Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 8 seanstır lazer yaptırıyorum koltukaltıma.iyi güzel azaldı.tüyler inceldi.ama pek bitcege benzemiyo.igneli epilasyonamı gecsem artık karar veremedim.siz ne dersiniz
bence yüzde kesinlikle iğne düşünme çekilen acı ve kalan izler fena oluyor yada çok çok iyi bir yere git çünkü gerçekten iz kalınca tüyden çok daha feci görünüyor sevgiler
ince tüyler içinde elos die bir cihaz varmış o çok iyiymiş.araştırdım ve bu bilgiyi edindim.norma lazer zaten etki etmezmiş ince tüylere hatta azdırrımış,uyuyan tüyleri.bir hastahanede (sitesinde okudum ve ünlü bir yer) sarı,gri,kahve,kızıl,siyah tüyleri yok ettiklerini söylemişler eğer doğruysa süper bişey.kullandıkları cihazda "elos" muş.tüylerinizinartkı biymiyceğini düşünüyosanızda her ay ada yapıcağınıaz ıpl,photo gibi modern epilasyon yaptırabilirsiniz.(bunlarda lazer ama bazı yerler zalştır bazı yerdelr azaltmaz ama yan etkisi olmaz modern bir epilasyondur diyorlar.rahat olurmuş.bazıları 2 ayda bir ,bazıları 1 ada bir yaptırırmış falan:).günün birinde,gerçekten bitmiyceğini inanırsam sanırım artık bu omderd epilasyonları yaparım.yeter ki çoaltmasın,sertlaşmesin ve bi iki ay rahat ediyim:) şu anda zaten lazer falan yaptırmıyorum.araştırıyorum.iyice bilgi toplycam en uygununu ve sağlıklısını yapğıcam inş:).iğneli korkutuyo iz falan kalıyomuş.15 günde bir yapılıyomuş.yarı tüylü geziliyo yani.(birde iz kalırda tam kötü olur).vücutta yapılsa neysede yüzde yalılıpta iz falan kalırsa çok kötü olur.görünen bir bölge çünkü.ay hepsinde ayrı bir dert offfffffffffffffffffsenağlama ince tüylere yaptırmış,veya yaptıran biri çıksın sonuçlrı yazsın artıksenağlama yok eden,azaltan cihaz var mı gerçekten offfffffsenağlama