• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Lipoliz yaptıranlar?

Hayırlı:-(sı olsun, şimdiden geçmiş olsun...Ön ödeme konusunu ben de anlamadım , koşulları değişti belkide ama başarılı bir sonuç alacağınıza eminim...Gelişmeleri buradan yazarsınız takipte olacağım.
Paylaşırım mutlaka ama daha çok var malesef (12 aralık) :-(

Canım Güner Bey muayenehanesinde yapıyor diye biliyorum ameliyatları,lokal anesteziyle mi olacaksın?

Son düzenleme:
Evet muayenehanesinde yapıyor. Sedasyonla.
Cesaretinden dolayı seni tebrik ederim canım,bende bir devlet hastanesinde hemşireyim ve sedasyonun risklerini az çok bilen biri olarak asla böyle bişeye cesaret etmezdim:KK43:

Cesaretinden dolayı seni tebrik ederim canım,bende bir devlet hastanesinde hemşireyim ve sedasyonun risklerini az çok bilen biri olarak asla böyle bişeye cesaret etmezdim:KK43:
Risklerini bilmiyorum. Anestizinin riski kadar onunda vardır sanırım. Ama beni bilgilendirirsen sevinirim.

Risklerini google'den okudum öğrendim canım. Burada açıklamak istemiyorum, herkes kendi bilir veya bilmek isterse öğrenir. Anestezinin her birindeki riskler gibi bununda riski olduğunu herkes düşünmeli ve ömce Allah'ıma sonra doktoruma güveniyorum. Herşey olacağına varır...... hatta dışarı çıkıpta arabadan ezilebilme gibi bi % varmış. Dua edeyimde bişeycik olmadan amelyatımı olayım.

Risklerini bilmiyorum. Anestizinin riski kadar onunda vardır sanırım. Ama beni bilgilendirirsen sevinirim.
Canım evet genel anestezinin de kendine göre riskleri var ama ameliyathanede entübe ediliyorsun yani solunumunu makina sağlıyor,dolayısıyla solunum durması riski yok denecek kadar az,ama muayenehanede sedasyon için kullanılan ilaçlar solunum durması yaparsa yapacak hiçbirşey yok,fiyatı cazip hale getirmek için bazı hekimler bu yola başvuruyor,doktoruna çok güvendiysen ameliyathane ortamını tercih et yada direk ameliyathanede yapan Dr tercih et,sağlık şakaya gelmez...

Risklerini google'den okudum öğrendim canım. Burada açıklamak istemiyorum, herkes kendi bilir veya bilmek isterse öğrenir. Anestezinin her birindeki riskler gibi bununda riski olduğunu herkes düşünmeli ve ömce Allah'ıma sonra doktoruma güveniyorum. Herşey olacağına varır...... hatta dışarı çıkıpta arabadan ezilebilme gibi bi % varmış. Dua edeyimde bişeycik olmadan amelyatımı olayım.
Tabiki senin tercihin canım,umarım problemsiz atlatırsın ,tabiki hayatta her zaman risk var ama arabanın çarpma ihtimaline karşı kırmızı ışıkta geçmemek bir tedbirdir,arabanın altına atlamayız hiçbirimiz:KK43:

Canım evet genel anestezinin de kendine göre riskleri var ama ameliyathanede entübe ediliyorsun yani solunumunu makina sağlıyor,dolayısıyla solunum durması riski yok denecek kadar az,ama muayenehanede sedasyon için kullanılan ilaçlar solunum durması yaparsa yapacak hiçbirşey yok,fiyatı cazip hale getirmek için bazı hekimler bu yola başvuruyor,doktoruna çok güvendiysen ameliyathane ortamını tercih et yada direk ameliyathanede yapan Dr tercih et,sağlık şakaya gelmez...
Haklısın biligilendirmen için tşkler cnm.

Her anestezi de mecburen mi entube yapiyorlar?

Ben sedasyon anestezisiyle hastanede oldum,drum her türlü riske karşı hastane ortamının en güvenilir ortam olduğunu söylemişti,güzelleşmebuğruna uğruna canımı riske atamam,tabi herkesin kendi kararı:KK52:

Herkese Merhaba
Uzun bir aradan sonra döndüm foruma:) Hafta sonu, lazerlipoliz konusunda uzman bir dr.ile görüşeceğim.Yıllardır ne yaptıysam inmeyen bir karnım, göbeğim var. Bir de oyuntusu olmayan belim:(
Diyetler, spor, zayıflama ürünleri...Herşeyi kullandım ama gitmiyor bu göbek:(
Deneyimlerimi paylaşacağım ben de, hele bir görüşeyim hayırlısıyla, bakalım ne diyecekler

Herkese Merhaba
Uzun bir aradan sonra döndüm foruma:) Hafta sonu, lazerlipoliz konusunda uzman bir dr.ile görüşeceğim.Yıllardır ne yaptıysam inmeyen bir karnım, göbeğim var. Bir de oyuntusu olmayan belim:KK43:
Diyetler, spor, zayıflama ürünleri...Herşeyi kullandım ama gitmiyor bu göbek:KK43:
Deneyimlerimi paylaşacağım ben de, hele bir görüşeyim hayırlısıyla, bakalım ne diyecekler
Lazerlipolizle kurtulursun canım,ben basen eritçem diye kendimi paraladım senelrdir,herşey gitti,basenler gitmedi,sonunda lazerlipoyla kurtuldum:KK28:

Back