• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer ile diş beyazlatma sağlıklı mı?

PINAR112

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
77
3
6
İzmir
Sevgili dostlar, öncelikle mrb. Dişlerimi lazerle beyazlatmayı düşünüyorum. Gidip Dr ile görüştüm. İntetnette çok fazla bilgi kirliliği oluyor kesinlikle sağlıksız değil çok ta başarılı hatta cevabını aldım. Yaptıran arkadaşlar varsa olumlu mu bakıyorlar yazarsanız çok sevinirim.

Ben de bir diş hekimi olarak zararlı olmadığını söyleyebilirim.Eğer çay kahve sigara ya da boyar madde içeren tüm içecek ve yiyeceklerden özellikle ilk 15 gün uzak durabilecekseniz başarı oranı çok daha yüksek..Dişlerde çok fazla aşınma ve mine çatlakları varsa o zaman önermiyoruz,yoksa herhangi bir zararı yok

İki yıl önce ben de beyazlatmıştım ama etkisi geçici ne kadar dikkat etsen de ve dişleri hassaslaştırıyor. Yaptırılsa da birkaç defadan fazla yaptırılmamalı diye düşünüyorum. Benim dişlerim çok sağlamken bu işlemden sonra çatlamalar olmuştu

İki yıl önce ben de beyazlatmıştım ama etkisi geçici ne kadar dikkat etsen de ve dişleri hassaslaştırıyor. Yaptırılsa da birkaç defadan fazla yaptırılmamalı diye düşünüyorum. Benim dişlerim çok sağlamken bu işlemden sonra çatlamalar olmuştu
Nerede yaptırdınız? Ben İstanbul Modern Tıp Merkezinde yaptırdım.. 7 ay oldu hala bir sorun yok..

Nerede yaptırdınız? Ben İstanbul Modern Tıp Merkezinde yaptırdım.. 7 ay oldu hala bir sorun yok..
Ankara Makrodent. Daha önce de aynı yerde ortodonti tedavisi görmüş ve çok memnun kalmıştım fakat lazerle beyazlatma işleminden önce zaten dişlerin hassaslaşacağından bahsedilmişti yani dişler için az da olsa zararlı bir işlem diye düşünüyorum. Belki uygulanan yere göre de değişiklik gösterebilir, benim tecrübelerim bunlardı

Ankara Makrodent. Daha önce de aynı yerde ortodonti tedavisi görmüş ve çok memnun kalmıştım fakat lazerle beyazlatma işleminden önce zaten dişlerin hassaslaşacağından bahsedilmişti yani dişler için az da olsa zararlı bir işlem diye düşünüyorum. Belki uygulanan yere göre de değişiklik gösterebilir, benim tecrübelerim bunlardı
Ben çay kahve sigara kullanımına dikkat ettim... Umarım sonrası kötü olmaz... Gecmiş olsun sizede

Ben çay kahve sigara kullanımına dikkat ettim... Umarım sonrası kötü olmaz... Gecmiş olsun sizede
Teşekkür ederim. Bunları da göze almak lazım yaptırırken en azından zaten dişler hassas ise rahatsız edebilir. Size de geçmiş olsun

Back