• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Lipoliz yaptıranlar?

Farkindayim! Bende sadece bi öneride bulundum.
Öneriniz de haklı olabilirsiniz ama ben onları zaten denedim. Doktorlar görmeden fiyat vermiyorlar. Fakat ben istanbulda yaşamıyorum. Gitmek istediğim doktorlarda istanbulda. En azından fiyatlar konusunda fikir sahibi olup, eğer karşılayabileceğim miktarlardaysa ona göre yollara düşmem gerekiyor Esmeralda Esmeralda . Bu konuda sıkıntım bu yani

Öneriniz de haklı olabilirsiniz ama ben onları zaten denedim. Doktorlar görmeden fiyat vermiyorlar. Fakat ben istanbulda yaşamıyorum. Gitmek istediğim doktorlarda istanbulda. En azından fiyatlar konusunda fikir sahibi olup, eğer karşılayabileceğim miktarlardaysa ona göre yollara düşmem gerekiyor Esmeralda Esmeralda . Bu konuda sıkıntım bu yani
Bende yurtdışından istanbula gittim. Foto çekip maillerle bilgi almak zorunda kaldım. Burada açık açık kimse bilgi vermek istemiyor. Ben amelyat olmadan 4 ay önceden forumu didik didik edenlerdenim. Yardımcı olmak isterim ama benim tecrübem şuna dayanıyorki, burdaki fiyatı alıp bilerek dr.a yazdıklarım oldu ve dr.lar yinede "asla o fiyata biz yapamiyoruz" diyenler oldu, halbuki burda o fiyatı o dr.da olduklarını bilmeme rağmen. Siz yinede bekleyin belki 1parametic cevap verir :)

Ben
Bende yurtdışından istanbula gittim. Foto çekip maillerle bilgi almak zorunda kaldım. Burada açık açık kimse bilgi vermek istemiyor. Ben amelyat olmadan 4 ay önceden forumu didik didik edenlerdenim. Yardımcı olmak isterim ama benim tecrübem şuna dayanıyorki, burdaki fiyatı alıp bilerek dr.a yazdıklarım oldu ve dr.lar yinede "asla o fiyata biz yapamiyoruz" diyenler oldu, halbuki burda o fiyatı o dr.da olduklarını bilmeme rağmen. Siz yinede bekleyin belki 1parametic cevap verir :)
Ben tanımadığım insanlara fotografda gönderemem. Burdan yada başka bir forumdan bir şekilde fiyat öğreneceğim inş. Teşekkürler

Merhaba. Ben de bu konuyu bugün detaylı araştırmaya başladım. tv de dr. nükhet ereoğlu isimli bir bayandan dinledim. aradım fakat fiat bilgisi vermiyorlar. ben karın bel ve üst bacak bölgesi düşünüyorum. Siz ne kadar fiat ödediniz. Yardımcı olursanız cok sevinirim, en azından kafamda bir fikir oluşması açısından
Slm kızlar ben bugun necdet Şişman ile görüşmeye gidiyorum,lipo lazer için. Bakalım nolacak:))

Kızlar ancak yazabılıyorum.Necdet Beyle gorustuö lıpolazer ıcın.cok tatlı bınbey gercekten ,sagolsun cok da ılgılendı ama sanırım vazgectım.cunku 4 haftalık bı korse surecınden bahsettı.ve 3 ay sonra sonuc alırsn dedı.tıroıd ya da ınsulın dırencı varsa daha da uzun surer sonuc alman dedı.yanı ne bıleyım vazgectım gibi:110::KK76:

Kızlar ancak yazabılıyorum.Necdet Beyle gorustuö lıpolazer ıcın.cok tatlı bınbey gercekten ,sagolsun cok da ılgılendı ama sanırım vazgectım.cunku 4 haftalık bı korse surecınden bahsettı.ve 3 ay sonra sonuc alırsn dedı.tıroıd ya da ınsulın dırencı varsa daha da uzun surer sonuc alman dedı.yanı ne bıleyım vazgectım gibi:110::KK76:
Canım yani ne bekliyordun??tabi ki korse giyeceksin ödemler geçinceye kadar ki havalar iyice ısınmadan yaptırmak en güzeli o yüzden ve tabiki netice için beklemek gerek,yaptırmazsan hiçbir zaman netice alamayacaksın bir de öyle düşün:KK54:

Canım valla ne yalan söyleyeyim, bilmiyorum nasıl birşey ben bir tek slim ve smartlipo biliyordum. Şimdi de bu çıkmış, yeni...ismi "i-lipo" i-phone gibi :) ;)

:KK76::oops:
Canım yani ne bekliyordun??tabi ki korse giyeceksin ödemler geçinceye kadar ki havalar iyice ısınmadan yaptırmak en güzeli o yüzden ve tabiki netice için beklemek gerek,yaptırmazsan hiçbir zaman netice alamayacaksın bir de öyle düşün:KK54:
Dogru syluyosun canım aslında.yaben necdetbey e sormayı unuttum.bukorse nasıl bir korse? Ynıcokrahtsız edıcımı.mesela taytınaltındafalan belli olur mu acaba
:KK64::KK64:

Merhaba herkese ben 2 gun once lazer lipo yaptirdim normalde ankarada yasiyorum istanbulda yaptirdim. Cuma sabah yaptirdim yaptirdigim gun agrim ve kanli akintim oldu ama akinti normalmis. Ertesi gun akinti bitti agri hafifledi hatta ucakla ankaraya dondum. Korse giyiyorum yururken zorlaniyorum biraz ama okdr kotu degil durumum. Islem biraz agrili bence ama benim agri esigimde dusuktur. 1 hafta sonra sargilar cikicak. Doktorum 5gune rahatlarsin dedi. Bacaklarima yaptirdim. Ozllikle basenimde bi bolge vardi cikinti gibi duran ameliyat sonrasi baktim gitmisti. şuanda korse giyiyorum. çok aşırı rahat değilim ama kötüde değilim. evin içinde kendi işimi kendim yapabiliyorum. dolaşıyorum. zorlasam dışarı bile çıkarımda çıkmıyorum. günden güne iyiye gidiyor. umarım sonuç iyi olur.

Back