lazer epilasyon yaniklari

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
42
lütfennnnnnn cevap verinnnnnnnn
arkadaslar 2 sene önce lazere gittim 4seans
ve genitalde yanma oldu lekeleri halen duruyor
kararma olustu bazi yerlerde ic kisimlarda
bu lekelerin geçmesi icin yani
2 senelik lazer yanik izini gecirebilicegim (genitalde)bir yöntem varsa lütfen benimle paylasni

insaallah bende kurtulurum

sevgiler

bende bikaç gün önce komple lazere gittim.ama bacagımın üst kısmında ve bikini bölgemde,atış yapılan yerlerde,bisürü kırmızı nokta öylece kaldı,kızamık gibi yani.bende acaba yanık mı oldu diye korkup dra gittim.çünkü en son isteyeceğim şey bu.yani kalıcı lekeler.dr yanık olmadıgını ama cok tahriş oldugunu söyledi ve bana 2 hafta süreyle bi krem kullanmamı,bu süre sonunda da izlerin gececeğini söyledi.kullanıcam bakalım inşallah işe yarar.çünkü bacagımı öyle gördükçe aglamamak için cok zor tutuyorum kendimi.sonrasında epilasyonu yapan kişiye bu durumdan bahsettiğimde,bunun çok normal oldugunu ve 1-2 hafta içinde bunun gececegini söyledi,hatta kendisinde de aynı durum olmus.epilasyon öncesinde tras işlemini orda jiletle yaptıgımız için bunun olabileceğini söyledi.yıllardır tanıdıgım bir yer ve istersem para iadesi yapacagını da söyledi.bu arada IPL ve bitene kadar kampanyasına dahilim yani ödemeyi peşin yaptım.ama kırmızılıklar gescede gecmesede bacak epilasyonuna bi daha gitmeyi düşünmüyorum ya da bacagın üst kısmına ve bikini bölgesine yaptırmayı.su an tek isteğim iz miz kalmaması:S

bu arada gülçehre 2 sene boyunca hiçbirşey kullanmadın mı yani yanıkları farkettikten sonra?

benımde dudak üzerim yandı ıpl lazer epilasyondan 3 yıl geçdi lekelerim aynen duruyo ne yapdım ise geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…