Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Lipoliz yaptıranlar?
- Konu Sahibi derinakin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?KIzlarrrrr var mı lazer lipoliz yaptıran aranızda? Merak ettiklerim var aslında görüştüğüm doktorlar var ama deneyim önemlidir malum
KIzlarrrrr var mı lazer lipoliz yaptıran aranızda? Merak ettiklerim var aslında görüştüğüm doktorlar var ama deneyim önemlidir malum
Derincim Merhaba, şimdi sana ablamın muhteşem başarı hikayesini yazıcam. Resmen eridi hatun
Ablam 45 yaşımda. 30 yaşından itibaren bel ve basenlerinde oluşan ve hiç ama hiçbir şekilde kurtulamadıı yağlarından 45 yaşında kurtuluverdi:) özellikle basenlerinde ve bacaklarında ciddi yağlanma vardı. Belinde de varda ama o kadar çok yoktu. Boyu 1.65 boyum, kilosu da 66. Görenler zayıfsın diyordu ama basenleri fenaydı. İşyerinde onun gibi kilolu olan birkaç arkadaşıyla 1 yıl önce mezoterapi yaptırmaya karar verdi.
Ama sonuç alır mıyız, almaz mıyız emin değildi. Ciddi anlamda kafasını kurcalıyordu. arkadaşları ısrar etti. Kıramadı ama ilk randevudan 1 gün önce randevuyu iptal etti. Çünkü radikal bir karar aldı. Estetik operasyona karar verdi. Sağlık sektöründe çalıştığı için çevresinden duyduğu bir estetik cerraha randevu aldı. Hafta sonu randevu aldı, gitti, estetik cerrah Tayfun türkaslan ile görüştü. Doktor, basenlerdeki yağlarının kalıcı olduğu için kurtulamadığını söyledi. Lazer lipoliz yapacağını, bu yöntemle yağların kesin yok edileceğini söyledi.
Dr.un yaklaşımı ve konuya hakimiyetinden etkilenmişti. Evdeki hevesini görmeliydiniz. Ameliyat tarihi belirlendi. 2 saat ameliyatta kaldı. Basenleri ve bacaklarındaki yağlar o kadar çoktu ki yağ alma da uzun sürmüş. Bu arada dr. lazer lipoliz ile birlikte lazer liposuction yaptığını söyledi. Een iyi sonucu almak için iki yöntemi birleştirmiş. 2 gün gece uyuyamadı resmen kadıncağız. Ağrı kesici aldı. Biraz rahatladı. 10 gün korse taktı. 66 kilodan 2 ayda 54 kiloya düştü. Beli baseni ve bacaklarında yıllardır taşıdığı yağların hepsi gitti. İşyerinde zayıflamak için başka yöntemleri deneyenler hala deniyorlarmış söylediğine göre :) üzerinden bir yıl geçti, hala aynı çizgilere sahip. İstediği kıyafeti giyebiliyor. Aynanın karşısına geçtikçe keyfini görmelisiniz :)
dr. Tayfun türkaslana sonsuz teşekkürler. Ablacım 2 gün acı çekti ama kesinlikle buna değdi!.hem sağlıklı hem de mutlu daha ne!
Derincim Merhaba, şimdi sana ablamın muhteşem başarı hikayesini yazıcam. Resmen eridi hatun
Ablam 45 yaşımda. 30 yaşından itibaren bel ve basenlerinde oluşan ve hiç ama hiçbir şekilde kurtulamadıı yağlarından 45 yaşında kurtuluverdi:) özellikle basenlerinde ve bacaklarında ciddi yağlanma vardı. Belinde de varda ama o kadar çok yoktu. Boyu 1.65 boyum, kilosu da 66. Görenler zayıfsın diyordu ama basenleri fenaydı. İşyerinde onun gibi kilolu olan birkaç arkadaşıyla 1 yıl önce mezoterapi yaptırmaya karar verdi.
Ama sonuç alır mıyız, almaz mıyız emin değildi. Ciddi anlamda kafasını kurcalıyordu. arkadaşları ısrar etti. Kıramadı ama ilk randevudan 1 gün önce randevuyu iptal etti. Çünkü radikal bir karar aldı. Estetik operasyona karar verdi. Sağlık sektöründe çalıştığı için çevresinden duyduğu bir estetik cerraha randevu aldı. Hafta sonu randevu aldı, gitti, estetik cerrah Tayfun türkaslan ile görüştü. Doktor, basenlerdeki yağlarının kalıcı olduğu için kurtulamadığını söyledi. Lazer lipoliz yapacağını, bu yöntemle yağların kesin yok edileceğini söyledi.
Dr.un yaklaşımı ve konuya hakimiyetinden etkilenmişti. Evdeki hevesini görmeliydiniz. Ameliyat tarihi belirlendi. 2 saat ameliyatta kaldı. Basenleri ve bacaklarındaki yağlar o kadar çoktu ki yağ alma da uzun sürmüş. Bu arada dr. lazer lipoliz ile birlikte lazer liposuction yaptığını söyledi. Een iyi sonucu almak için iki yöntemi birleştirmiş. 2 gün gece uyuyamadı resmen kadıncağız. Ağrı kesici aldı. Biraz rahatladı. 10 gün korse taktı. 66 kilodan 2 ayda 54 kiloya düştü. Beli baseni ve bacaklarında yıllardır taşıdığı yağların hepsi gitti. İşyerinde zayıflamak için başka yöntemleri deneyenler hala deniyorlarmış söylediğine göre :) üzerinden bir yıl geçti, hala aynı çizgilere sahip. İstediği kıyafeti giyebiliyor. Aynanın karşısına geçtikçe keyfini görmelisiniz :)
dr. Tayfun türkaslana sonsuz teşekkürler. Ablacım 2 gün acı çekti ama kesinlikle buna değdi!.hem sağlıklı hem de mutlu daha ne!
ayyy canım teşekkürler baya döktürmüşsün :)))
Birde merak ettim Hayatım karnında yağlar varmıydı. Oraya müdahale ettirdimi?
ya ablam gözümün önünde olunca, bir hevesle anlattım işte:)ayyy canım teşekkürler baya döktürmüşsün :)))
- 18 Temmuz 2014
- 1.858
- 259
- 93
slm herkese. Bu yaz benim için kabus gibi geçti. Bırakin bikini giymeyi denize bile girmekten çekinir oldum. Berbatım ya. ebnde bel diye bir şey yok. Dümdüz belim ve iki doğumdan sonra sarkmış bir karnım var. Karnım bikininin üzerine düşüyor. Bir an önce kurtulmak isityom çok araştırdım lazer lipoliz, lazer liposuction, diyetler filan. Dr. İsmi de araştırdım. Dört dr. İle görüştüm. Hepsi şöyle yaparız böyle yaparız diyor. Kafam karıştı valla.. ne yapacağımı bilemedim. Yardım lütfen..
olabilir hayatim. dr. var dr. var. Hangisine güveneceğini bilmiyorsun. Sen turnayı gözünden vurmuşsun canım. Çok şanslısın
canım çok haklısın. Allah yüzüne güldü ablamın. Doğru kişiye denk geldik. Allah razı olsun dr.dan. her söylediğini yaptı. Adam dürüst. Yapılacakları, yapılamayacakları her şeyi söylüyor. Hayallerle doldurmuyor hastalarını..
ameliyat olduktan ne kadar süre sonra bursaya dönmesine izin verdiler
Canım 1 gün hastanede kaldı. Dr.u bırakmadı. Ertesi gün dikkatli bir şekilde uzun yolculuğa çıkabileceğini söyledi. Biraz sıkıntılı oldu yolculuğu. ama döndükten sonra bir sorun yaşamadı. Kanaması filan olmadı. İyileşmesi normal devam etti.