- Konu Sahibi wincase123
-
Aklima bi soru daha geldi.. spor yapmak zararlimi? Ben spora gidiyorum 2 buck saat spor yapiorm bi sakincasi varmi? Var die duymustm ama anlamadm dogrumu deilmi? Ben bitek koltuk alti bikini ve alt bacak yaptiriorm ona gore cvp verirseniz cok mutlu olurum smdiden tesekkurler zamanini ayirdigin icin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Spor yapmanın bi zararı olmaz
Tskrler gerçekten :)
Sadece lazerin yapıldıgı ilk 3-4 gün aşırı terlemede ve spor yaparken genital ve koltuk altı sürtünmeden kaynaklı pişik olur ve buda sizi rahatsız edebilir onun dışında bir zararı yoktur
ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Ince kılları neden tetikliyor bn bunu anlayamıyorum zaten lazer yaptırdıkça da kıllar inceliyo bitene kadar iyice ince oluyo. O zaman orayı da tetiklerse başa dönülür . Aynı zamanda ince dedikleri de gayet görünen kıllar özellikle omuz bölgesi. Yani arkadaşlarım bunları görüp nasıl lazer onları da temizleniyorsa diyorlar gayette görünüyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kol için en fazla kaç seans gerekir beyaz tenliyim tüylerim koyu renk rahatsız oluyorum,Cvplarsanız sevinirim..
bir sorum olacak, benim göğüsümün kenarında var bikaç tane ama uzun ve koyu renkli acaba oraya lazer yapabilirler mi? annem kalbe yakın yer diye yapmazlar belki dedi bir yerde de süt bezlerine zararlı diye okumustum yaptıran var mı?
Tam başlamayı düşündüğüm zamanlarda bu konu harika olmuş gerçekten :)
Benim biraz acısıyla ilgili bir sıkıntım var aslında, çok sıkıntılı oluyor mu ya acı açısından? Birde yumurtalara zararı oluyor gibi kulaktan dolma bir şeyler duydum da gerçeklik payı var mı ki?
Meraba
Ben beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renk. Ağdadan sonra kızarıklık ve batık oluşuyordu ankarada bir poliklinikte aleksandrite lazere başladım ve lazere uygun tenim olduğunu söylediler.
10 gün önce 4. seansımı yaptırdım ve her seansta tüm vücut kol hariç 550 tl veriyorum.
Bu cumartesi kontrole gidicem ve ne batıklar ne tüylerde gözle görülür bi değişiklik var. Baktıkça ağlayasım geliyor.
Eylülde evleniyorum hala kurtulamadım. Uzman kişi de bu seansta Allah Allah biraz daha yüksek çalışayım dedi.
Şimdi tüylerim uzamış bile siyah siyah kökler ve kendisi görünüyor, tüylerde incelme olsa ona bile razıyım ama o da yok ki zaten incelme olsa köklerim bu kadar belirgin ve siyah olmaz . Bunu sorduğumda da kese yap geçer diyorlar. Hamamda keselendim gitmiyor.
Tüyler deri altında çıkacak gibi ama çıkmıyor çirkin bir görüntü oluşuyor.
Ne yapmalıyım lütfen yardım edin çok sinirim bozuk.
ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Merhabalar :) Ben de bir sene önce 4 seans alexandrte yaptırdım tüm vücut. Seans başı 350 lira ödüyodum.Koltuk altı ve bikini bölgesinden memnun kaldım sadece.O dönem de bırakmak zorunda kaldım yarım kaldığının farkındayım. O zamanlar belirgin bi azalma vardı şimdi tekrar arttı tüyler alt kola da yaptırmıştım şimdi tüyler eskisinden daha belirgin. Yapan bayan alt kolu da göreceğini söyleyerek yapmıştı ama öyle olmadıSizce 4 seanstan sonra azalan tüylerin tekrar artması normal midir? Beyaz tenliyim alt bacak ve genital tüylerim siyah diğer bölgeler daha açık renkte. Şimdi tekrar baslamak istiyorum ama hangi makineyi tercih etmeliyim kararsızım lütfen yardımcı olun (
merhaba,
ben beyaz tenli ve siyah tüy yapısı olan biriyim. ve neredeyse vücudumun her yerinde tüy var. hormonal bir sorunum çıkmadı.lazer için bir yerle görüştüm. alex ve nd-yag kullanıldığı söylendi ve yapan kişi doktor. Sizce ne yapmalıyım bilhassa vücudumun üst tarafındaki tüylerden çok rahatsız oluyorum. Hiç dokunmadığım halde siyah ve rahatsız ediciler. Sizce nasıl bir yol çizemliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?