Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

ben dudaküstüme yaptırıyorum onuçta jiletleniyo...bi btmezse babmın bıyığı gibi onla uğraşamam benn...korktum vallaaaa

kızlar merhaba bende başlıcam lazere ama çok acıtıyor diyorlar gerçekten öylemi ve tavsiye edeceğiniz paket program uygulayan bi yer varmı??

kızlar bu her eve lazımda lazer epilasyon aleti satılıyor ya bir bilginiz var mı?
alet çok küçük güzellik salonlarında koca koca aletler bilemiyorum!!!!!!

bende koltuk altı ve bacagıma alexle yaptırıyorum 7. seansıma gittim tüylerim oldukça azaldı ve inceldi, gittigim yerde 8. seanstan sonra ücret almıyorlar bende tüylerim tamamen bitmesse bitesi kadar giderim,zaten ilk gittigimde 100%95 civarı biter demişlerdi,ayrıca kumral oldugum için siyah tüylülere göre işim biraz zor

kızlar merhaba bende başlıcam lazere ama çok acıtıyor diyorlar gerçekten öylemi ve tavsiye edeceğiniz paket program uygulayan bi yer varmı??

Merhaba cnm. . .acıtmıo kesinlikle.emin olabilirsn.mirmirmirmir ama hafif minnacık uçlaının yandığını anlıyosunnkaydirigubbakcemile5

kızlar bu her eve lazımda lazer epilasyon aleti satılıyor ya bir bilginiz var mı?
alet çok küçük güzellik salonlarında koca koca aletler bilemiyorum!!!!!!

canım ben epila kullandım, hiç memnun kalmadım param çöpe gitti. koltukaltıma yaptım biraz incelme oldu ama lekelenme ve koku oluştu, ter bezlerim zarar gördü sanırım, çok uğraştıran, zaman ve emek isteyen ama sonucu kesin olmayan bir şey...ben evde kullanılan aletleri kimseye tavsiye etmiyorum...güvenilir bir merkez bulup orada yaptırın...

valla benimkide çok acıyooooo..resmen alevin içine giriyorum gibi oluyorrr..diyot lazerde acımamıştı ama alex te baya acıyorr.sanki lastigi yüzüne çarpıyormuşsun gibi oluyorrrr.

demekki herkesde farklı :1shok:benimki çok acıyoo ama niyeki,canım çok tatlı oldugundan olabilirmi acep

canım benimde cnm tatlıdır ama acımıo benimki nedense . . . aslında bazı yerlerde kıllar kalın olduğu için canım cok yanıo .ama dayanılmaz bi acı deil .bide bazen kemiğin üstündekilerde acıyo

valla benimkide çok acıyooooo..resmen alevin içine giriyorum gibi oluyorrr..diyot lazerde acımamıştı ama alex te baya acıyorr.sanki lastigi yüzüne çarpıyormuşsun gibi oluyorrrr.

yok be cnm o derece nasıl -tatlicadiarzu- ben o kadar hiiseetmiommm kaydirigubbakcemile3

acısı bi yana bir de gözünde insanın kıpkırmızı bi ışık...

cidden çok ilginç demi..o ışıgı acaip hissediyorum...benden önceki kızada sordum seninki çok acıyomu diyee..zor dayanıyorum acaip agrıyo diyodu..makinadan kesinliklee alex öldürüyoo ama mecburen çekiyorum..diyot hiç agrıtmıyoduuu:

merhaba antalyada nereye gidiyosun ben de antalyada lazere gidiyrum da merak ettim özelden mesaj atabilirsin

Canım sen hangi merkeze gidiyorsun.Ben yıllar önce Laderm e gitmiştim yüzüm mahvoldu
Birde fiyatları hakkında bilgilendirirsen çok sevinirim.Benim epeyce bir bölege var yapılacak önce kollardan başlamayı düşünüyorum ama çokkkk para istiyorlar.
Gittiğin yere rica etsem sorarmısın kol için seans başı ne kadar istiyorlar?

antalya merkezde oturmuyorum,ilçesindeyim,ben yarım bacak ve koltuk altına gidiyorum,ilk seferinde 300 lira verdim,her seferinde tüyler azaldıgı için fiyatta azalıyo, 7. seansımda 120 lira verdim,8. seanstan sonrada ücret almıyorlar zaten,üstelik aradan bir kaç sene geçse hamile falan kalsam yada tekrar tüylenme olsa, orda kaydım mevcut oldugu için aradan ne kadar süre geçerse geçsin yine ücret almıyorlar. yinede istersen özelden gittigim yerin adını yazabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bıyık bolgesi kac seansta biter?ve cok acıtırmı?Arkadasım boyun bolgesine yaptırıyor felaket acıdıgını soyledi dayanılmaz bir acıymıs...bıyık yaptıran varsa bana yardımcı olursa sevinirima.s.

bana 10 seansa kadar uzayabileceğini söledi doktor..ben daha ilk seansı yaptırdım ve felaket ağrı hissettim cok kızardı ama tabi kişiden kişiyede farkedıyor bazılarınınkısı acımıyor .ama ınsan dayanıyor çünkü çok kısa sürüyor .umarım gözünü korkutmamışımdır:teselli:

anladım tesekurler aydınlattıgın icin ama 10 seans surecegini bilmiyordum biraz fazlaymıs fakat seanslar kısa suruyorsa dayanılır artık napalım omur boyu dudak ustunde izlerle gezmektense :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…