• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon yaptırıyorum ama....

• Konu Sahibi Konu Sahibi vitto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vitto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
52
3
86
34
Ben de alexsandirite ile yüzüme lazer yaptırmaya başladım. Daha dün ilk seansıma girdim. Benim özellikle favori bölgemdeki kıllar sakal gibiydi. Ama yanak, elmacık kemiklerim ve boynumda hafif yani ince tuyler var. Buralara atış yapmadı çoğalmasın diye. Alex ince tuyleri çoğaltıyormuş. Ama ben bu ince tuylerden de rahatsızım . Nd-yag lazer cihazı da var bu klinikte. İnce olanlara bu cihazla atış yaptırsam bi sorun olur mu ya ? Yuzumde tek tel tuy kalsın bile istemiyorum. ya da diod lazer uygulayan başka bir kliniğe mi gitmeliyim yardımm kafam çok karışık.

merhabalar ayn sorun bendede vardı hemen hemen Hibrit Lazer'i öneririm nd:yag pek güvenilir gelmedi çünkü doktorumda hatta nd:yag oldugu halde onla yapmadı tavsiyem hibrit olur senın için mumkunse tabi :KK1::KK28: umarım rahat kurtulursun:KK31:

Ben de alexsandirite ile yüzüme lazer yaptırmaya başladım. Daha dün ilk seansıma girdim. Benim özellikle favori bölgemdeki kıllar sakal gibiydi. Ama yanak, elmacık kemiklerim ve boynumda hafif yani ince tuyler var. Buralara atış yapmadı çoğalmasın diye. Alex ince tuyleri çoğaltıyormuş. Ama ben bu ince tuylerden de rahatsızım . Nd-yag lazer cihazı da var bu klinikte. İnce olanlara bu cihazla atış yaptırsam bi sorun olur mu ya ? Yuzumde tek tel tuy kalsın bile istemiyorum. ya da diod lazer uygulayan başka bir kliniğe mi gitmeliyim yardımm kafam çok karışık.
yüzündde tek tüy bile kalmasını istemiyorsan vitto çözüm iğneli epilasyonda

Benim bildiğim en iyi sistem Diod lazer sistemi. Dipd yaptırıp şikayetçi olan görmedim.

Zenlase diye bir lazer var. Arkadaşımın anlattığına göre 1 seansta baya fark ettirmiş. Bende bir yerden paket almamış olsam gidicem oraya.

iyi akşamlar açıkçası bende tüylerin ince olan bölgelerde nd yag kullandığını biliyorum doktorumun ve gayet güzel sonuçlar aldım..sanırım kişiden kişiye de değişebilecek bir durum.. ;)

Back