Lazer epilasyon

Busraa98

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
2
0
26
Merhaba buz lazere gidiyordum ve sonuç alamadığım için 6.seanstan sonra bıraktım. Dava açsam paramı geri alabilir miyim acaba? Dava açıp da kazanan olduysa yardımcı olabilir mi?

Aa bende buz lazere gitmek istiyordum, hangi şehir ve klinikte gittiniz sorabilir miyim? Çünkü gittiginiz klinik buzlazerin sitesinde yoksa gitmeyin diyorlardı daha önceki konularda 🧐🧐🧐 sözleşme imzalandiysa dava hakkı doğar mı bilemedim 🙃

Eğer %100 garantili gibi bir şey imzalamadıysanız bu mümkün değil. Çünkü herkesin yapısı farklı ve herkese etki eden size etmeyebilir malesef

Merhaba buz lazere gidiyordum ve sonuç alamadığım için 6.seanstan sonra bıraktım. Dava açsam paramı geri alabilir miyim acaba? Dava açıp da kazanan olduysa yardımcı olabilir mi?

güzellik merkezi mi yoksa hekim kliniği mi?cihaz modeliniz ne idi? sözleşmenizde ne yazdığına bağlı davadan önce tüketici hakem heyetine başvuru yapın. sözleşmenin bir örneğini alın ama onunla gidin hakem heyetine.

Aa bende buz lazere gitmek istiyordum, hangi şehir ve klinikte gittiniz sorabilir miyim? Çünkü gittiginiz klinik buzlazerin sitesinde yoksa gitmeyin diyorlardı daha önceki konularda 🧐🧐🧐 sözleşme imzalandiysa dava hakkı doğar mı bilemedim 🙃
Merhaba, biraz geç cevap olacak ama İstanbul Gaziosmanpaşa Miyolife'ta yaptırdım.

X