Kime yaptirdiniz lipoyu ? Ve ucreti nedir bir bolgeninLazerlipolizle kurtulursun canım,ben basen eritçem diye kendimi paraladım senelrdir,herşey gitti,basenler gitmedi,sonunda lazerlipoyla kurtuldum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Lipoliz yaptıranlar?
- Konu Sahibi derinakin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Lazerlipolizle kurtulursun canım,ben basen eritçem diye kendimi paraladım senelrdir,herşey gitti,basenler gitmedi,sonunda lazerlipoyla kurtuldum
Öncelikle geçmiş olsun, darısı başıma:) Slim lipoyla ilgili olarak ünlü doktorlardan biriyle görüştüm ancak ücret çok fazla geldi, (7000 Euro) buna gücüm yetmez. Bu yüzden liposaction araştırıyorum şu an.
Ya da uygun fiyatlı slimlipo varsa, paylaşırsanız çok iyi olur.:)
Canim giner uysal hem guzel yapiyor lazer lipoyu hemde uygun fiyat veriyor 7000€ cookk canim ya kac bolgeye istediler bu fiyati sana ?Öncelikle geçmiş olsun, darısı başıma:) Slim lipoyla ilgili olarak ünlü doktorlardan biriyle görüştüm ancak ücret çok fazla geldi, (7000 Euro) buna gücüm yetmez. Bu yüzden liposaction araştırıyorum şu an.
- 3 Eylül 2014
- 1.003
- 284
- 53
- 39
O ne canım yaaa? Hangi ülkede yaşıyoruz anlamıyorum euroyla fiyatlar filan,ben tek bölgeyi 4500 tlye yaptırdım,daha önce de yazdım,bazı drların gözünü para hırsı bürümüş,klasik lipo araştırmana gerek yok,normal fiyat veren bir dr bul benceÖncelikle geçmiş olsun, darısı başıma:) Slim lipoyla ilgili olarak ünlü doktorlardan biriyle görüştüm ancak ücret çok fazla geldi, (7000 Euro) buna gücüm yetmez. Bu yüzden liposaction araştırıyorum şu an.
- 3 Eylül 2014
- 1.003
- 284
- 53
- 39
Güner Uysal da musyenehanesinde yapıyormuş canım yaa o da pek güven vermiyor bence,hastanede yaptırmak lazım benceCanim giner uysal hem guzel yapiyor lazer lipoyu hemde uygun fiyat veriyor 7000€ cookk canim ya kac bolgeye istediler bu fiyati sana ?
Ama hastane de de yapabilir ama fiyat degisiyormus ve muane yeri de ayni hastane ortami gibiymisGüner Uysal da musyenehanesinde yapıyormuş canım yaa o da pek güven vermiyor bence,hastanede yaptırmak lazım bence
- 3 Eylül 2014
- 1.003
- 284
- 53
- 39
Canım muyenehane nasıl aynı hastane gibi olabilir bana pek sağlıklı gelmiyor,ucuz olsun diye tercih etmemek lazım,yani muayenehanede gece kalınabiliyormu ?gece hemşire,yoğun bakım dr u varmı?ismi lazım değil ünlü bir profun kliniğinde bir bayan hayatını kaybetmişti hatırlarsanız,hastane farkı ne kadarsa verip hastanede olun benceAma hastane de de yapabilir ama fiyat degisiyormus ve muane yeri de ayni hastane ortami gibiymis
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Rica ederim dr. karalamayı bırakın lütfen. Ben burada kesin kararımı vermişim, randevumu aldım diye bas bas bağırıyorum, sürekli eleştirilere giriyorum. Fikrinizi söylediniz daha kurcalamayın lütfen. Girin bi nette ölüm oranı estetikte hastanede nekadar çok. Milletin kararına biraz saygı duyun. Yok sedasyonla hiç amelyat olunurmuymuş, cesaretinize dair kutluyorum, yok klinikte ölümler. Biraz araştırın bilgi edinin ondan sonra insanları önyargılayın.Canım muyenehane nasıl aynı hastane gibi olabilir bana pek sağlıklı gelmiyor,ucuz olsun diye tercih etmemek lazım,yani muayenehanede gece kalınabiliyormu ?gece hemşire,yoğun bakım dr u varmı?ismi lazım değil bir profun kliniğinde bir bayan hayatını kaybetmişti hatırlarsanız,hastane farkı ne kadarsa verip hastanede olun bence
Kk'den biçok üyelerden okadar çok yardım ve destek alıyorumki ama bu topiğe yazdığıma paylaştığıma pişman ettirdiniz.
Güner beyi karalıyorsunuz ama ne bilginiz var kendisi hakkında? Hiç sanırım.... bilgilenmek istemiyorsanız, milletin içine kuşku sokmayı bırakın lütfen.
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Hastaneden bile temiz olabiliyor bazen oyle yerler haberlerde gormussundur hastanede burun ameliati geciren iki bacagindan kesildi mikrop kapmis yani bu demek deil ki hastane ordan iyi yada kotu !! Hem lazer lipo icin hastanede kalmiyosun hatta bu ameliati lokal anestezi ile yapan bile cok ! Yani ne hemsire gerekli nede bir gece orda kalmak !Canım muyenehane nasıl aynı hastane gibi olabilir bana pek sağlıklı gelmiyor,ucuz olsun diye tercih etmemek lazım,yani muayenehanede gece kalınabiliyormu ?gece hemşire,yoğun bakım dr u varmı?ismi lazım değil ünlü bir profun kliniğinde bir bayan hayatını kaybetmişti hatırlarsanız,hastane farkı ne kadarsa verip hastanede olun bence
Hem ucuz derken burda bir kira parasindan bahsetmiyoruz baska doktorlara gore daha uygun yapiyor ve herkese de yapmiyor tabiki!
Canim sen dinleme hicRica ederim dr. karalamayı bırakın lütfen. Ben burada kesin kararımı vermişim, randevumu aldım diye bas bas bağırıyorum, sürekli eleştirilere giriyorum. Fikrinizi söylediniz daha kurcalamayın lütfen. Girin bi nette ölüm oranı estetikte hastanede nekadar çok. Milletin kararına biraz saygı duyun. Yok sedasyonla hiç amelyat olunurmuymuş, cesaretinize dair kutluyorum, yok klinikte ölümler. Biraz araştırın bilgi edinin ondan sonra insanları önyargılayın.
Kk'den biçok üyelerden okadar çok yardım ve destek alıyorumki ama bu topiğe yazdığıma paylaştığıma pişman ettirdiniz.
Güner beyi karalıyorsunuz ama ne bilginiz var kendisi hakkında? Hiç sanırım.... bilgilenmek istemiyorsanız, milletin içine kuşku sokmayı bırakın lütfen.
Sen kendin arastirma i yaptinmi ? Yaptin !
Guveniyormusun ? Guveniyorsun!
Bitti !!
Her zaman bir yerlerden bir laf gelir zaten belliki bilgisiz konusuyor ..
Su an ben lipo yaptirsam kesin guner beye giderim !!
Hem amerikada bile lipo yaptiran kizlar hastane odasinda bile degil steril bir ortam yeterli oluyor zaten neyse bosuna konsuYoruz ..
Canim giner uysal hem guzel yapiyor lazer lipoyu hemde uygun fiyat veriyor 7000€ cookk canim ya kac bolgeye istediler bu fiyati sana ?
7000Euro, sadece karın ve bel için. Pazarlık yapınca 6000'e iniyorlar
Bence burada biz arkadaslara destek vermek icin burdayiz..@Esmeraldam bence yeterince arastirdi doktorunu ve bilgi edindi..böyle seyler yazip moral bozmaya gerek yok.eger doktoru bu isi muayenehanesinde yapiyorsa muhakkak tecrübesi vardir..lütfen bir ay kala korku vermeyelim kiza.Canım muyenehane nasıl aynı hastane gibi olabilir bana pek sağlıklı gelmiyor,ucuz olsun diye tercih etmemek lazım,yani muayenehanede gece kalınabiliyormu ?gece hemşire,yoğun bakım dr u varmı?ismi lazım değil ünlü bir profun kliniğinde bir bayan hayatını kaybetmişti hatırlarsanız,hastane farkı ne kadarsa verip hastanede olun bence
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Sizin iki bölge olacak anladığım kadarıyla. Lazer lipo için bölge başı 4.000 tl ile 4.500 tl arası, her üstüne gelen bölgeye 1.000 tl ile 1.500 tl arası isteyen doktorlar çok. Mesela "maya estetik cerrahi". Klasik lipo fiyatınıza yakın bir fiyat. Ama 7.000 € çok fazla yüksek verilen bir fiyat.Klasik liposaction 4.000n başka bir doktorla grüştüm özel bir hastanede, 4000TL fiyat verdi. Slim lipo v.bnin pazarlama aracı olduğunu söyledi, liposuction mu yaptırsam, slim lipo mu karar veremedim. Memnun kaldığınız başka dr varsa, bilgilendirin nolur:)
- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Hastaneden bile temiz olabiliyor bazen oyle yerler haberlerde gormussundur hastanede burun ameliati geciren iki bacagindan kesildi mikrop kapmis yani bu demek deil ki hastane ordan iyi yada kotu !! Hem lazer lipo icin hastanede kalmiyosun hatta bu ameliati lokal anestezi ile yapan bile cok ! Yani ne hemsire gerekli nede bir gece orda kalmak !
Hem ucuz derken burda bir kira parasindan bahsetmiyoruz baska doktorlara gore daha uygun yapiyor ve herkese de yapmiyor tabiki!
Evet ben mesela lokal anestezi ile oldum lazerlipo yu ve ben istedigim icin 1 gece kaldim yoksa ayni günde gidebilirdim yani.
- 3 Eylül 2014
- 1.003
- 284
- 53
- 39
Canım benim güner beyle ilgili olumlu yada olumsuz bir fikrim yok,kötü ameliyat yapar gibi birşey yazdım mı yazmadım,herkesin kendi tercihi,herkes kendisi için en iyi kararı gerecek akla,fikre sahiptir herhalde,ben senin mesajına cevap olarak bile yazmadım fikrimi,ama sen kendi şüphelerinden dolayı belki olumsuz birşey duymaya tahammül edemiyorsun,burası herkesin düşüncesini yazabileceği özgür bir platform,kafanız karışıyorsa foruma girmezsiniz olur biter ama bu ne asabiyetRica ederim dr. karalamayı bırakın lütfen. Ben burada kesin kararımı vermişim, randevumu aldım diye bas bas bağırıyorum, sürekli eleştirilere giriyorum. Fikrinizi söylediniz daha kurcalamayın lütfen. Girin bi nette ölüm oranı estetikte hastanede nekadar çok. Milletin kararına biraz saygı duyun. Yok sedasyonla hiç amelyat olunurmuymuş, cesaretinize dair kutluyorum, yok klinikte ölümler. Biraz araştırın bilgi edinin ondan sonra insanları önyargılayın.
- 3 Eylül 2014
- 1.003
- 284
- 53
- 39
Sizi benden daha bilgili kılan ne anlamadım ,gerçekleri söyleyince herkes birden agresifleşti,istediğiniz yere yaptırın banane!!!Amerika'dan bahsediyorsun,Türkiye'de muyenehanede ameliyat yapmanın yasal olmadığını bilmiyorsun sanırım,ameliyattayken baskın yerse yaptırdığınız dr sizi de uykuda alır götürürler artıkCanim sen dinleme hic
Sen kendin arastirma i yaptinmi ? Yaptin !
Guveniyormusun ? Guveniyorsun!
Bitti !!
Her zaman bir yerlerden bir laf gelir zaten belliki bilgisiz konusuyor ..
Su an ben lipo yaptirsam kesin guner beye giderim !!
Hem amerikada bile lipo yaptiran kizlar hastane odasinda bile degil steril bir ortam yeterli oluyor zaten neyse bosuna konsuYoruz ..
- 3 Eylül 2014
- 1.003
- 284
- 53
- 39
Canım geçmiş olsun lokal anesteziyle yaptırmak farklı bişey ama genel anesteziyi ameliyathane olmayan bir ortamda almak farklı birşey,neden bir gece kalmayı tercih ettin?demek ki gerekebiliyor böyle bişeyEvet ben mesela lokal anestezi ile oldum lazerlipo yu ve ben istedigim icin 1 gece kaldim yoksa ayni günde gidebilirdim yani.