• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer günlüğüm

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
33
Lazer epilasyona başladım kızlar 1. Seans oldu. 2. Seansım 26 nisan ama benim bacaklar dökülme oldu ilk seansta şansıma yeni başlayan işe yaptı düzgün yapamadı genitalim 1 dk bile sürmedi orda tecrübeli uzman kişi bi dahaki seansları o yapacakmış. Siz kesin sonuç aldınız mı?

Ben de gidiyorum lazere. Daha 5 ay oldu ve fark ediliyor azalması yada yok oldu diyelim. Zaten ilk seanstan yüzümü güldürdü :halay:Aman nazar değmesin diyelim. (Ama ben lazere gittikten 10 gün sonra- ücretsiz- tekrar lazeri görmeyen kıllara lazer yaptırıyorum.)

Lazer epilasyona başladım kızlar 1. Seans oldu. 2. Seansım 26 nisan ama benim bacaklar dökülme oldu ilk seansta şansıma yeni başlayan işe yaptı düzgün yapamadı genitalim 1 dk bile sürmedi orda tecrübeli uzman kişi bi dahaki seansları o yapacakmış. Siz kesin sonuç aldınız mı?
1 seansta bisi anlamazsiniz. Benim 5.nci seans olacak 25 nisanda. Kendi adima memnunum.

Back