• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyonda ghost lazer mi yoksa buz lazer mi ?

Esfet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
1
0
1
30
Merhaba arkadaşlar ...
Gaziantepte lazere gitmeyi düşünüyorum.Gittiğim bir yer bana ghost lazeri önerdi ve burada da buz lazer varmış cihazın ismi shr ütüleme ,başka bir yerden de fikir aldım orası da soprano ice (buz lazer) dedi.. şimdi çok kararsız kaldım buz lazerin iyi olduğunu duydum ama bu cihazlar farklımı bilemedim birde ghost lazeride duymadım.. Giden yaptıran varmı ? Yada buz lazer de soprano ice ile shr ütüleme aynı cihaz mı ? Şimdiden herkese teşekkür ederim esen kalın..

Merhaba
Ben buz lazere gidiyorum koltuk altı ve bikini bölgesi için,dökülüme %50 suan 3. Seansa gittim ama 1 ay geçince çıkmaya başlıyo azalma var bilgilerinize

Merhaba arkadaşlar ...
Gaziantepte lazere gitmeyi düşünüyorum.Gittiğim bir yer bana ghost lazeri önerdi ve burada da buz lazer varmış cihazın ismi shr ütüleme ,başka bir yerden de fikir aldım orası da soprano ice (buz lazer) dedi.. şimdi çok kararsız kaldım buz lazerin iyi olduğunu duydum ama bu cihazlar farklımı bilemedim birde ghost lazeride duymadım.. Giden yaptıran varmı ? Yada buz lazer de soprano ice ile shr ütüleme aynı cihaz mı ? Şimdiden herkese teşekkür ederim esen kalın..
Benim size onerebilecegim tek dogru. Illa ki buzlazer yaptirmak istiyorsaniz. Buzlazer.com sitesinden girin hangi sehirde hangi kliniklere satmislar oradan bularak gidin. Cogu yer buzlazer yapiyoruz diye ipl yapiyor insanlati kandiriyorlar.

Back