Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Sonrası Kolda Hissizlik

nightangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
183
25
Bugün koltuk altıma lazer epilasyon yaptırdım. Bu benim 5. seansımdı. Bundan önceki seansı en son geçen yıl yaptırmıştım. Seansta 3-4 yer çok acıdı. Geçen yıl en son gittiğimde böyle acımamıştı. Seans sonrası sağ kolumdaki kas bölgemde bir doluluk hissiyle başladı ve gittikçe tüm koluma, elime kadar hissizleşti. Tamamen değil ama hani uzun süre kolunuzu bir yere dayarsınız da kaldırınca uyuşur ya onun gibi. Şimdi daha iyi ama sizce neden olabilir? Başınıza böyle birşey geldi mi?

Adet doneminiz nezmandi adete yakın bir tarihte mi gittiniz

Adet döneminde gidilen lazer epilasyonda vücut çok hassas olur bende gidiyorum bir kaç kere canım acıdı hiç acimazdi güzellik uzmanı bana dediki adet dönemindenisjn dedi evet dedim bir kaç günüm var dedim sakin bir daha adet döneminde gelme dedi hassas olunur dedi ve canın yanar hissizlesme olur dedi hatta su bile toplar bagzi yerler dedi mesela adet döneminde ağda yaparken insanın canını yanar

Çok teşekkür ederım verdiğiniz bilgiler için. Kafamdaki büyük bir soru işaretini giderdiniz. Şu dediğinizi ne doktor ne de güzellik uzmanı dedi. Sanırım bilmiyorlardı.

Çok teşekkür ederım verdiğiniz bilgiler için. Kafamdaki büyük bir soru işaretini giderdiniz. Şu dediğinizi ne doktor ne de güzellik uzmanı dedi. Sanırım bilmiyorlardı.
Lazer epilasyon sırasında ıslak bolgenize jelli buz koyup oylemi atış yapıyorlar eyer yapmıyorlar sa canın acır yanında o buzdan götür bir buzdolabı poşetine sarsın her atiş yapicagi sıra onunla biraz bastirsin atış yapsın hiç birşey hissetmessin

Ben sadece koltuk altım için gidiyorum. Jelli buz koymuyorlar maalesef birkaç atış yaptıktan sonra ıslak mendille siliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…