- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Farkindayim! Bende sadece bi öneride bulundum.Ben @1paramedicc adlı üyeye sormuştum, sizin fiyat vermediğinizi önceki yorumlarınızda okumuştum zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkindayim! Bende sadece bi öneride bulundum.Ben @1paramedicc adlı üyeye sormuştum, sizin fiyat vermediğinizi önceki yorumlarınızda okumuştum zaten.
Öneriniz de haklı olabilirsiniz ama ben onları zaten denedim. Doktorlar görmeden fiyat vermiyorlar. Fakat ben istanbulda yaşamıyorum. Gitmek istediğim doktorlarda istanbulda. En azından fiyatlar konusunda fikir sahibi olup, eğer karşılayabileceğim miktarlardaysa ona göre yollara düşmem gerekiyor Esmeralda . Bu konuda sıkıntım bu yaniFarkindayim! Bende sadece bi öneride bulundum.
Bende yurtdışından istanbula gittim. Foto çekip maillerle bilgi almak zorunda kaldım. Burada açık açık kimse bilgi vermek istemiyor. Ben amelyat olmadan 4 ay önceden forumu didik didik edenlerdenim. Yardımcı olmak isterim ama benim tecrübem şuna dayanıyorki, burdaki fiyatı alıp bilerek dr.a yazdıklarım oldu ve dr.lar yinede "asla o fiyata biz yapamiyoruz" diyenler oldu, halbuki burda o fiyatı o dr.da olduklarını bilmeme rağmen. Siz yinede bekleyin belki 1parametic cevap verir :)Öneriniz de haklı olabilirsiniz ama ben onları zaten denedim. Doktorlar görmeden fiyat vermiyorlar. Fakat ben istanbulda yaşamıyorum. Gitmek istediğim doktorlarda istanbulda. En azından fiyatlar konusunda fikir sahibi olup, eğer karşılayabileceğim miktarlardaysa ona göre yollara düşmem gerekiyor Esmeralda . Bu konuda sıkıntım bu yani
Ben tanımadığım insanlara fotografda gönderemem. Burdan yada başka bir forumdan bir şekilde fiyat öğreneceğim inş. TeşekkürlerBende yurtdışından istanbula gittim. Foto çekip maillerle bilgi almak zorunda kaldım. Burada açık açık kimse bilgi vermek istemiyor. Ben amelyat olmadan 4 ay önceden forumu didik didik edenlerdenim. Yardımcı olmak isterim ama benim tecrübem şuna dayanıyorki, burdaki fiyatı alıp bilerek dr.a yazdıklarım oldu ve dr.lar yinede "asla o fiyata biz yapamiyoruz" diyenler oldu, halbuki burda o fiyatı o dr.da olduklarını bilmeme rağmen. Siz yinede bekleyin belki 1parametic cevap verir :)
Slm kızlar ben bugun necdet Şişman ile görüşmeye gidiyorum,lipo lazer için. Bakalım nolacak:))Merhaba. Ben de bu konuyu bugün detaylı araştırmaya başladım. tv de dr. nükhet ereoğlu isimli bir bayandan dinledim. aradım fakat fiat bilgisi vermiyorlar. ben karın bel ve üst bacak bölgesi düşünüyorum. Siz ne kadar fiat ödediniz. Yardımcı olursanız cok sevinirim, en azından kafamda bir fikir oluşması açısından
Güzel haberlerini bekliyorum bende istiyorum ama hem korkuyorum hemde kararsızim.Slm kızlar ben bugun necdet Şişman ile görüşmeye gidiyorum,lipo lazer için. Bakalım nolacak:))
Slm kızlar ben bugun necdet Şişman ile görüşmeye gidiyorum,lipo lazer için. Bakalım nolacak:))
Lazerlipoliz için yeni bir cihaz gelmiş.
Nasıl bir cihaz canım?zaten kafam karışık artık yeni cihazla da iyice karışırLazerlipoliz için yeni bir cihaz gelmiş.
bak hala yazmadı ucundan gösterdi yalvartıyorE esmeralda72 neymis ?? Bir laf atiyosun bitir madem !
Evet goremedim neymis o yeni lipobak hala yazmadı ucundan gösterdi yalvartıyor
Canım yani ne bekliyordun??tabi ki korse giyeceksin ödemler geçinceye kadar ki havalar iyice ısınmadan yaptırmak en güzeli o yüzden ve tabiki netice için beklemek gerek,yaptırmazsan hiçbir zaman netice alamayacaksın bir de öyle düşünKızlar ancak yazabılıyorum.Necdet Beyle gorustuö lıpolazer ıcın.cok tatlı bınbey gercekten ,sagolsun cok da ılgılendı ama sanırım vazgectım.cunku 4 haftalık bı korse surecınden bahsettı.ve 3 ay sonra sonuc alırsn dedı.tıroıd ya da ınsulın dırencı varsa daha da uzun surer sonuc alman dedı.yanı ne bıleyım vazgectım gibi
Patladın mı canım benim, her dakika foruma girmiyorumE esmeralda72 neymis ?? Bir laf atiyosun bitir madem !
Dogru syluyosun canım aslında.yaben necdetbey e sormayı unuttum.bukorse nasıl bir korse? Ynıcokrahtsız edıcımı.mesela taytınaltındafalan belli olur mu acabaCanım yani ne bekliyordun??tabi ki korse giyeceksin ödemler geçinceye kadar ki havalar iyice ısınmadan yaptırmak en güzeli o yüzden ve tabiki netice için beklemek gerek,yaptırmazsan hiçbir zaman netice alamayacaksın bir de öyle düşün
Canım, göbeyinde vardı ama basenlerindeki yağlar kadar değildi. Amacı basenlerinden kurtulmaktı. Ama göbeğindeki fazla yağları da aldı dr. Basen ve beliyle uyumlu olsun diye.