Alexandirate diye bir cihazIpl ise kalınlaşabilir. Hangi cihaza gidiyorsunuz?
Ayva tüy gibi degil. Dokununca sert bir sekilde hissesiliyor ve dikkatli balinca da gözüküyorÇok ince ise bir fayda göremezsiniz zaten kalınlaşır hatta ayva tüy gibi inse ise çoğalır
Alexandirate diye bir cihaz
Zaten tüm bacak parası alıyorlar. Sorun da bu ya. Üst bacağın sadece bir kısmını alıyor. Üst tarafin ön kismi biraz daha kalinmis cunkuİşte o tüy bildiğin kıla dönüşür kalınlaşır ve çoğalabilir. O arkadaş yapıp tüm bacak parası da alabilirdi. Bizde yapmıyoruz ince tüylere. İnce tüyleri kalınlaştırıyor lazer. Alex mi yaptırıyorsun? Aslında en iyisi iğneli ama oda acıtıyor işte %100 Çözüm
Bende bir dahaki seans yaptirmayi düşünuyorumBabada ayva tüy görmez demişlerdi.bende olsun görme sede yapin siz belki görür dedim.dökmesi ama olan killari daha ince yapti gözle görülmesi çok daha zor oldu boyu küçüldü kilin resmen belli bi uzunluktan sonra uzamadi her senasla dahada incelse hic belli olmucak gibi .bu arada makine diot.
mrb ayayyy bende aynı dertten muzdaripim 2 yıldır gidiyorum ince tüylerim baya çoğaldı hamile değilim ama bu yüzden dolayı kalmayıda hiç istemiyorum aldırmadığım ki halimi düşünemiyorumAlexandirate ise sakın yaptırma o ince tüyler öyle bir çoğalıyorkihem uzuyor hem çoğalıyor. Ben iki sene lazere gittim kalınlar bitti şimdi incelerle başım dertte üstelik hamileyim şuan yaptıramıyorum da kalkaldım öyle mecbur ağda kullanmaya başladım çıkan bölgelere baş döndüm yani