- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
kızlar merhaba bende başlıcam lazere ama çok acıtıyor diyorlar gerçekten öylemi ve tavsiye edeceğiniz paket program uygulayan bi yer varmı??
kızlar bu her eve lazımda lazer epilasyon aleti satılıyor ya bir bilginiz var mı?
alet çok küçük güzellik salonlarında koca koca aletler bilemiyorum!!!!!!
Merhaba cnm. . .acıtmıo kesinlikle.emin olabilirsn.mirmirmirmir ama hafif minnacık uçlaının yandığını anlıyosunnkaydirigubbakcemile5
demekki herkesde farklı :1shok:benimki çok acıyoo ama niyeki,canım çok tatlı oldugundan olabilirmi acep
valla benimkide çok acıyooooo..resmen alevin içine giriyorum gibi oluyorrr..diyot lazerde acımamıştı ama alex te baya acıyorr.sanki lastigi yüzüne çarpıyormuşsun gibi oluyorrrr.
acısı bi yana bir de gözünde insanın kıpkırmızı bi ışık...
valla benimkide çok acıyooooo..resmen alevin içine giriyorum gibi oluyorrr..diyot lazerde acımamıştı ama alex te baya acıyorr.sanki lastigi yüzüne çarpıyormuşsun gibi oluyorrrr.
bende koltuk altı ve bacagıma alexle yaptırıyorum 7. seansıma gittim tüylerim oldukça azaldı ve inceldi, gittigim yerde 8. seanstan sonra ücret almıyorlar bende tüylerim tamamen bitmesse bitesi kadar giderim,zaten ilk gittigimde 100%95 civarı biter demişlerdi,ayrıca kumral oldugum için siyah tüylülere göre işim biraz zor
bende koltuk altı ve bacagıma alexle yaptırıyorum 7. seansıma gittim tüylerim oldukça azaldı ve inceldi, gittigim yerde 8. seanstan sonra ücret almıyorlar bende tüylerim tamamen bitmesse bitesi kadar giderim,zaten ilk gittigimde 100%95 civarı biter demişlerdi,ayrıca kumral oldugum için siyah tüylülere göre işim biraz zor
acısı bi yana bir de gözünde insanın kıpkırmızı bi ışık...
arkadaslar bıyık bolgesi kac seansta biter?ve cok acıtırmı?Arkadasım boyun bolgesine yaptırıyor felaket acıdıgını soyledi dayanılmaz bir acıymıs...bıyık yaptıran varsa bana yardımcı olursa sevinirima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?