• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Lipoliz yaptıranlar?

bu bilgileri, bunu yaşayan birinden duymak gerçekten önemli. Teşekkür ederim zeytinyaglipirasa İyi estetikçiler galiba hep istanbulda toplanmış. Eskişehir mahrumiyet yeri :( Ankara’da bir dr. buldum ben.. randevu alıp görüşmeyi düşünüyorum ama senin anlattığın dr. ismi kafama yattı gibi..

Birde ödemi daha hızlı atabilmek için maydanoz suyu filan iyi gelir deniyor,böyle bişeye gerek varmı acaba?

Kızlar, lazer lipoliz ile yağlarınızı aldırdığınız zaman bir daha oluşmuyormuş, estetikçiler doğru mu söylüyor.
Canım benim bir arkadaşım yaptırmıştı 2 sene önce Alper Tuncel'e,daha sonra kilo aldığı halde göbek ve baseni eskisi gibi rahatsız edici olmadı,yağ hücreleri sayı olarak eksilse de kalanlar büyüyebiliyormuş bana öyle dedi durum,yani nasıl olsa aldırdım deyip kendini bırakmak yok:)

Benimde kafam cok karişti artik. Bir dr. buluyorum "ha işte bu diyorum" araştırma sonucunda her cerrahta memnun kalmayanı buluyorum. Beni çok etkiliyor. Ama iki üç ay sonra Istanbula gideceğim, uçak biletimi aldım. Dr. da kararsızım. Kendime okadar stress yapıyorumki özel hayatıma yansıdı artık. Bazı yazılan "ay çok memnunum doktorum şöyle iyi böyle iyi" meğer bazı doktorlar kendileri üye olup yazıyorlarmış.
Kızlar neyapsam, güvenim çok sarsıldı.

Benimde kafam cok karişti artik. Bir dr. buluyorum "ha işte bu diyorum" araştırma sonucunda her cerrahta memnun kalmayanı buluyorum. Beni çok etkiliyor. Ama iki üç ay sonra Istanbula gideceğim, uçak biletimi aldım. Dr. da kararsızım. Kendime okadar stress yapıyorumki özel hayatıma yansıdı artık. Bazı yazılan "ay çok memnunum doktorum şöyle iyi böyle iyi" meğer bazı doktorlar kendileri üye olup yazıyorlarmış.
Kızlar neyapsam, güvenim çok sarsıldı.
Canım herkesin memnuniyet anlayışı farklı,biri burda süper yazar,sen gidersin ,iyi elektrik almazsın,zaten hu konuda birkaç isim var ön plana çıkan,onlarla görüşürsün,hangisi sana güven verir,bütçene uyarsa seçersin.Bu kadar stres yapma kendine,ol kurtul,boşuna beklemişim onca zaman dersin:KK60:

Canım haklısın, haklısında sadece elektrik işi değil ama. Adamı sevmesemde olur yeterki el becerisi olsun. En iyi uzmanlardan saydığımızdada bazı hastaların arzusunu yerine getiremediği yetmezmiş gibi, arkadaşların yazdıklarından bahsediyorum, yok işte protezin biri yukarıda biri aşağıda, diğeri lipolizden sonra hiç bişey değişmedi, başkası revisyona gireceğini vs. yazıyorlar. Kimse istemez bi terslik olmasını ama çok iyi doktorlardada skandal yaşanıyormuş. Benide seçimimde oldukça zorluyor....... Yanlış karardan korkuyorum sadece.

Canım haklısın, haklısında sadece elektrik işi değil ama. Adamı sevmesemde olur yeterki el becerisi olsun. En iyi uzmanlardan saydığımızdada bazı hastaların arzusunu yerine getiremediği yetmezmiş gibi, arkadaşların yazdıklarından bahsediyorum, yok işte protezin biri yukarıda biri aşağıda, diğeri lipolizden sonra hiç bişey değişmedi, başkası revisyona gireceğini vs. yazıyorlar. Kimse istemez bi terslik olmasını ama çok iyi doktorlardada skandal yaşanıyormuş. Benide seçimimde oldukça zorluyor....... Yanlış karardan korkuyorum sadece.
Çok haklısın tatlım,ama işte küçük te olsa bir risk var her ameliyatta,o riski göze almazsan da hiçbirşey yaptıramazsın.Çok canını sıkıyorsa,yaptırıp,kurtulmak en iyisi,ama tabi körü körünede değil,internet elimizin altında,sahte haber ve yorumları da anlamak çok zor değil bence,liposakşın yapıp plastik cerrah olmayan doktorlar bile varmış,onları da sen eleyip,doğru kararı vereceksin inşallah:KK73:

Bende son birkaç gündür araştırıyorum. Sürekli before/after fotoğraflarına bakıyorum ve cidden çok heveslenmiş durumdayım :) Cidden o kadar iyi sonuçlar alan insanlar var ki, öyle olur mu acaba benimde çok merak ediyorum.

Sanıyorum ne kadar kilo versemde gitmeyen kol ve gıdı sorunumdan sonunda kurtulacağım.

Birkaç gün içinde birkaç doktorla görüşüp akabinde yaptırmayı düşünüyorum, merak eden olursa tecrübelerimide paylaşırım :)

Çok teşekkürler canım :eek:
Neyaptın cnm. Görüştünmü doktorlarla? Sonuç nedir? Merak ediyorum.

Bende artık sonunda kararımı verdim ve aralıkta hem lazer lipo hemde meme büyütme oluyorum. Yinede hala araştırmalardayım ama daha çok tecrübeleri okumakla, çünkü randevumu aldım doktor kararım sabit artık çok şükür.

Neyaptın cnm. Görüştünmü doktorlarla? Sonuç nedir? Merak ediyorum.

Bende artık sonunda kararımı verdim ve aralıkta hem lazer lipo hemde meme büyütme oluyorum. Yinede hala araştırmalardayım ama daha çok tecrübeleri okumakla, çünkü randevumu aldım doktor kararım sabit artık çok şükür.
Esmeraldam merhaba. Hangi doktorda karar verdiniz yaptırmaya?

Dr. Güner beye..... sayenizde demeliyim. Ama tek hoşuma gitmeyen ön ödeme istemesi. Şart kıldı doktorum :-(
Hayırlısı olsun, şimdiden geçmiş olsun...Ön ödeme konusunu ben de anlamadım , koşulları değişti belkide ama başarılı bir sonuç alacağınıza eminim...Gelişmeleri buradan yazarsınız takipte olacağım.

Back