- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
- #1.161
bende 4seanstır lazere gidiyorum bıyık ve koltuk altına gittim hiç kıl tüy kalmadı,yakında genital bölgeye başlayacam çok memnunum,şiddetle tavsiye ediyorum,beyaz tenliyim lazer için en uygun olanıymış.
offff ben ipl apollo yaptırıyorum. 2 seansı yaptıralı 15 gün oldu hala ciddi bi dökülme yok. hatta genitalde 1. seanstan sonra baya dökülme olmştu üst bölgede , 2. seanstan bi kaç gün sonra jilet vurmam gerekti genital bölgeme o yüzden mi bilemedim ama daha bi çoğaldı genital. sık ama cansız tüyler çıktı o dökülen yerlerde de.. 2. seans henüz erken mi yoksa benm cihaz mı bi işe yaramıyo aklım ermedi[/arkadaşım sana şiddetle vermem gereken bi uyarı var!! ister alırsın ister almazsın 6 yıldır alekse lazere giriyorum diodede deneme atışı yaptırdım bi kaç hastanede nd yag lazer tavsiyeleri aldım kuzenimde senelerdir gidiyo lazere ve sana şunu söyleyim ıpl modern ağdadır ve kıl köklerini sadece uyutur 2 bilemedin 3 sene sonra sana hediyeleriyle geri döner yani iki katı fazla çıkar yol yakınken geri dön derim bu konuda dern mağduriyetler yaşadım 6 yılım çöpe gitti paralarım çöpe gitti ve cildim mahfoldu iğneli lazer derken kendin için iyi bişi yap lazer istiyosan önceliğin hastaneler olsun hormon testini yaptır herşeyinden emin olduktan sonra cildiyeye git doktor seni kıl yapına göre lazere yönlendirsin kıl kökü kaşını aldığında ucu topak topak olurya siyah öle bişiyse açık tenliysen gerçek aleksandite çözüm ama kökleri beyazsa ysni kökü yoksa seni rahatsız ediyosa diode çözüm olur ama ıpl asla tercih etme derim arkadaşım sevgilerle...
alexander lazer yaptırdım.2 sene sürdü seanslarım bitti.tüm vucud yaptırdım.bölge bölge değişiklik gösterdi.kol altı ve bacaklarımda şu an için çıkmadı.biteli 3 ay fln oldu galiba.ama genital bölgem tam olarak bitmedi.kıl şeklinde çıkmıyo sert değil yani tüy şeklinde çıkıyo.arada ağda bandıyla alıyorum.5 dk bile sürmüyo ama tam bitseydi daha iyi olurdu.
merhaba canm gittiğin yerin ismi ve adresi var mı acaba ve hangi şehirdesin
Bende 7 seansımı mayıs ayında tamamlamıştım ve artık çok rahatsız edici durumda olursan gel dediler haziranında bir düğüne katıldım ve koltuk altımı jiletle aldım şimdi sanki hiç yapılmamış gibi uzadı anlamadım ben bayrama yakın tekrar gidicem ve sanırım verdiğim paraya yazık oldu
canım sabit bi parayla evde istediğin kadar istediğin zaman kendin yaparsın eğer istersen satmak zorunda kaldım almak istersenKızlar ben lazerden çok memnunum.
ama avucumuzun içi gibi olmasını zaten beklemiyorum. yaratılış olarak farklı bölgeler bu saçma olurdu.
3-5 kıl kalmasının ne sakıncası olabilir ki onca kılımın yok olduğunu düşününce
ama para sıkıntısı çektiriyor insana.
şuan genital koltuk altı ve yüz yaptırıyorum.
daha bacak ve kol istiyorum ama fiyatı bütçemi aştığı için başlayamıyorum.
sabredin para ve zaman sıkıntınız yoksa ve en önemlisi doğru yere gidiyorsanız sonuçlar mutlaka güzel olacaktır. herkesin kılsız kalmasını diliyorum ve sizi öpüyorum.
canım sabit bi parayla evde istediğin kadar istediğin zaman kendin yaparsın eğer istersen satmak zorunda kaldım almak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?