• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon .::Lazer Fiyat - Maliyet Karşılaştırması::.

founda

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
917
44
643
İzmir
Arkadaşlar burda herkes lazer bölge ya da komple, il ismi vererek fiyat paylaşırsa, fikir ediniriz. Reklam olup silinmemesi için sadece il veya ilçe yazılsa daha iyi olur. Özelden irtibata geçeriz.
En son benim Alsancakta komple bacak, yarımkol ve koltukaltı için 450 tl ödediğim bi yer vardı. Devam etmedim.

Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama forumda gördüğüm bazıları komple bitene kadar çok daha uygun fiyatlara anlaşmış. Pahalı geldi.

Nedir ne değildir. Bu bölümde tartışalım.

Ben komple fiyat olan yada paket olan biyere para vermekten yana degilim açıkcası, çünkü 1-2 seansa gittikçe anlıyorsun işe yarayıp yaramadıgını. Direk para verince bir garantisi yok aslında, ama mesela koltukaltına gidersin memnunsundur ozaman paket alırsın.
Eskişehirde benim gittiğim yerde koltukaltı 7 seans 300, genital 6 seans 900

istanbul anadolu yakasında bir polikliniğe gidiyorum alt bacak+tüm genital+kolaltı 5 seans toplam nakit 900 ödedim
doğru yerde doğru cihazla yaptırırsanız hiç düşünmeden nakit ödeyin derim çünkü iyi bir indirim oluyor

sen baya iyi ödüyormuşsun. çok ucuza gelmiş sana.nerdeyse %40 gibi bir indirim yapmışlar. 900/5=180'e gelmiş seans başı. eminmisin ıpl olmadığından. öyle bi yer izmirde varsa bende gidiyim.

sen baya iyi ödüyormuşsun. çok ucuza gelmiş sana.nerdeyse %40 gibi bir indirim yapmışlar. 900/5=180'e gelmiş seans başı. eminmisin ıpl olmadığından. öyle bi yer izmirde varsa bende gidiyim.

evet nakit ve paket ödemelerde %20 ile %42 arası indirim yapılıyor oturduğum semtin de etkisi var sanırım
orda kullandıkları cihazlar alexandrite,iğneli ve nd-yag. bana alexandrite kullanılıyor
mesela bu bölgeler seans başı ödenmiş olsa 5 seans toplam 1075 tl, kredi kartıyla seans başı 270'ten 5 seans 1350 tl
tüm vücut yüz hariç nakit 6 seans 2.448 tl, kredi kartıyla yaklaşık 450 tl daha fazla yani bu duruma bakarsak çok da ucuz değil
nakit ve paket çok avantajlı. bilmemki izmirde varsa ne ala iyice araştırmak lazım internetten falanda

İstanbul Avrupa yakasında bakırköyde bir polikliniğe başladım alex ile koltuk altı 35 tl 3. seanstan sonra %10 indirim varmış. Komple vücut 480 tl seans başı tabi bu fiyatlar.

bende bi daha ki aya lazer epilasyona başlıcam alexdrate lazer düşünüyorum yüzüm için çünkü favori bölgemdekiler siyah ve aldıkca siyahlaştı yani
o yüzden bursada iyi bir yer var mı gidenler ve yaptıranlar beni bilgilendirirse sevinirim
bursada hangi güzellik merkezine lazere gidiyorsunuz?

ben izmitte yaptırıyorum.
bu ay kampanya var
koltukaltı+bikini+alt bacak+genital 160 tl seansı
29 şubata kadar

bende bi daha ki aya lazer epilasyona başlıcam alexdrate lazer düşünüyorum yüzüm için çünkü favori bölgemdekiler siyah ve aldıkca siyahlaştı yani
o yüzden bursada iyi bir yer var mı gidenler ve yaptıranlar beni bilgilendirirse sevinirim
bursada hangi güzellik merkezine lazere gidiyorsunuz?
çok yakın arkadaşımın annesi güzellik uzmanı iğneli & lazer epilasyon yapıyor yıllardır. yüz ve kola kesinlikle epilasyon çözüm değil epilasyon yapıldığı takdirde ışınlar kıl köklerini uyandırıyor ve çok daha fazlası çıkıyor bitmesi neredeyse imkansız erkek sakalı gibi oldu çoğu müşterinin dedi ama karar sizin :26:

izmirde çok araştırdım

koltuk altı 5060 arası
yarım bacak 100-150
tüm bacak 150-250 arası
özel bölge 100-130
bikini bölgesini dahil edersen 100-180

koltık altı+bikini ve özel bölge,tüm bacak 60+180+250 tek seansta
koltuk altı bikini+özel bölge +Y.bacak 600 diyende var
bitene kadar kampanyalar 1250-1600 arası
bu fiyatlarda alexandrate+ve benzeri lazer aletleri var mesela IPL&alexandrate karışımı ulase cihazın adı.
durum böyle
Ulase cihazını denicem bakalım sonuç nasıl olcak bilgi veririm

ben xxxx gidiyom koltukaltı komple bacak ve genital tüm hepsi 500 tl

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul-Kartal'da Umut Hastanesine basLadım daha Yeni.
Kampanyada genital+koltukaltı 6o tL
bikini böLgesi 3o tL Makinede Alex Soğutma sistemli yanii..
:16: :16:

Son düzenleme:
istanbulda fiyatlar gayet uygunmuş. izmir bu anlamda daha pahalı malesef:((

aynen ya izmirde halbusi bir sürü yer var...ama millet sadece bir yere akın ettiği için olsa gerek.

ben izmitte yaptırıyorum.
bu ay kampanya var
koltukaltı+bikini+alt bacak+genital 160 tl seansı
29 şubata kadar

çok uygunmuş ya.ben de izmitte yaptırıyorum genital 40 dediler.daha sonra bunun içinde meğerse sadece ön taraf ve popo varmış.kasıkları da dahil ettik bikini ücreti de ilave oldu 70tlye geldi.bir de kontrol var mı burda her seanstan sonra.

Arkadaslar bende izmir alsancakta bi merkeze gidiyorum..
tüm fiyatlar hakkında bilgim yok ben sadece yüzüme yaptırıorum bıyık ve cene altı fauller falan oldukca fazla ne yazıkki :(
her seansa 60 tl veriyorum. suana kadar 5 kez gittim ama lanet olsun kii hala bitmedi:( bende gitmiyorum artık
cok sinirlendim cünküü özellikle uzatıp gidiyorum alsın hepsini diye tek tek bikacını alıp gönderio..
eger bildiginiz baska yer varsa önerirmisiniz:( cok mutsuzum :2:

Ben Denizlide bir klinikte yaptırıyorum bayan doktor kendisi yapıyor ve başka kimseyi almıyor odaya.Ve çokda güvenilir bir yer.Henüz 3 seans gittim tüm bacak,koltuk altları 450 veriyorum.Ama doktor azaldıkça ücretin azalacağını söyledi belki bu seansta ücret azalabilir sormayı düşünüyorum açıkcası.

istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz yerleri bekliyoruuuuuum :) seneye yaza düğünüm olcak o zamana kadar kurtulmak istiyorum şu tüylerden yaklaşık 1.5 sene var nisan gibi başlamak istiyorum lazere tüm vücut..yaptıran arkadaşlar nasıl memnunlar mı

Back