• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer sadece muayenehane poliklinik tıp merkezi ve hastanelerde uygulanabilir

drbeauty06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
371
22
0
Ankara
ARKADAŞLAR KANUN GEREĞİ 11 EYLÜL İTİBARİ İLE LAZER VE IPL UYGULAMA YETKİSİ SADECE MUAYENEHANE,POLİKLİNİK,TIP MERKEZİ VE HASTANELERE AİT OLUP SADECE DOKTOR KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEBİLECEKTİR,BUNUN DIŞINDA GÜZELLİK SALONU,ESTETİK MERKEZİ GÜZELLİK MERKEZİ EPİLASYONDA ÇÖZÜM MERKEZİ GİBİ İSİMLER ALTINDA HALKIMIZI YANILTMAYA ÇALIŞAN KAÇAK İŞLETMELER ARDIARDINA KAPATILACAK VE BAZILARI (özellikle peşin paralar alıp bitene kadar garanti veren yerler)ORTADAN KAYBOLACAKLARDIR Kİ BU DURUMLA KARŞILAŞMAYA BAŞLAYAN MAĞDUR ARKADAŞLARIMIZI FORUMDA OKUYABİLİRSİNİZ...
TEDAVİNİZİN YARIM KALMAMASI, SAĞLIĞINIZIN RİSKE ATILMAMASI VE EN ÖNEMLİSİ DOLANDIRILMAMANIZ İÇİN LÜTFEN PEŞİN PARA ALIP BİTME GARANTİSİ VEREN İŞLETMELERDEN UZAK DURUN VE GİTTİĞİNİZ TÜM İŞLETMELERDE SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ALINMIŞ UYGUNLUK BELGESİ VE ÇALIŞAN DOKTORUN ÇALIŞMA BELGESİNİ DUVARDA İNCELEYİN İŞ ÖYLE BİR BOYUTTADIRKİ BAZI KURULUŞLARDA ESTETİSYEN YADA HALKLA İLİŞKİLER POZİSYONUNDAKİ KİŞİLERİN DOKTORUM DEDİKLERİNE BİLE ŞAHİT OLANLAR VAR ARAMIZDA...

istanbulda önerebilceginiz poliklinik hastanler nereler buraya yazalım arkdaşlar ben güzllilk merkezlerine gitmek istemiorm tşk

valla ıstanbul anadolu yakasında oturuorum ndyag 130w ıle polıklınık bulamadım yanı yedıtepe unv. hastanesı yapıyor mu acaba bılen var mı

ben maltepede oturuyorum nerde var acaba ozelden de mesaj atabılırsınız. maltepe poliklınıgı dedıgınız hangısı oluyor acaba. delta da yaptırdım ama uygulama yontemlerınden memnun kalmadım hem de pahalıydı dıgerlerıne gore dermacare de alayım dedım. orası da hastane falan deıl arada kaldım.

ben maltepede oturuyorum nerde var acaba ozelden de mesaj atabılırsınız. maltepe poliklınıgı dedıgınız hangısı oluyor acaba. delta da yaptırdım ama uygulama yontemlerınden memnun kalmadım hem de pahalıydı dıgerlerıne gore dermacare de alayım dedım. orası da hastane falan deıl arada kaldım.

maltepe merkez camisinin yanında direksempatiksalakcinni

hayır başka bi yerde yaptırıorum ben ama sordum oraya geçen hafta merak edip alexandr kullanıyorlarmış.

hımm nd-yag ıle denemek ıstıorum. sız nereye yaptırıyorsunuz ya da hangı cıhazla ? maltepe cıvarı nd-yag ıle uygulama yapan yer varsa haber verırsenız sevınırım.

kanunu dolandırmanın yolunu bizim ülkemiz hep bulur.. yasa çıktı da ne değişti? güzellik merkezleri tabelaya poliklinik yazdı.. dışarıdan bir doktorla anlaştılar.. doktor hastayı çoğu kez görmeden uygulama yaptırılmaya devam ediliyor bu merkezlerde....
ciddi denetim şart bu anlamda..
duvarda doktorun diploması asılı olmuş neyleyim.. eski tas eski hamam devam ediyor merkezler..

hadi yaaa. gecen hafta randevum vardı arayıp uygulama yapan bayanın sınavının oldugunu randevuların ıptal edıldıgını soledıler bence nedenının bu oldugunu dusunuorum.

koşuyolunda biyere yaptırıyorum ben alex kullanılıo.malesef maltepede nd ya yaptıran biyer bilmiyorum:1no2:

anadolu yakasında herhangı bır hastane ya da poliklınık olabılır. dermacare e gıdıcem onlar nd yag kullanıomus scaner baslıgı da varmıs ılk defa oraya gıdıcem umarım memnun kalırım. 1 ekıme randevu aldım bakalım :)

Back