lazer kanser mi yapıo???

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
slm arkadaşlar hemşire bi arkadaşım az önce bana yaptırma ilerki dönemlerde tüyler olmayınca gözenekler ter atamadıgı için kansere sebebiyet verio dedii bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi acaba?

lazerin ışınları kanser yapma durumu teşkil ediyor sadece

vallaaa doktor yapıyorrr lazerimi..ayrıcaa özel hastahanelerde lazer bölümleride var ..eger kanser yapsa emin olunki hiç bi doktor bu işi yapmasss..kulaktan dolma laflara inanmayın derim..

Ben bunu dermatoloğuma sormuştum ki kendisi özel bir ünv de doçent aynı zamanda; ''Hayır lazer kanser yapmıyor ben kendime koltuk altı ve genital yaptırdım zaten'' demişti.Benim de kuşkularım azaldı bu konuda.Eskiden ben de şüpheyle bakardım ama doktorlar bile kendilerine lazer yaptırıyorlar insanın kendi canı tatlıdır, o kadar şüpheli birşey olsaydı kendilerine yaptırmazlardı diye düşünüyorum ben...Ayrıca bir cep telefonu lazerden daha az kanserojen değil yani bunu da dikkate alalım

Son düzenleme:
vücudun sadece tüylü bölgeleri mi terliyor:roflol: avucumuzun içi neden terler o zaman??????????? Terleme için yeterli olan şey ter bezi, ter kanalları ve o terin dışarı çıkmasını sağlayan GÖZENEKtir...Tüylerle bir alakası yok bu durumun...Gözenek olan her yerden terleyebiliriz...

ANTALYADA lazer yaptıran varmııııııııııııııııı

evet ben antalyada yaptırıyorum.gerçi her ne kadar lazer adıyla anılsa da bizimki ıpl imiş.antalyada lazer yaptıranlar konu açmışlar oradan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz

tv de dinlemiştim. lazer kanser yapmıor ama sizde kanser baslangıcı var ve sız farkında degılsenız ılerlemesıne sebep oluomuş. bi nevi tetikliyormus.. öle dediler diyen doktorun yalancısıyım..

ama cep telefonları laptoplar tvler ve sayamadıım baska bırcok cıhazın ortasında yasıyoruz zaten ? tartısılır hangılerının daha az etkı yaptıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…