- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
- #1.141
cnm bende diyarbakırda yaptırıyorum. loreal paris güzellik merkezi diye bi yer. ah salak kafam araştrmadan etmeden arkadaşn tavsiyesi üzerine gttm. komple vücüt 1500 tık parayıda verdm. dört seans gördüm. mayıstaki seanstan sonra artk senasa almıyoruz yaz geldi diye dediler. eylülde alacaklarmış nerdeyse arada dört ay olcak yani. ve sonuç eskisnden daha kötü. hazır ince tüylerm de daha kalın çıktı. ve azalan nere varsa hepsi olduğu gibi çıktı. parayı peşn verdm. gtsem olmuyor gtmesem olmuyor. elmde olsa mahkemeye vermek istiyorum onları ::
ewet arkadaşlar sorumdan da anlaışdığı üzere net bi şekilde cvp veren olucakmı merak ediorum doğrusu. çnkü ben sekiz seans yaptırdm kolaltıma bitmedi . tüyler çok ama çok inceldi belli bile olmuo neredeyse ama bitmedi var yani hala bazı yerlerde şakkıdı.gerçkten bi tek tüy bile kalmayan varmı aranızda -tatlicadiarzu-
Ben koltukaltıma yaptırdım ve evet tamamen bitti. Ayda bir 4-5 kıl çıkıyor hemen elimle koparıyorum. Başka kalmadı
Kac seansta bitti? Seanslarin zaman araligi nedir? Hala gidiyor musunuz? Boyle cok soru sordum kusura bakmayin ama ben de yaptirmak istiyorum.
6 yada 7 seansta bitti. Önceleri ayda bir gidiyordum sonra aralıklar arttı 2 aya falan uzadı. Son seanslarda tüyler çıkınca gelirsin demişlerdi. 2 buçuk sene önce bitti. Sadece suna dikkat edin, ben güzellik merkezinde değil hastanede yaptırdım. Güzellik merkezinde kullanılmasına izin verilen ıpl lazer tüyleri tamamen bitirmiyor. Benimki alexandrlite lazerdi. Bu cihaz bildiğim kadarıyla sadece hastanelerde var.
Yani suan kolaltinizda hic kil yok mu? Ben guzellik merkezinde yaptirnayi dusunuyordum.
koltukaltı ve kaş ortası bitti, bıyıkta da 2 tane çıkıyor sarı renk ama ben ondan bile huylandığım için hala arada gidiyorum
Sizin de alexandrite kazer miydi?
Ben koltukaltıma yaptırdım ve evet tamamen bitti. Ayda bir 4-5 kıl çıkıyor hemen elimle koparıyorum. Başka kalmadı
acaba kaç seansta bitti ve hangi makneyle yaptırdınız ?
ben epicare alexander ile yaptırıyorum k.altı ve genital azalma var ama tamamen bıtmedi henüz.. k. altı 5. seansımı oldum 2 seansım daha kaldı paket almıstım inşallah biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?