Lazer Epilasyon Lazer memnuniyetsizliği ve dava konusunda bilgi

macellan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
662
392
123
Merhaba arkadaşlar,

Normalde bir konuda deli gibi araştırmadan hiçbir şey yaptırmam ama şuursuzluğuma denk geldi diyelim, genital ve bıyık için bir yerle anlaşma yaptım, 8 seanstı, 7 seans çok düzenli gittim bir fayda görmediğimi düşündüğüm için devam etmedim. Fakat şöyle ki ilk 3 ay etki etmiş gibi düşündüğüm için kol ve sırta da başladım. Neden öyle düşündüm, ilk başlarda kıllar çıkmıyordu 1 ay süre içinde. Fakat süreyi biraz uzattığımda gördüm ki ne incelme ne azalma hiçbir fark yok, o yüzden devam etmedim. Kol ve sırta yeni başladım sayılır o yüzden onun için dava açmışlar bu durumda ne yapılabilir. Hiç hakettiklerini düşünmüyorum o parayı ödemek istemiyorum. Tabi anlaşmayı soyguncu mantığıyla yaptıkları için devam etmesem de kalan ödemeyi yapmak zorunda olduğuma dair madde var. Ne yapılabilir.

Dava açıp düzenli gittigine ve sonuç alamadığına dair bildiride bulunabilirsin.Bu konu hassas ama sözleşme ve ödeme yaptığınıza dair belge olması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…