- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
- #1.121
Ben de öyle duyduğum için panik yaptım, yoksa eskisine kıyasla şuanki halinden çok memnunum. Genital 90 olacağına koltukaltım olsaymışya nolucaktı sanki, orayı kimse görmüyor ama koltukaltı göz önündegerçi her bünyede ayni etkiyi göstermiyor ama 5,inci seansta koltuk altının %70 inin gtmesi az çünki orası lazerde en iyi sonuç alınan yer,genital desen anlardım yalnız genital %90 çok iyi 6,da tamamen gidecek o zaman,önemli olan üzerinden epey bir zaman geçince tekrar çıkmaması ,giden yerler için söylüyorum tabi...
Zaten %70-90 gibi azalma olur demişlerdi. Yani tamamen bitmeyecek ama bende genital %90 azalmasına rağmen koltukaltı %70te takıldı kaldı, neden olmadı anlayamadım
Seans anında var olan tüyleri döküyor ama sonradan çıkması normal çünkü tüyler anajen evrelerindeyken lazer etki ediyor. Ama işte bir dahaki gidişte de bu sefer onları dökmesi lazım. E niye yine küçük küçük de olsa çıkıyor hep, onu da anlamıyorum =( Genitalde emla falan kullanmıyorum, öyle fazla bir acı hissetmiyorum. Yani dayanılmayacak bir şey değil. Gerçi oradaki hanımlar acı eşiğimin yüksek olduğunu ve iyi dayandığımı söylemişlerdianladımda sne yeniden çıktı deyince ben eskisi gibi oldu sandım korktum lazerden sonra koltukaltımda çıkmamış kıllar vardı onlar çktı şimdi şaşırdım seans öncesi bunlar yoktu demek hemen bitmicek peki genital çokmu acıyo canım yoksa koltukaltı gibimi acısı emla krem falan kullandınmı
nerede yaptırdınız
teyzem diyarbakırda yaşıyor ofis de yaptırdı fiyatları ne çok ucuz ne de çok pahalı ..komple lazer (genital,tüm bacak,koltuk altı) 250 tl bıyıkda bedava :)
ama ben antalyada yaşadığım için başka merkeze gidiyorum ve inanırmısın tüm bacağa seans başı 500 lira istediler .. koltuk altıma 80, genitale de 250 vericem..
kızlar bu konuda yasal haklarımız yokmu. bu gtttğm merkez ne bi tahlil istiyor ne bi test istiyor. tek bi makinaları var, bütün bölgelere ve bütün gelen müşterileri aynı makinayı kullanıyor. çok bilinçsizce atladm olaya. ama o kadar üzülüyorum ki şimdi
arkadaşlar ben çk araştırdım bu konuyu, zaten %100 bitiyo diyen mutlaka yalan sölüyordur öle bişey mümkün deilmiş IPL'de Alexandrate'da inceltip bırakıyor ama son çıkan Diyot diye bi cihaz var hatta reklamları vardı telewizyonda bilenleriniz wardır mutlaka onunla yaptırdım ben. İsimde verebilirim Gaziemirde Jadem güzellik salonu cihazları gerçkten çk etkili son teknoloji ve cidden dier cihazlara göre acısı çk minimumda daha önce IPL'le bacağıma deneme atışı yaptırmştım sadece, onun özel bölgedeki acısını düşünemiyorum bile :O Bu konuda kesinlkle çk bilgilendirirler sizi bn gtiiğimde aynen öle oldu ve araştırdığımdada gerçkten doruları söledklerini fark ettim we o güvenle gttim iyikide gitmişim 4 seansta koltuk altım bitti özel bölge ve bacaklarım 6 seansta bitti daha doğrusu başlarken zaten %94 le %98 sonuç alınır dediler ve gerçkten dedikleri gbi sonuç aldım hiç yok gbi bişey zaten artk tek tük ince ince bi kaç tane var =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?