAK İŞLETMELER ARDIARDINA KAPATILACAK VE BAZILARI (özellikle peşin paralar alıp bitene kadar garanti veren yerler)ORTADAN KAYBOLACAKLARDIR Kİ BU DURUMLA KARŞILAŞMAYA BAŞLAYAN MAĞDUR ARKADAŞLARIMIZI FORUMDA OKUYABİLİRSİNİZ...
TEDAVİNİZİN YARIM KALMAMASI, SAĞLIĞINIZIN RİSKE ATILMAMASI VE EN ÖNEMLİSİ DOLANDIRILMAMANIZ İÇİN LÜTFEN PEŞİN PARA ALIP BİTME GARANTİSİ VEREN İŞLETMELERDEN UZAK DURUN VE GİTTİĞİNİZ TÜM İŞLETMELERDE SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ALINMIŞ UYGUNLUK BELGESİ VE ÇALIŞAN DOKTORUN ÇALIŞMA BELGESİNİ DUVARDA İNCELEYİN İŞ ÖYLE BİR BOYUTTADIRKİ BAZI KURULUŞLARDA ESTETİSYEN YADA HALKLA İLİŞKİLER POZİSYONUNDAKİ KİŞİLERİN DOKTORUM DEDİKLERİNE BİLE ŞAHİT OLANLAR VAR ARAMIZDA...
Merhaba Drcosso, bir sorum var.
Ben Nişantaşı epiderm le görüştüm seans başı 500 peşin istiyorlar kredi kartı kabul etmiyorlar, Üstelik biz kızkardeşimle tüm vücut için gideceğiz hatta annem de yüzü için gelecek. 4.seanstan itibaren fiyat 450 ye düşüyormuş. Aslında biz önce mail atıp fiyat sorduk 1.250, 2010 paket fiyatıydı ama sonra telefonda o fiyatlar bizim değil dediler anlamadım. Bir arkadaş 2.seansta iyi yapmadılar demiş mesela...BU yazıları da okuyunca kafamız çok karıştı kollar için şu bacaklar ve genital için bu deniliyor. Bir de lazerin kanserle ilgisi, genital bölgede biraz kıl bırakılması vs okuyunca çok endişelendim gerçi konuyla ilgili daha önce de doktorları dinlemiştim olumsuz birşey söylemediler. Biz zaten ödemelerde biraz zorluk da yaşayacağız çok korkuyoruz hem paramız hem sağlığımız tehlikeye atılmasın üstelik bir de bitmezse yaşayacağımız huzursuzluk da var. İstanbul da tüm bunlara göre önerebileceğiniz çok güvenilir bir yer var mı acaba biz Kağıthane'de oturuyoruz. Açma yetkisi olmayan kaçak çalışan kişilere yaklanmak istemiyoruz çevremde hiç tanıdık biri de yok giden. Bir fikir verirseniz, güvenilir bir hastane önerirseniz seviniriz.
Gidenlerin çoğu bitmedi diyor bir de 4-6 seans diyorlar ama kesin bitecekmi bunu da söylemiyorlar. Diyelim ki beni,mki tam 6 da bitti kardeşimin 7 de ama bir hdaha çıkmama garantisi var mı? Annem iğneli epilasyona gidelim diyor çünkü teyzem ve annemin teyzesi ona gitti ve bir daha çıkmadı, ne önerirsiniz?
Sayın drbeauty endişelerinizi anlıyorum ama bir zamanlar güzellik merkezleri şimdilerde dandikten poliklinik olmadılarmı , içeriye girseniz hiç poliklinik veya muayenehane havası varmı , içerde değişen şeylerin başında vergi levhaları çünkü birçok işletmenin sahibi kağıt üzerinde değişti çok şubeli yerlerin bazıları muayenehane statüsünde işletmeyi çalıştırdığı yani istanbul içinde en az 7000 tl diploma kira bedeli verdiği doktorlarıCADIARZU maliye önünde sahip konumuna soktu ve belkide gelecek olan vergi denetiminden bile yırttı , birkısım uyanıklar ise güzellik merkezlerini sanki halkın hergün bir vesile ile uğradığı poliklinik yaptı poliklinik aslında çok branşın bir arada olduğu bileşik muayenehanedir dandikten bu yerlerde fazladan sadece 1 adet göstermelik HEMŞİRE bulunduruyorlar gerisi eski tas eski hamam senin yakındığın kişiler arasında aslında eğer doktorsan ki nick'in öyle çağrıştırıyor sizin gibiler de mevcut üstelik şu yazıya lütfen bir göz atınız.ARKADAŞLAR KANUN GEREĞİ 11 EYLÜL İTİBARİ İLE LAZER VE IPL UYGULAMA YETKİSİ SADECE MUAYENEHANE,POLİKLİNİK,TIP MERKEZİ VE HASTANELERE AİT OLUP SADECE DOKTOR KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEBİLECEKTİR,BUNUN DIŞINDA GÜZELLİK SALONU,ESTETİK MERKEZİ GÜZELLİK MERKEZİ EPİLASYONDA ÇÖZÜM MERKEZİ GİBİ İSİMLER ALTINDA HALKIMIZI YANILTMAYA ÇALIŞAN KAÇAK İŞLETMELER ARDIARDINA KAPATILACAK VE BAZILARI (özellikle peşin paralar alıp bitene kadar garanti veren yerler)ORTADAN KAYBOLACAKLARDIR Kİ BU DURUMLA KARŞILAŞMAYA BAŞLAYAN MAĞDUR ARKADAŞLARIMIZI FORUMDA OKUYABİLİRSİNİZ...
TEDAVİNİZİN YARIM KALMAMASI, SAĞLIĞINIZIN RİSKE ATILMAMASI VE EN ÖNEMLİSİ DOLANDIRILMAMANIZ İÇİN LÜTFEN PEŞİN PARA ALIP BİTME GARANTİSİ VEREN İŞLETMELERDEN UZAK DURUN VE GİTTİĞİNİZ TÜM İŞLETMELERDE SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ALINMIŞ UYGUNLUK BELGESİ VE ÇALIŞAN DOKTORUN ÇALIŞMA BELGESİNİ DUVARDA İNCELEYİN İŞ ÖYLE BİR BOYUTTADIRKİ BAZI KURULUŞLARDA ESTETİSYEN YADA HALKLA İLİŞKİLER POZİSYONUNDAKİ KİŞİLERİN DOKTORUM DEDİKLERİNE BİLE ŞAHİT OLANLAR VAR ARAMIZDA...
Şunu asla unutma işe yaramayan cihaz yoktur sadece kötü kullanıcı var,eğerbu işi düzgün yapan bi güzellik merkezi bulmak çok güç olduğu için mecburen hastane veya tıp merkezi gibi yerlere yöneliyoruz biz sadece müşteriyiz bu kadar teknik konuları, detayları bilmeye mecbur bırakılmamalıyız benim tek bildiğim ıpl yaptıranların hiç memnun kalmadıkları
inanın o kadar ameliyat geçirdim hastalık geçirdim ama hiç birinde kafam bu kıl tüy meselesinde olduğu kadar yorulmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?