Lazer Epilasyon lazer epilasyon sonrası kaşıntı, şişlik yanma hissedenler bakabilir misiniz :(

peki sen lazer seansına gitmeden önce nasıl hazırlanıyorsun kaç gün önce. ne ile alıyorsun ( nolur jilet deme kaşıntıyı düşündükçe ölesim geliyor ) tüyo verir misin

Ben jiletle alıyorum ama 1 hafta önce çünkü bnm tüylerimim çıkış hızı biraz yavaş diye onun dışında extra bişey yapmıyorum hatta yazılanların aksine bnm paket bölgesi dışında acım agrım pek olmuyo adet zamanından sonra git muhakkak çünkü önce gidersen daha fazla canın yanar bide bazı jeller var duymuştum onlarda alabilirsin yada uzmana danışıp ilaç bile alabilirsin gitmeden önce ama kesinlikle uzmana danış lazer işi oek şakaya gelmiyo çatur çutur yananlarda var yani

Ben nerede lazer yazısı görsem yazıyorum çünkü kimse leke olmasın diye.çok dikkat ediniz.Ben çok arkadaşımdan duydum hep leke olmuş.Bana olmadı şükür.Sarışınım ama çok iyi bir yerde kampanyalı yaptırdım.Hem uygun hem lekesiz oldu.sizde çok ama çok iyi araştırın.Yaptırmadan evvvel çok düşünün bir de lekelerle uğraşmayın.bir kaç gün evvelden krem sürün.Eğer iyi bir yer olursa sıkıntısız geçer.yoksa çok üzülürsünüz.Ben bu konularda çok şanssız olduğum için araştırdım ve en iyi yeri buldum.çok reklam olan değil az olana gittim hem de .ilginç bir yerdi lazer yanında hediye lenf drenaj verdiler.kişiye göre de hediye veriyorlardı.inanmamıştım.hediye zaten önemli değil ama leke nefret ediyorum.zaten yüzümde de vardı leke uğraşa uğraşa zor azalttım.O nedenle herkese aman lekeye dikkat edin derim.

benim kıl köklerimde yavaş çalışanlardan. 16sında aldım en uzunu 3 cm bile değildir. diğer seansımda bende bir hadta önce jiletle alıp gideyim birde öyle deneyim bakim :)

ayy çok şükür tatlım leke derdim yok benim :) birde o olsa bilmiyorum nasıl kahrolurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…