Merhaba kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi lazer epilasyon yaptıran var mı aranızda? Bacak bölgesi kaç seansta bitiyor ağrısı acısı oluyor mu? Bi kampanya yakaladım çok uygun fiyata lazer yaptırıcam ama kafamda bu sorular var yardımcı olabilirseniz sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden.
ben yaptırdım çok uygun fiyattan kastınız nedir? çok da ucuza gitmeyin derim lazer şakaya gelmez çünkü
Merhaba kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi lazer epilasyon yaptıran var mı aranızda? Bacak bölgesi kaç seansta bitiyor ağrısı acısı oluyor mu? Bi kampanya yakaladım çok uygun fiyata lazer yaptırıcam ama kafamda bu sorular var yardımcı olabilirseniz sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba kızlar
peki kızlar seanslar bittikten sonra tüy sorunu gercekten bitiyor mu hiç mi cıkmıyor? cevremden çok duymaya basladım da bu ara, kesinlikle bitmiyor acı cektiğinle kalıyorsun diyenler var. çok istiyorum ben de bıktım yemin ediyorum ya her yaz agdadır epilasyondur. neyse acısı cekmeye razıyım tamamen bitiyorsa
azalsa da olur canım ya can çekişiyoruz resmen böyleEğer uygulaması gerektiği şekilde yapılırsa bacak,koltuk altı,yüz gibi bölgeler biter canım.Ama genital tam olarak bitmez.
azalsa da olur canım ya can çekişiyoruz resmen böylebi ara emla vardı onunla hallediyordum simdi onu da yazmıyor artık dr.lar baya da zamlanmış diye duydum.
Azalma mutlaka olur canım.Emla şu aralar 95 lira civarında diye biliyorum.Yani bayağı fiyatlı.Bir de dışarda yaptırılıyorsa ağda,ona da para veriliyor.Lazer olayının da maddi olayı az buz değil ama bir dönem uğraştırır,sonra her ay uğraşmak zorunda kalmazsın elbette.
Yok şöyle, halamın yaptırdığı bir merkez var uzun süredir gidiyor o merkez bir kampanya yapmış seçtiğin bölge 8 seans 100 lira. Güvenilir olduğuna eminim ondan gözüm kapalı gidiyorum.
Yok şöyle, halamın yaptırdığı bir merkez var uzun süredir gidiyor o merkez bir kampanya yapmış seçtiğin bölge 8 seans 100 lira. Güvenilir olduğuna eminim ondan gözüm kapalı gidiyorum.
peki kızlar seanslar bittikten sonra tüy sorunu gercekten bitiyor mu hiç mi cıkmıyor? cevremden çok duymaya basladım da bu ara, kesinlikle bitmiyor acı cektiğinle kalıyorsun diyenler var. çok istiyorum ben de bıktım yemin ediyorum ya her yaz agdadır epilasyondur. neyse acısı cekmeye razıyım tamamen bitiyorsa
Topikten ben de yararlanayim bari :)
Zamaninda lazer kou renk olmayan tuylerde etkili olmuyor diye duymustum dogru mu bu? Ben sarisin oldugumdan tum tuylerim sari, bacaklarimdakiler bembeyaz sari bile degil. Sizce gidersem bosa mi para vermis olurum? Gerci bacaklarim sorun degol gazla ama koltukalti icin yaptirmak istiyorum (o bolgedeki tuyler sari renk biraz daha koyu yani)
Ben inanilmaz batik sorunu yasardim. Igneyle cikarirdim dusunun. Ve hep yara olurdu bacaklarim. Yaptirdigim ilk gunden beri batik sorunum da kalmadi. Buyuk rahatlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?