evet 14 ay bıttı ...canım alexde cıldım yandı ... yapan ten uyumunu ayarlamadımı acılı oluyo ıkıncı seansta gormuyorum gıren cıkan bellı degıl .. malesef bıtmedı agda yap dedıler napıcam bılmıyorum14 ay mı?
Değil 14 en fazla 6 seansta biterdi yahu.
Jelle birlikte kullanılan iyi değil. Bir arkadaşım da gitti jelli olana. Onun bir zaman sonra tekrar çıktı.
Benim ki alex di ve kısa sürede sonuç aldım. Bana göre dayanılmayacak gibi değildi. Genitalin her bölgesinde bile aşırı acı olmuyordu.
Ayrıca ağda olayını da ilk sizden duyuyorum. Tam tersi ağda ve epilatör yasaktır. Sadece jilet yaptırılır.
evet 14 ay bıttı ...canım alexde cıldım yandı ... yapan ten uyumunu ayarlamadımı acılı oluyo ıkıncı seansta gormuyorum gıren cıkan bellı degıl .. malesef bıtmedı agda yap dedıler napıcam bılmıyorumparama mı yanayım canımın yanmasına mı bılmıyorum .. atıslar bıle ozensız
yazık oldu ama parayı pesın vermıstım ne yazık kı :) hala devam edıyorum en dusukte bıle sıcrattıran bır acı ıle .. deneyımsız personel eslıgınde hıc bır calısanı bır ayı tamamlayamayan :) sız yaptırmıs mıydınız memnun kaldınız mı hangı makınadan bırde ... kac seans surduNerede yaptırdın bu lazeri? 14 ayda hem hiçbir etki olmayıp hem de yaktılar mıDevam etmeseymişsiniz keşke. Yazık olmuş.
yazık oldu ama parayı pesın vermıstım ne yazık kı :) hala devam edıyorum en dusukte bıle sıcrattıran bır acı ıle .. deneyımsız personel eslıgınde hıc bır calısanı bır ayı tamamlayamayan :) sız yaptırmıs mıydınız memnun kaldınız mı hangı makınadan bırde ... kac seans surdu
canım ben esmer bıle degılım ... tuy sorunum azdı bırde amaa jılet vurarak yayıldı ve arttı dokulmek yerıneYa geri versinler. Zaten şu mantığı anlamıyorum. Eşya mı satın alınıyor ki vermiyorlar. Gittiğin seans kadarı kadar masrafları olur zaten. Gittiğin seanslar düşülüp geri verilebilir. İşi ticarete döküyorlar
Ben 4. seansıma gideceğim. Çok memnunum. 2. seanstan beri hiç çıkmıyor diyebilirim. Ben esmerim bazı yerler esmersiniz uzun sürer ve yanma riskiniz olur demişlerdi ama çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Acıyor dedinizya üflemesi yok mu? 3 aşamalı üfleme var sağolsunlar sonuna kadar veriyorlar ve bir tek 1. seansta acı hissettim.
Cihaz vortex diye geçiyor.
Vortex Soğuk Hava Üflemeli, Jelsiz & Jiletsiz IPL Lazer Epilasyon Cihazi
diye yazıyor. Teknoloji çok önemli. Benim gittiğim yerin cihazı 2014.
İnşallah sizin de sonuç verir artık
cnm bu arada nereye gıdıyosun ben elenoraya gıtmıstımYa geri versinler. Zaten şu mantığı anlamıyorum. Eşya mı satın alınıyor ki vermiyorlar. Gittiğin seans kadarı kadar masrafları olur zaten. Gittiğin seanslar düşülüp geri verilebilir. İşi ticarete döküyorlar
Ben 4. seansıma gideceğim. Çok memnunum. 2. seanstan beri hiç çıkmıyor diyebilirim. Ben esmerim bazı yerler esmersiniz uzun sürer ve yanma riskiniz olur demişlerdi ama çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Acıyor dedinizya üflemesi yok mu? 3 aşamalı üfleme var sağolsunlar sonuna kadar veriyorlar ve bir tek 1. seansta acı hissettim.
Cihaz vortex diye geçiyor.
Vortex Soğuk Hava Üflemeli, Jelsiz & Jiletsiz IPL Lazer Epilasyon Cihazi
diye yazıyor. Teknoloji çok önemli. Benim gittiğim yerin cihazı 2014.
İnşallah sizin de sonuç verir artık
canım ben esmer bıle degılım ... tuy sorunum azdı bırde amaa jılet vurarak yayıldı ve arttı dokulmek yerıne... sanırım konusup paramı alıcam ama zannetmıyorum versınler
cnm bu arada nereye gıdıyosun ben elenoraya gıtmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?