Lazer epilasyona başlayacağım ama korkuyorum

saft

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.020
Puanlar
448
Yer
İstanbul
Kızlar araştırıyorum, tüm vücut yerine üst bacak genital bikini bölgesine gitmeyi düşünüyorum. Bu 3 bölge fiyatı araştıracağım. Yalnız annem zararlıdır filan deyip korkutuyor. Bir zararı var mıdır? Yaptıranlara bir şey oldu mu? Tam gaza geliyorum yine sönüyor :)

Bir de hastanelerde yaptırmaya karar verdim. Güvenemiyorum. İstanbul'da hangi hastane iyidir? Hem sağlık hem ekonomi açısından bir yardımcı olursanız çok memnun olurum.

bende araştırmıştım şehir efsanesi olarak kısırlık gibi sorun olduğunu söyleyenler var. Bide doğum yaptıktan sonra tekrar tüy çıktığı söyleniyor . fiyat bazı yerlerde 1.000 tl civarı diye okumuştum 2 yıl önce . Ama hastane olarak bilmiyorum :)

bende araştırmıştım şehir efsanesi olarak kısırlık gibi sorun olduğunu söyleyenler var. Bide doğum yaptıktan sonra tekrar tüy çıktığı söyleniyor . fiyat bazı yerlerde 1.000 tl civarı diye okumuştum 2 yıl önce . Ama hastane olarak bilmiyorum :)

ben de kısırlıktan filan korktum bi de tenimde çok ben var şekli değişik olanlar da var ya cilt kanserine müsaitsem mazallah diye sorular oluştu

Alexandrite yöntemiyle 8 seans yaptırdım ben. Bacak ve koltukaltı bitti fakat genital ince ince tüyler kaldı. %100 sonuç alan var mıdır bilmiyorum

Bu iste ekonomi arama ,en iyisi epiderm ,
Tum vucut ,seans fiyati uyguluyor ,gercekten sonuc mukemmel ,
Cunku cilt ve kil rengini olcup ona gore islem yapiyor ,
Kac yasdindasin bilmiyorum ,kilo ya da bir hormonal sorunun varsa
Troid,seker ,polikistik over gibi bunlari cozmeden yaptirma ,
Ben yaptirali 5 yil oldu sifir sorun ,
Lazer yapilasn oda cok soguk oluyor yasninda polar ust ya da basttaniye gibi bisi gotur

Alexandrite yöntemiyle 8 seans yaptırdım ben. Bacak ve koltukaltı bitti fakat genital ince ince tüyler kaldı. %100 sonuç alan var mıdır bilmiyorum

tek tük kalsa daha ne isterim o kadar yoğun tüylenmem var ki. aslında silk epil kullandığım için baya inceldiler ama. çıkış süreleri çok hızlı. önceden ayda bir yapardım şimdi haftada bir anca kurtarıyor. gitsem mi lazere acaba

Bu iste ekonomi arama ,en iyisi epiderm ,
Tum vucut ,seans fiyati uyguluyor ,gercekten sonuc mukemmel ,
Cunku cilt ve kil rengini olcup ona gore islem yapiyor ,
Kac yasdindasin bilmiyorum ,kilo ya da bir hormonal sorunun varsa
Troid,seker ,polikistik over gibi bunlari cozmeden yaptirma ,
Ben yaptirali 5 yil oldu sifir sorun ,
Lazer yapilasn oda cok soguk oluyor yasninda polar ust ya da basttaniye gibi bisi gotur

26 yaşındayım kilo sorunum pek yok normalim. ama hormonal sorunum var tabi. hatta ben de tüylenme çocuk yaşta başladı. ama doktor o zaman bile tedavi vermedi zaten çıkacaktı demiş. kortizon kullandırmamış ve açıkçası kullanmayı da düşünmüyorum. bari olanlardan kurtulsam dedim epiderm mi iyi diyosunuz

2 yıl boyunca lazer yaptırdım, tek korunmasız ilişkide hamile kaldım.
Kısırlık yaptığını söyleyen arkadaşlara selam olsun...
Ama bende hamilelik sürecinde tüylerde artış oldu, yüzde 10 arttı diyebilirim.
Tabi ki yaptırmadan önceki halime göre hala yok sayılabilir.

tek tük kalsa daha ne isterim o kadar yoğun tüylenmem var ki. aslında silk epil kullandığım için baya inceldiler ama. çıkış süreleri çok hızlı. önceden ayda bir yapardım şimdi haftada bir anca kurtarıyor. gitsem mi lazere acaba
Siyah ve kalın tüylerde daha etkili lazer. İnceleri görmüyor malesef. Ben genitali jiletle aldığım için haliyle epey siyah ve kalındı. Bu yüzden inceldiler iyi de oldu, ayda bir ağdayla alıyorum onları da. Jileti hayatımdan çıkardım. Yani incelmesi azalması bana yeter diyorsan ben tavsiye ederim

ben de kısırlıktan filan korktum bi de tenimde çok ben var şekli değişik olanlar da var ya cilt kanserine müsaitsem mazallah diye sorular oluştu

canım lazerden önce senin vücudunu teste almaları lazım zaten . vücudunda bir sorun çıkarsa dermatoloğun başı büyük derde girer ben yüzeysel araştırmıştım ama 1-2 yeri arayıp konuş . bazen duymak netten okumaktan daha etkili oluyor .

Önce bi cildiyeye ggidip benlerini göster.
Dermoskopla bakıp atipik mi değil mi söyler.
Sonrada iyi bi merkeze git hastanede olabilir . Ten rengin kıl kökü kıl rengine göre hangi lazer olması gerektiğini öğren.

Siyah ve kalın tüylerde daha etkili lazer. İnceleri görmüyor malesef. Ben genitali jiletle aldığım için haliyle epey siyah ve kalındı. Bu yüzden inceldiler iyi de oldu, ayda bir ağdayla alıyorum onları da. Jileti hayatımdan çıkardım. Yani incelmesi azalması bana yeter diyorsan ben tavsiye ederim

Sarı tüyler için bile lazer var .

26 yaşındayım kilo sorunum pek yok normalim. ama hormonal sorunum var tabi. hatta ben de tüylenme çocuk yaşta başladı. ama doktor o zaman bile tedavi vermedi zaten çıkacaktı demiş. kortizon kullandırmamış ve açıkçası kullanmayı da düşünmüyorum. bari olanlardan kurtulsam dedim epiderm mi iyi diyosunuz
Epiderm iyi ,beyaz tenli ,koyu renk killi birtiydim hatta benim polikistik over yuxunden bazi kokler cift yada 3 kil cikmasi vardi ,doktorum lazere gidebilirsin diyince ,epiderme gittim ,
Sadece 3 seans gittim yeterli oldu cok inceler vararada jiletle aliyorum ayda 1 felan

Yaa bilmiyordum. Ben sarışınım bana olmaz sanıyordum etkili oluyor mu acaba?

Ultrasonik epilasyon bununiçin var.
Birde bir cihaz daha var lazere giderken koluma yapmak istemişlerdi ayva tüyünden bile ince benim koldakiler ben yaptırmadım.
Büyük merkezleri arayıp sorabilirsin

2 yıl boyunca lazer yaptırdım, tek korunmasız ilişkide hamile kaldım.
Kısırlık yaptığını söyleyen arkadaşlara selam olsun...
Ama bende hamilelik sürecinde tüylerde artış oldu, yüzde 10 arttı diyebilirim.
Tabi ki yaptırmadan önceki halime göre hala yok sayılabilir.

aaa o zaman korkmayayım :))

yani gitmeden jiletlesem kalınlaşmaz mı acaba :) arada şok etkisi yapsın diye jiletleyip sonra ağdalıyodum kafayı yedirttim tüylerime onlar da bana yediriyo diye :))

Hormon tedavisi görmeden lazere gitmenin bi anlamı yok.

Hem uyuyanlar uyanır hem azalsa bile bisüre sonra eski haline döner.

Hormon tedavisi görmeden lazere gitmenin bi anlamı yok.

Hem uyuyanlar uyanır hem azalsa bile bisüre sonra eski haline döner.

Epiderm iyi ,beyaz tenli ,koyu renk killi birtiydim hatta benim polikistik over yuxunden bazi kokler cift yada 3 kil cikmasi vardi ,doktorum lazere gidebilirsin diyince ,epiderme gittim ,
Sadece 3 seans gittim yeterli oldu cok inceler vararada jiletle aliyorum ayda 1 felan

3 seansta bitebiliyomu çok iyi. peki 3 seansta diyelim azalttık sonra bıraktık gitmeyi. eski tüyler geri dönüyor mu yoksa artık öyle kalınıyor mu

uzman olmayan kimseye birşey yaptırmayın ,arkadaşımın genital gölgesini yaktılar o gidilen seanslardan çok daha fazla cildiyeciye gitti kampanya şu bu asla kanmayın ,dermatolog yada cilt doktoru yapsın ama güzellik uzmanı belgesi ile yapanlar malesef hasarlı bırakır

Back