• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Lipoliz yaptıranlar?

Ben Dr.Alper Tuncel'e göbek ve vajina laserlipoliz yaptırdım. Gayet başarılı geçti sonrasında da herşey yolunda. Biraz kilo almama rağmen ne göbeğim eskisi gibi ne de vajina bölgesi eskisi gibi şiş duruyor. Valla tahta gibi dümdüz göbek isteyenler mutlaka laserlipolizi araştırın. Öptüm :)

Ben Dr.Alper Tuncel'e göbek ve vajina laserlipoliz yaptırdım. Gayet başarılı geçti sonrasında da herşey yolunda. Biraz kilo almama rağmen ne göbeğim eskisi gibi ne de vajina bölgesi eskisi gibi şiş duruyor. Valla tahta gibi dümdüz göbek isteyenler mutlaka laserlipolizi araştırın. Öptüm :)
Merhaba E esmeralda72
Araştırma sürecimdede sizin yazdıklarınızla karşılaşmıştım. Bende oldum bir ay önce ama karnıma yapmadı dr.
Merak ettim sizin sonucunuzu. Önceki ve sonraki haliniz foto olarak varmı? Daha önce hamilelikleriniz varmı. Deriniz nasıldı? Kaç litre çekmişti dr.unuz? Tahta gibi derken, hiç yağ kalmamışmıydi?

canım benim önceki resimlerim yok ben pek resim çektirmeyi sevmem kıyafetle resimlerim var istersen. benim 2 seneyi geçti tabii biraz saldım rejim mejim hak getire. doğum filan yapmadım tabii o büyük avantaj. derim o yüzden gergindir. dokusu iyi yani:) 2-3 lt arası aldı hatırladığım. Aslında tahta gibi derken tabii ki geride bir miktar yağın kalıyor yoksa vücutçular gibi komik görünürdü :/ yeterli mktarda bırakınca da tahta gibi görünüyor valla. ben en azından öyle görüyorum.

canım benim önceki resimlerim yok ben pek resim çektirmeyi sevmem kıyafetle resimlerim var istersen. benim 2 seneyi geçti tabii biraz saldım rejim mejim hak getire. doğum filan yapmadım tabii o büyük avantaj. derim o yüzden gergindir. dokusu iyi yani:) 2-3 lt arası aldı hatırladığım. Aslında tahta gibi derken tabii ki geride bir miktar yağın kalıyor yoksa vücutçular gibi komik görünürdü :/ yeterli mktarda bırakınca da tahta gibi görünüyor valla. ben en azından öyle görüyorum.
Tsk ederim, özelden atarsan sevinirim. Bende çok az yağ var ama oturduğum zaman katlanma oluyor tam göbekdeliği hizasından. Çok rahatsiz ediyor. Simitden ve basenden kurtuldum şükür. Karnımdanda kurtulmak istiyorum.

Tabii ki atarım tatlım. . Ama oturduğunda bir miktar katlanma normal zaten. Öptüm tekrar görüşürüz. ;)

kızlar ankarada yaptıran varmı..bırde 7 kılo yag alındı yazmış bırısı mumkunmu?

merhaba ablam yaptıracak kızlar . cuma günü Alper Tuncele gideceğiz ben size detayları anlatırım :KK30:

Derin. cim Merhaba, hastanedea ablamın muhteşem başarı hikayesini yazıcam. Resmen eridi hatun :KK66: :KK70:

Ablam 45 yaşımda. 30 yaşından itibaren bel ve basenlerinde oluşan ve hiç ama hiçbir şekilde kurtulamadıı yağlarından 45 yaşında kurtuluverdi:) özellikle basenlerinde ve bacaklarında ciddi yağlanma vardı. Belinde de varda ama o kadar çok yoktu. Boyu 1.65 boyum, kilosu da 66. Görenler zayıfsın diyordu ama basenleri fenaydı. İşyerinde onun gibi kilolu olan birkaç arkadaşıyla 1 yıl önce mezoterapi yaptırmaya karar verdi.

Ama sonuç alır mıyız, almaz mıyız emin değildi. Ciddi anlamda kafasını kurcalıyordu. arkadaşları ısrar etti. Kıramadı ama ilk randevudan 1 gün önce randevuyu iptal etti. Çünkü radikal bir karar aldı. Estetik operasyona karar verdi. Sağlık sektöründe çalıştığı için çevresinden duyduğu bir estetik cerraha randevu aldı. Hafta sonu randevu aldı, gitti, estetik cerrah Tayfun türkaslan ile görüştü. Doktor, basenlerdeki yağlarının kalıcı olduğu için kurtulamadığını söyledi. Lazer lipoliz yapacağını, bu yöntemle yağların kesin yok edileceğini söyledi.

Dr.un yaklaşımı ve konuya hakimiyetinden etkilenmişti. Evdeki hevesini görmeliydiniz. Ameliyat tarihi belirlendi. 2 saat ameliyatta kaldı. Basenleri ve bacaklarındaki yağlar o kadar çoktu ki yağ alma da uzun sürmüş. Bu arada dr. lazer lipoliz ile birlikte lazer liposuction yaptığını söyledi. Een iyi sonucu almak için iki yöntemi birleştirmiş. 2 gün gece uyuyamadı resmen kadıncağız. Ağrı kesici aldı. Biraz rahatladı. 10 gün korse taktı. 66 kilodan 2 ayda 54 kiloya düştü. Beli baseni ve bacaklarında yıllardır taşıdığı yağların hepsi gitti. İşyerinde zayıflamak için başka yöntemleri deneyenler hala deniyorlarmış söylediğine göre :) üzerinden bir yıl geçti, hala aynı çizgilere sahip. İstediği kıyafeti giyebiliyor. Aynanın karşısına geçtikçe keyfini görmelisiniz :)

dr. Tayfun türkaslana sonsuz teşekkürler. Ablacım 2 gün acı çekti ama kesinlikle buna değdi!.hem sağlıklı hem de mutlu daha ne!
Canım 1 gün hastanede kaldı. Dr.u bırakmadı. Ertesi gün dikkatli bir şekilde uzun yolculuğa çıkabileceğini söyledi. Biraz sıkıntılı oldu yolculuğu. ama döndükten sonra bir sorun yaşamadı. Kanaması filan olmadı. İyileşmesi normal devam etti.
Merhaba oncelkle verdiginiz ayrintili bilgi icin cok tesekkurler ablaniz hangi hastanede yaptirdi fiyat ne oldu? Lazer lipoliz yaptirdiktan sonra agrinin cok dusuk oldugu soyleniyor cokmu agrisi oldu.hatta cikip ise gidilebildigini soyluyor nukhet eroglu.bu arada kanama falan deyince kanama oldumu?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar:)ben aranıza yeni katıldım.izmir de oturuyorum ve basenlerıme lıpo lazer yaptırmayı düşünüyorum ama dr konusunda çom kafam karışık.lütfen yardımlarınızı esirgemeyın:(((

KIzlarrrrr :) var mı lazer lipoliz yaptıran aranızda? Merak ettiklerim var aslında görüştüğüm doktorlar var ama deneyim önemlidir malum :)
ben 13 gün önce bir çok bölgeme yaptırdım ... başta biraz şişlik ve morluk oluyor korse ödem oluşmasını engelliyor ... ağrı yok denilmesine bakmayın işlem sırasında hissetmiyorsunuz ama işlem sonrasında ağrı oluyor karın bölgesinde değil ama bacak bölgelerine yaptırmaı düşünenler varsa hazırlıklı olsun ağrı oluyor oturup kalkmada yürümede ... ve kesinlikle klinik tarzı ortamlarda yaptırmayın tamamen hastahane ortamında yapılması gereken bir işlem ben hemşireyim ve herşeyi çok detaylı biliyorum sterilite çok önemli cerrahi bi operasyon gibi düşünün yeterli ekipmanın olması gerekiyor her durum için çünkü çok basit bir işlem değil özellikle bir çok bölgesine yaptırıcaklar için ben hastahanede yaptırdım o yüzden içim rahat ... küçük bölgeler için klinikler olabilir tabi dediğim gibi yeterli donanım ekipman ve hekim varsa ... sonuç olarak bende sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ... :)

Merhaba lazerlipo operasyonu geciricem ama iyilesme suresi ve morluk iz kalması gibi kabuslar aklımdan cıkmıyor bu operasyonu gecirmis olan ve iyilesme surecini paylasmasinı rica ediyorum. Ve izmirde guzel bir doktor tavsiyesi olan varmi 4ayim var bu sure zarfı da iyilesmis olmam.gerekir ne olur yardımci olun tesekkurler...

ben 13 gün önce bir çok bölgeme yaptırdım ... başta biraz şişlik ve morluk oluyor korse ödem oluşmasını engelliyor ... ağrı yok denilmesine bakmayın işlem sırasında hissetmiyorsunuz ama işlem sonrasında ağrı oluyor karın bölgesinde değil ama bacak bölgelerine yaptırmaı düşünenler varsa hazırlıklı olsun ağrı oluyor oturup kalkmada yürümede ... ve kesinlikle klinik tarzı ortamlarda yaptırmayın tamamen hastahane ortamında yapılması gereken bir işlem ben hemşireyim ve herşeyi çok detaylı biliyorum sterilite çok önemli cerrahi bi operasyon gibi düşünün yeterli ekipmanın olması gerekiyor her durum için çünkü çok basit bir işlem değil özellikle bir çok bölgesine yaptırıcaklar için ben hastahanede yaptırdım o yüzden içim rahat ... küçük bölgeler için klinikler olabilir tabi dediğim gibi yeterli donanım ekipman ve hekim varsa ... sonuç olarak bende sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ... :)

Merhaba. Ben de bu konuyu bugün detaylı araştırmaya başladım. tv de dr. nükhet ereoğlu isimli bir bayandan dinledim. aradım fakat fiat bilgisi vermiyorlar. ben karın bel ve üst bacak bölgesi düşünüyorum. Siz ne kadar fiat ödediniz. Yardımcı olursanız cok sevinirim, en azından kafamda bir fikir oluşması açısından

Merhaba lazerlipo operasyonu geciricem ama iyilesme suresi ve morluk iz kalması gibi kabuslar aklımdan cıkmıyor bu operasyonu gecirmis olan ve iyilesme surecini paylasmasinı rica ediyorum. Ve izmirde guzel bir doktor tavsiyesi olan varmi 4ayim var bu sure zarfı da iyilesmis olmam.gerekir ne olur yardımci olun tesekkurler...
MugeTurann34 MugeTurann34 korkulacak bişey yok. Tamam ağrılar çok oluyor ama sizin korkunuz daha çok görüntü ise ve dört ay çok bile. Morluklar 2-3 haftaya gidiyor. Vaser lipoda ödemim çok hızlı atıldı, iki haftada neticem oturmuştu, şu an 4 ay oldu ve hiç bir sıkıntım kalmadı. Bir ay öncede lazer lipo oldum, hala uyuşukluk ve hissizlik sadece karnimda kaldı, iç bacağimdada ellemediğim sürece ağri bile yok, sadece dokunduğumda işlem gördüğümü hatirliyorum. Yanlız lazerde neticem daha tam oturmadı, üç ayı doldurmam şart gibi. Hakkınızda hayırlısı. Inşallah sorularınızı yanıtlamışımdır.

Merhaba. Ben de bu konuyu bugün detaylı araştırmaya başladım. tv de dr. nükhet ereoğlu isimli bir bayandan dinledim. aradım fakat fiat bilgisi vermiyorlar. ben karın bel ve üst bacak bölgesi düşünüyorum. Siz ne kadar fiat ödediniz. Yardımcı olursanız cok sevinirim, en azından kafamda bir fikir oluşması açısından
Nuket Eroğlu benimde ilk yazdığım dr.lardan biriydi, hiç cevap alamadım. Size tavsiyem, önce dr.larinizi seçin sonra fiyat konusunda direkt irtibata geçin. Düşüncenizi çok aşmıyorsa zaten dr.larda fiyat konusunda yardımcı olurlar. Fiyat konusunu kimse paylaşmak istemez sanırım, herkes kendine özel fiyat pazarliyor veya işlemler farkli olabiliyor. En doğrusu dr.un kendisiyle konuşup anlaşmak.

MugeTurann34 MugeTurann34 korkulacak bişey yok. Tamam ağrılar çok oluyor ama sizin korkunuz daha çok görüntü ise ve dört ay çok bile. Morluklar 2-3 haftaya gidiyor. Vaser lipoda ödemim çok hızlı atıldı, iki haftada neticem oturmuştu, şu an 4 ay oldu ve hiç bir sıkıntım kalmadı. Bir ay öncede lazer lipo oldum, hala uyuşukluk ve hissizlik sadece karnimda kaldı, iç bacağimdada ellemediğim sürece ağri bile yok, sadece dokunduğumda işlem gördüğümü hatirliyorum. Yanlız lazerde neticem daha tam oturmadı, üç ayı doldurmam şart gibi. Hakkınızda hayırlısı. Inşallah sorularınızı yanıtlamışımdır.

tesekkür ederim evet cok yardımcı oldu bu kafamdakı soruları yanıtladı doktorumu sectım konustum ama randevu alamamıstım sıdmı alıp olucam cok sagolun sızede gecmıs olsun ınsallah hakkımzda hayırlısı

Nuket Eroğlu benimde ilk yazdığım dr.lardan biriydi, hiç cevap alamadım. Size tavsiyem, önce dr.larinizi seçin sonra fiyat konusunda direkt irtibata geçin. Düşüncenizi çok aşmıyorsa zaten dr.larda fiyat konusunda yardımcı olurlar. Fiyat konusunu kimse paylaşmak istemez sanırım, herkes kendine özel fiyat pazarliyor veya işlemler farkli olabiliyor. En doğrusu dr.un kendisiyle konuşup anlaşmak.
Ben 1 1paramedicc adlı üyeye sormuştum, sizin fiyat vermediğinizi önceki yorumlarınızda okumuştum zaten.

Back