peki kızlar seanslar bittikten sonra tüy sorunu gercekten bitiyor mu hiç mi cıkmıyor? cevremden çok duymaya basladım da bu ara, kesinlikle bitmiyor acı cektiğinle kalıyorsun diyenler var. çok istiyorum ben de bıktım yemin ediyorum ya her yaz agdadır epilasyondur. neyse acısı cekmeye razıyım tamamen bitiyorsa
aynı sıkıntı bende de varacaba lazerde direk batıkları temizleyebiliyor mu yoksa siz önce batıkları iğneyle temizleyip mi lazere gittiniz ? bende lazer düşünüyorum ama karar veremiyorum bu yüzden
peki kızlar seanslar bittikten sonra tüy sorunu gercekten bitiyor mu hiç mi cıkmıyor? cevremden çok duymaya basladım da bu ara, kesinlikle bitmiyor acı cektiğinle kalıyorsun diyenler var. çok istiyorum ben de bıktım yemin ediyorum ya her yaz agdadır epilasyondur. neyse acısı cekmeye razıyım tamamen bitiyorsa
Simdi bazi arkadaslarin yazdiklarini ve memnun kalmadiklarini okudum. Bence isinde uzman bir yere gidin. Mesela benim ust bacagimda tuy yok gibi bir sey. Olanlar da beyaza yakin sari. Uzmana yaptirmak istiyorum oraya da dedigimde onlari makine gormez dedi. Yani paraniza goz koyan bir yere gitmeyin. Anadolu yakasinda olanlara bir yer onerebilirim ozelden. Ben dahil 3 kisi gidiyoruz ve hepimiz cok memnunuz.
Hayir canim bayagi bayagi batik dolu bir halde gittim. Hic batigim kalmadi. Artik seansima yakin cikan tuyler bile ozgur bir sekilde cikiyor. :) batik matik yok anlayacagin.
Ben o kadar degildim de annem cok tuylu bir insandi. Bembeyaz olmasina ragmen. Annem bile kurtuldu. :)
a harfiyle başlıyo sanırım
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. hemen para biriktirmeye başlayacağım lazer için o zaman:) ben ağda yaptırsam bile batıktan dolayı etek giyesim bile gelmiyo değişen bişi yok gibi çünkükeşke istanbulda otursaydım senin gittiğin yere gidebilirdim :)
Cnm merhaba bende batik sorunum var bscaklarim genital kolyukalti nerde yaptirdum acabaBen inanilmaz batik sorunu yasardim. Igneyle cikarirdim dusunun. Ve hep yara olurdu bacaklarim. Yaptirdigim ilk gunden beri batik sorunum da kalmadi. Buyuk rahatlik.
Ben de kucukken sariymisim simdi tuylerim sariya dondu. Bu biraz sorun oluyor evet. Seninkiler simdiden sariysa gormeyebilir. Lazer icin en iyi tuyler simsiyah olanlarmis. Benim de ust bacagimda hic yok diyebilirim. Olanlar da beyaza yakin sari. Uzmana sordum ust bacagima yaptirsam olur mu diye? Bunlari gormez bosuna yaptirmis olursun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?