İğneli Epilasyon Lazer Epilasyondan Igneli Epilasyona Gecenlerin Paylasim Alani

xltoxs

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
3.846
8
683
Manisa
ben 8 seanstır lazer yaptırıyorum koltukaltıma.iyi güzel azaldı.tüyler inceldi.ama pek bitcege benzemiyo.igneli epilasyonamı gecsem artık karar veremedim.siz ne dersiniz

ben 8 seanstır lazer yaptırıyorum koltukaltıma.iyi güzel azaldı.tüyler inceldi.ama pek bitcege benzemiyo.igneli epilasyonamı gecsem artık karar veremedim.siz ne dersiniz

canim bende lazerepilasyon yapiyorum ama hormanlar arasirada degistigi icin biraz sürebiliyormus, cünkü derinin altinda uyuyan killar varmis daha,, bendede gözle görülür azalma ldu hatt kil degil artik tüyler kaldi, ve sana kesinlikle igneliyi önermiyorum onlar gecmiste kaldi, annem eskiden yaptirmisti ve heryerinde maalesef izler kaldi hic önermiyorum

canım bence sen azalanları güçlendirmek için
bikaç kere jilete vur,
ben iyi sonuç alıyorum bu yöntemle

jilet olayını kesinlikle önermiyor gittigim yer.kılın yerini tüyler aldıgı için makine görmüyo sanırım.igneli kesin cözüm diyorlar.acıtır ama.ager kesinse katlanırızz

Arkadaşlar ben hem iğneli hemde lazar uygulatımm size farklarını sölim....

İğneli daha kısada çözüm sağlıyor ama özellikle cilt hassassa iz kalma ve acı çekme riski çok daha fazla....

Lazer ise daha uzun sürüyor ama hem iz kalma bakımından hemde acı çekme bakımından daha avantajlı...

Yüzümde lazere devam ediyorum birri sayılır...Bacaklarımı ise iğneli yaptırmak zorundayım daha önce hiç aldırmadığım için tüylerim çok ince bu nedenle etki etmiyor....

Ve sizi Bir uyarıda bulunayım eminim faydalı olucak...Özellikle tüyleriniz ince ve azsa ben size iğneliyi öneriyorum...Çünkü emin olun tüyleriniz inceyse ne kadar lazer yaptırısanız yaptırın etki etmiyor...Ve malesef bazı lazer yapan merkezler sırf kazançları uğruna insanları bu konuda uyarmıyor...

Kalanlara Jilet Yaparsan Kalinlaşir Tekrar 1-2 Kez Lazere Gidersin.tekrar Incelir.yani Başa Dönersin.kalan Incelere Iğneli Yaptir

bence yüzde kesinlikle iğne düşünme çekilen acı ve kalan izler fena oluyor yada çok çok iyi bir yere git çünkü gerçekten iz kalınca tüyden çok daha feci görünüyor sevgiler

Kesinlikle katılıyorum....

Bence kalın olan bölgelere lazar uygulanmalı...
Tüyler inceldikçe lazer etki etmiyorsa bu sefer bence iğneliye başvuruklmalı...
ama kesinlikle kışın yapılması doğru...
Yazın gerçekten çok zararlı olabiliyor...

Aman igneli epilasyonu batsin,cektigin aci bir yana birde izleri kaliyor yuzde,kaslarima yaptirmistim,simdi kucuk kucuk izleri duruyor kas yerlerimde,simsiyah hemde,yuzde denemeyin derim,secim size kalmis tabiiki.

merhabalar sanırım tüm bayanalrın ortak derdi tüylenme 7 yıldan beri aralıklarla iğneli epilasyon yaptıryorum ve menunum tek problemim acısına dayanamayıp ara veriyorum iz kaldığı doğru ama sonucuna asla güvenemdğim lazere bi sürü para vermektense hem ekonomik hem de çözüm sağlıyo ,lazerde tüyler tamamen yok olsa bile hamilelik gibi hormonal bir değişimde tekrar ortaya çıkıtığına dair bir bilgi edindim.

lazerden sonra tuyler kaldı.yani kıllar inceldi.lazerin etkili olmıcagını dusunmeye basladım.bi hocam vardı jimlastik.o heryerini igneli yaptırmıstı.ne bir iz nede birşey vardı.tabi her bünye bir olmaz

8 seans yaptırdıgım yerdeki cihazın ne oldugu hakkında bir bilgim yoktu.bi yer buldum.iyi bir yer gibi görünüyo.yine lazer.fakat bu sefer gittigimde önce tüyleri kısalttılar.ondan sonra uygulama yaptılar.hava uflemeliydi sanırım.cihazın adıda alexandr lı birşeydi.doktorda vardı.cihazımız en iyisidir fln dedi.tabi herkes kendini över.inş hayırlısı olur:1no2:

bende iğneyle yaptırdım memnunum ama gerçekten acıyor iz falanda kalmadı sadece yaptırdıktan hemen sonra sivilce gibi görünüyor pudra falan sürünce geçiyor.

iğnelide nasıl hastalık geçiyor anlamadım herkesin kendine özel iğnesi var ilk kez böyle bir şey duyuyorum.lazere giden arkadaşlar boşuna zaman ve paranızı harcıyorsunuz ben şimdiye kadar lazere gidipte bitireni görmedim uzman birini bulun iğneli yaptırın kısa sürede sonucu azalan kılları gördükçe çektiğiniz acılara değiyor benim kıl problemim kalmadı bütün vucudum ve yüzüm bitti tabiki birazda sabır gerektiriyor sonuna kadar tek kıl kalsada bırakmadım gittim

selenayhan bu arada mailini aldım teşekkür ederim..a.s. peki iğnelide bu acı olayını azaltmanın bir yolu yokmu?:sm_confused:

bende ince tüyler için özellikle yüz bölgesi için diode lazer etkili duydum canım.. sen ne düşünüyosun bunla ilgili.. araştırıyorum diye söylemişsin..ayy benimde kafam okadar karıştıki..kafamçokkarıştı

ınan bana lazer epılasyonun goremedıgı tuylere yapılacak tek sey ıgnelı epilasyondur.ama ıyı yapan bırını bulmalısın yoksa hem canın acır hemde paran bosa gıder.ama tek care ıgnelı yaptırmak ınan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…