- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
umarım biter arkadaşlar bnm orda pek bi sorunum yok ama ben genital bölge için düşünüyorum umarım hepimiz bu kıl tüğden kurtulur bebişler gibi oluruz
umutlarım tamamen tükendi :bbo: bitti diyen yok anlaşılan her ay 180 milyon veriorm .bıktım artık doktorun ırın kırınlarından . yok bitmez zatenn sadece incelir dio naniknanik . gelde yeme kafayı . . . kötükedihüso
kızlar tamamen biten yok
benim anlamadığım bu mankenler sanatçılar nasıl böyle kılsız tüysüz allah aşkına ya :sm_confused:
ben koltukaltı ve bacak 6. seansa gideceğim cts günü... oldukça inceldiler ve azaldılar... ama bacaklarımda ilk birkaç seansta kaybolanlar tekrar çıktı gibi... yani alt bacakta açıkçası 5. seans sonrası daha iyi sonuç bekliyordum... ama çok fazla inceler onu inkar edemem...
normalde 6 seansta biter demişlerdi... ilk başladığımda kalındı... sanırım inceldikçe daha az etkilendi... son 2 seansım arasında jilet de kullanmadım... belki de kullanmalıydım... koltuk altımda tamamen bitmedi ama inceldiler... cts günü gittiğimde soracağım... bakalım ne cevap alacağım...
kızlar ben memnunum inş biticek bitmesi uzun sürüyo bilirsiniz sizde benim koltukaltım 3 seans oldu inş çıkmaz bakalım çıkmazsa yazarım size genitalimde azaldı ama daha war alt bacagıma yaptırıyorum 2 seans oldu1 seanstan sonra 3 ay oldu nokta şeklinde çıktı çok şaşırdım yeni 2 seans yaptırdım 4 seansta biter dediler bakalım inş biterse yazarım kızlar önemli olan güzel merkezle we makinelerdir iyicene araştırın öyle gidin arkadaşlar sewgilera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?