• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyona başlayacağım ama korkuyorum

3 seansta bitebiliyomu çok iyi. peki 3 seansta diyelim azalttık sonra bıraktık gitmeyi. eski tüyler geri dönüyor mu yoksa artık öyle kalınıyor mu

Cilt tipin ,hormonasl durum kil rengi vs etken ,
Eger agda ya da cimbizla oynamazsan yani kil kokune bir bislem yapmazsan oyle kaliyor ,
İlk aradiginda randevu veriyorlar killi bir sekilde gidiyorsun ,
Vucut rengini ve kil rengini olcuyorlarv,hastalik kullandigin ilac ne varsa konusuyorsun ,uygun olup olmadfigina bakiliyor ,
Sana uygun lazer birimi saptaniyor ,
Herkese standart bir dozu yok ,kisisel bir durum
Zaten seansa gitmeden once normalde jiletle aliyorsun ,
Uzun olmayan kisa bir tuyle gitmek ideal ,lazerden sonra dokuluyor ,10 gun icinde rotuse gidiyorsun ,kontrol edip kalan yerler varsa tekrar yapiyorlar ,
Ondan 1 ay sonra yeni bir seans aliyorsun,

Ben tüm bacak genital ve koltukaltı yaptırdım. Tüyler bimişti artık tek tük çıkıyordu. O çıkanlar içinde senede 1 kere gidiyordum. Hamileyim şu anda. Kısırlık falan yapmıyor hurafe...
Doktorum genital bölge hariç diğer yerlere hamileyken de yapabileceğini söyledi. Hatta genital bölgeye hamileyken yapılabiliyormuş bir sakıncası yokmuş ama birşey olursa kendisinden bilmesinler diye hamilelik boyunca genital bölgeye yapmıyor.
İkinci bir hurafe hamilelikte tüyler lazer öncesine geri dönüyor diyorlardı. Hepsi tekrar çıkıyormuş. Benim hala çıkmadı. Çıkanlar zaten daha önce tek tük çıkanlar. Eski haline geri dönmedi yani.

Sana tavsiyem güzellik merkezine falan gitme. Doktora yaptır.

uzman olmayan kimseye birşey yaptırmayın ,arkadaşımın genital gölgesini yaktılar o gidilen seanslardan çok daha fazla cildiyeciye gitti kampanya şu bu asla kanmayın ,dermatolog yada cilt doktoru yapsın ama güzellik uzmanı belgesi ile yapanlar malesef hasarlı bırakır

epiderm'e gitmeyi düşünmeye başladım poliklinikmiş o zaman uygundur dimi

Cilt tipin ,hormonasl durum kil rengi vs etken ,
Eger agda ya da cimbizla oynamazsan yani kil kokune bir bislem yapmazsan oyle kaliyor ,
İlk aradiginda randevu veriyorlar killi bir sekilde gidiyorsun ,
Vucut rengini ve kil rengini olcuyorlarv,hastalik kullandigin ilac ne varsa konusuyorsun ,uygun olup olmadfigina bakiliyor ,
Sana uygun lazer birimi saptaniyor ,
Herkese standart bir dozu yok ,kisisel bir durum
Zaten seansa gitmeden once normalde jiletle aliyorsun ,
Uzun olmayan kisa bir tuyle gitmek ideal ,lazerden sonra dokuluyor ,10 gun icinde rotuse gidiyorsun ,kontrol edip kalan yerler varsa tekrar yapiyorlar ,
Ondan 1 ay sonra yeni bir seans aliyorsun,

anladım çok teşekkür ederim bilgiler için. peki kesin olarak hep ayda bir mi oluyor seanslar? seans başı alıcam da kampanya tuzaklarına düşmeyeyim dedim

Ben tüm bacak genital ve koltukaltı yaptırdım. Tüyler bimişti artık tek tük çıkıyordu. O çıkanlar içinde senede 1 kere gidiyordum. Hamileyim şu anda. Kısırlık falan yapmıyor hurafe...
Doktorum genital bölge hariç diğer yerlere hamileyken de yapabileceğini söyledi. Hatta genital bölgeye hamileyken yapılabiliyormuş bir sakıncası yokmuş ama birşey olursa kendisinden bilmesinler diye hamilelik boyunca genital bölgeye yapmıyor.
İkinci bir hurafe hamilelikte tüyler lazer öncesine geri dönüyor diyorlardı. Hepsi tekrar çıkıyormuş. Benim hala çıkmadı. Çıkanlar zaten daha önce tek tük çıkanlar. Eski haline geri dönmedi yani.

Sana tavsiyem güzellik merkezine falan gitme. Doktora yaptır.

süper oldu bu korkuyodum yumurtalıklara zarar verir filan diye :) poliklinikte yaptrmaya karar verdm. kuaföre sordum dün ipl 700 tl tüm vücut zaten o da lazer değilmiş. kuaföre ipl bitirmiyomuş dediğimde yüzünde alaycı bi ifade vardı kim diyo onu diye. sağlık bakanlığı bile uyarmış halbuki. olayı bu kadar basite alabiliyo demek ki kuaförler. bu yüzden hastanede karar kıldım inşallah uygn bi hastane de bulurum

2 yıl Diod lazer yaptırdım tüm vücut.Kollar fena değil.Bacaklarda ve genitalde %80 başarılı oldu diyebilirim..

Kızlar araştırıyorum, tüm vücut yerine üst bacak genital bikini bölgesine gitmeyi düşünüyorum. Bu 3 bölge fiyatı araştıracağım. Yalnız annem zararlıdır filan deyip korkutuyor. Bir zararı var mıdır? Yaptıranlara bir şey oldu mu? Tam gaza geliyorum yine sönüyor :)

Bir de hastanelerde yaptırmaya karar verdim. Güvenemiyorum. İstanbul'da hangi hastane iyidir? Hem sağlık hem ekonomi açısından bir yardımcı olursanız çok memnun olurum.
yok canım ya o kadar kuvvetli birşey değil en fazla kıl kokune ınebiliyor o da bir kere de bile değil
yok boyle bir rahatlık ben tavsiye ediyorum herkese

Bende alexandre lazerle yaptırtım çok memnunum iki yıl oldu. Arkadaşım diod yaptırdı altı ay sonra hepsi geri çıktı. İlk etapta zararını bilmiyoruz tabi ama ileridede bişey çıkmaz inşallah bende tereddütle gittim ama sonuç mükemmel. Ben ümraniyede ladonna güzellik merkezine yaptırdım fiyatta gayet iyiydi. Doktorlarıda var başlamadan önce istersen görüşebilirsin.

Puff bende acilen yüzüme yaptırmak istiyorum ama su an sadece istemekten ibaret ne yazık ki

Dr kuzenime sormuştum ben yaptırmam demişti.illaki vücuda ışın giriyor bi dahada aklıma gelmedi
Ağdada sirli olanlar daha makbul inceltiyor
Aldım kendime özel bi kutu kuaför arkadaşıma verdim içimde rahat

süper oldu bu korkuyodum yumurtalıklara zarar verir filan diye :) poliklinikte yaptrmaya karar verdm. kuaföre sordum dün ipl 700 tl tüm vücut zaten o da lazer değilmiş. kuaföre ipl bitirmiyomuş dediğimde yüzünde alaycı bi ifade vardı kim diyo onu diye. sağlık bakanlığı bile uyarmış halbuki. olayı bu kadar basite alabiliyo demek ki kuaförler. bu yüzden hastanede karar kıldım inşallah uygn bi hastane de bulurum
Ben hastaneye gitmedim. Doktorun kendi yeri var. Sadece akupunktur ve lazer yapıyor. Öyle paket program şeklinde de çalışmıyor. Çok para bayıldım ama değdi :)) Keşke daha önce yaptırsaymışım boşuna her ay apdayla uğraşmışım :)

Kızlar araştırıyorum, tüm vücut yerine üst bacak genital bikini bölgesine gitmeyi düşünüyorum. Bu 3 bölge fiyatı araştıracağım. Yalnız annem zararlıdır filan deyip korkutuyor. Bir zararı var mıdır? Yaptıranlara bir şey oldu mu? Tam gaza geliyorum yine sönüyor :)

Bir de hastanelerde yaptırmaya karar verdim. Güvenemiyorum. İstanbul'da hangi hastane iyidir? Hem sağlık hem ekonomi açısından bir yardımcı olursanız çok memnun olurum.

bende istiyorum ama mikrop kaparım diye korkuyorum ben çok fiyat sordum her yer genelde 800 1000 tl arası ama ben çok duydum yok mikrop kapmış falan

Dr kuzenime sormuştum ben yaptırmam demişti.illaki vücuda ışın giriyor bi dahada aklıma gelmedi
Ağdada sirli olanlar daha makbul inceltiyor
Aldım kendime özel bi kutu kuaför arkadaşıma verdim içimde rahat
Bölümü ne kısmının?

kızlar benim genital ve koltuk altımda kararma yaptı.nasıl açacağım ten rengini ya :(

Ben evde kendım makına alıp yaptım cok memnunum

Lazer epilasyon harika bir şey sadece biraz masraflı %100 hiçbir firma garanti edemez bitmiyor çünkü, bu zamana kadar neden gitmemişim dedim mucizevi bir olay, pürüzsüz kalıyorsun zamanla gözle görülebilecek kadar azalıyor bir iki tane çıkıyor, ten rengi beyazlaşıyor mis gibi oluyor, 3 ayda bir gidiyorum onda da tek tük incecik çıkıyor zaten, rahatlığını yaptırdıkça anlayacaksın, en başında ben de korkuyordum ama bir şey yok, gelsin dümdüz ciltler.

Lazer epilasyon harika bir şey sadece biraz masraflı %100 hiçbir firma garanti edemez bitmiyor çünkü, bu zamana kadar neden gitmemişim dedim mucizevi bir olay, pürüzsüz kalıyorsun zamanla gözle görülebilecek kadar azalıyor bir iki tane çıkıyor, ten rengi beyazlaşıyor mis gibi oluyor, 3 ayda bir gidiyorum onda da tek tük incecik çıkıyor zaten, rahatlığını yaptırdıkça anlayacaksın, en başında ben de korkuyordum ama bir şey yok, gelsin dümdüz ciltler.

Ayy boyle ovulunce insanin yaptirasi geliyo iste :)) simdilk masraf cok olmasin diye genital ve bikini bolgesni halletmeyi dusunuyorm sonra da evlendikten sonra bacak komple. anca paklanirim tuylerden :D

Ama mikrop kapanlar mi olmus oyle yazanlar var

Ayy boyle ovulunce insanin yaptirasi geliyo iste :)) simdilk masraf cok olmasin diye genital ve bikini bolgesni halletmeyi dusunuyorm sonra da evlendikten sonra bacak komple. anca paklanirim tuylerden :KK70:

Ama mikrop kapanlar mi olmus oyle yazanlar var
Gittiğin yer önemli tatlım mutlaka klinik olmalı, doktor imzası taşımalı, kuaförlerde bile varmış şaşırdım jel sürülerek uygulanıyormuş onlar çok sağlıksız modern ağda deniyor, ama diğer türlü tenine temas etmeden tüyler yakılıyor kliniklerde gideceğin yeri araştır mutlaka sor cihanız ne marka diye, alexandrite olmasına dikkat et, ondan sonrası güvenli ellere teslim :) %90 ve daha fazla bitiyor, vallahi çekilecek dert değilmiş 3-4 ayda çıkıyor artık tek tük, en başta paket alma derim denersin bir iki seans memnun kalırsan devam edersin, gerçi klinikler bana masraflı da geldiği için ipl cihaz aldım ev için bakalım nasıl olacak.

Gittiğin yer önemli tatlım mutlaka klinik olmalı, doktor imzası taşımalı, kuaförlerde bile varmış şaşırdım jel sürülerek uygulanıyormuş onlar çok sağlıksız modern ağda deniyor, ama diğer türlü tenine temas etmeden tüyler yakılıyor kliniklerde gideceğin yeri araştır mutlaka sor cihanız ne marka diye, alexandrite olmasına dikkat et, ondan sonrası güvenli ellere teslim :) %90 ve daha fazla bitiyor, vallahi çekilecek dert değilmiş 3-4 ayda çıkıyor artık tek tük, en başta paket alma derim denersin bir iki seans memnun kalırsan devam edersin, gerçi klinikler bana masraflı da geldiği için ipl cihaz aldım ev için bakalım nasıl olacak.

çok teşekkür ederim :) valla kuaförde de yapıyolar ipl miş 500 tl tüm vücut sordum geçen kampanya ama yakıp vercekler elimize :D :D dediğinz gibi klinik düşünüyorum alexandrite mış orası

Back