- 15 Ekim 2015
- 104
- 60
-
- Konu Sahibi ebruli3390
ay sen benimle ayni seyi yasiyorsun inanmiyorummerhaba. bu hafta pazartesi akşamı genital bölge ve koltuk altını jilete vurup ( hayatımda ilk kez yaptım) salı akşamı lazer epilasyona girdim. baya bir esmerim bu kadar acı çekeceğimi hiç sanmamıştım. çok acı çektim özel bölgemde en son popo kısmını üç atış yaptı uzmanım ve o zaman öldüm resmen. bacaklarım titriyordu ağrıdan giyinemedim bile. neyse çarsamba sabahı her sey gecti ağrı yok popo kısmı ağrıyor birazcık. perşembe sabahı kaşıntı ile uyandım. nasıl kaşınıyor size anlatamam. işyerinde can çekiştim. akşam duşa girdim soğuk su ile yıkadım ama yinede engelleyemedim. Cuma günü bepanten(okunduğu gibi yazdım :) onu sürdüm. ''jilet yüzünden kıllar çıkar kasıntı ondandır'' diye söyleyen oldu iyice keseledim işe de yaradı. kaşıntı bitti bu sefer iç dudak ve popo kısmında yanma ve şişlik var. bugün cumartesi ve ben yürürken bile yanma hissi duyuyorum. dar şeyler giyemiyorum temas olduğunda ki acıyı tarif edemem. yorumlarını, tecrübelerinizi bekliyorum.
teşekkürler.
. Canım rossman da var alabilirsın fıystı cok uygunduöncelikle çok geçmiş olsun. bende mahvoldun lazerden sonraki beş günüm kaşıntı+ yanma + şişlik + kabarıklık ile geçti. ilk seansımdı bir sonrakilerde asla bir daha jilete vurmayacağım. peki o kısaltıcı alet nedir paylaşabilir misiniz.
Canım ben krem aldım kullandım seansıma girerken ve inanılmaz ama ilk defa acılar icinde kalmadım hoplamadımöncelikle çok geçmiş olsun. bende mahvoldun lazerden sonraki beş günüm kaşıntı+ yanma + şişlik + kabarıklık ile geçti. ilk seansımdı bir sonrakilerde asla bir daha jilete vurmayacağım. peki o kısaltıcı alet nedir paylaşabilir misiniz.
hangi kremi aldın tatlımCanım ben krem aldım kullandım seansıma girerken ve inanılmaz ama ilk defa acılar icinde kalmadım hoplamadım
merhaba canım, uzmanım bana iki üç gün önce al sonra gel dedi. Türk aklı ya öncekş akşam aldı ertesi gün gittim bende. acı çektim doğrudur, kaşıntının sebebi de ilk kez hayatımda jilete vurmamdı.Arkadaşlar lazere gitmeden 3 gün önce hiletle alma işleni gerçekleştirilir ve lazerden sonra 10 günden öncede kese yapılmaz araştırmadan okumadan lazere gidip yanlış şeyler yapıyorsunun inanın üzüldüm adınıza keşke uzmanı arayıp görüşüp ona göre hareket etseydnz
Boşuna o acıyı çekmişsinz desem iyice üzüleceksiniz kıllar ne kadar yüzeye yakın olursa lazer daha etkili olur diye biliyorum ve muhtemelen bu seans çok verinli olmayacak sizin için.. Jilette kaşıntı illaki oluyo ama keşke kese yapmasaydınız çünkü lazerden sonra 10 güne kadar o da yasak bidahakine aklınıza takılan herşeyi uzmanınıza sorun gerekirse 3 defa 5 defa arayın ama sorun yanimerhaba canım, uzmanım bana iki üç gün önce al sonra gel dedi. Türk aklı ya öncekş akşam aldı ertesi gün gittim bende. acı çektim doğrudur, kaşıntının sebebi de ilk kez hayatımda jilete vurmamdı.
Arkadaşlar lazere gitmeden 3 gün önce hiletle alma işleni gerçekleştirilir ve lazerden sonra 10 günden öncede kese yapılmaz araştırmadan okumadan lazere gidip yanlış şeyler yapıyorsunun inanın üzüldüm adınıza keşke uzmanı arayıp görüşüp ona göre hareket etseydnz
. Hersekilde seans verimli oldu bende. Bazen iki gun once aldım bazen 3 gün once. Hatta ıkı aydır kısaltıcı kullanıorum amayine de acı cekiorum. Sorunu da anestezi kullanarak hallettım cok sukur. Ysrdımcı olmaya calıstıgın ıcın cok naziksin.yalnız bende yarsrlı olmuyot belki baskasında olur bilememBoşuna o acıyı çekmişsinz desem iyice üzüleceksiniz kıllar ne kadar yüzeye yakın olursa lazer daha etkili olur diye biliyorum ve muhtemelen bu seans çok verinli olmayacak sizin için.. Jilette kaşıntı illaki oluyo ama keşke kese yapmasaydınız çünkü lazerden sonra 10 güne kadar o da yasak bidahakine aklınıza takılan herşeyi uzmanınıza sorun gerekirse 3 defa 5 defa arayın ama sorun yani
Ben acı için bişey diyemiycem zaten yorumlarımdada onunla alakalı bişey demedim bnm anlatmak istediğim 2 veya 3 gün önce neden diyolar çünkü kök biraz yüzeye yakın olsun diye sen bi gün önce alırsan cihazın kıl köklerini görmesi için daha derine atış yapmadı gerekecek o zamnda daha yüksek joule kullanılıyor bnm demek istediğim oydu.. Ya kısaltmak yada en az 3 gün önce kesip gitmek daha mantıklı o yüzden uzmanlarda böyle söylüyo acı için bunu bence uzmanına sor çünkü bazı ilaçlar varki mesela antibiyotij o kullanılırken her cihazla epilasyon olmuyo yanıklara bile yol açabiliyo buna en iyi cevabı uzmanın verir burda biz ne desek boş yani. Hersekilde seans verimli oldu bende. Bazen iki gun once aldım bazen 3 gün once. Hatta ıkı aydır kısaltıcı kullanıorum amayine de acı cekiorum. Sorunu da anestezi kullanarak hallettım cok sukur. Ysrdımcı olmaya calıstıgın ıcın cok naziksin.yalnız bende yarsrlı olmuyot belki baskasında olur bilemem
. Uzmsnında bir halt bildigi yok acıkcası urunleri satalım paramızı alalım isime bakarım gibisindeler. Aslında jilet iyi bir sey degil zaten. Tahris ediyor. Cok sukur azaldı da kurtuluyorum. Sen yaptırdın mı pekiBen acı için bişey diyemiycem zaten yorumlarımdada onunla alakalı bişey demedim bnm anlatmak istediğim 2 veya 3 gün önce neden diyolar çünkü kök biraz yüzeye yakın olsun diye sen bi gün önce alırsan cihazın kıl köklerini görmesi için daha derine atış yapmadı gerekecek o zamnda daha yüksek joule kullanılıyor bnm demek istediğim oydu.. Ya kısaltmak yada en az 3 gün önce kesip gitmek daha mantıklı o yüzden uzmanlarda böyle söylüyo acı için bunu bence uzmanına sor çünkü bazı ilaçlar varki mesela antibiyotij o kullanılırken her cihazla epilasyon olmuyo yanıklara bile yol açabiliyo buna en iyi cevabı uzmanın verir burda biz ne desek boş yani
Evet bende yaptırıyorum hali hazırda yeni başladım sayılır 3 seans oldu daha ama 3 yıldır araştrmaktan içim dışım lazer oldu resmen eşimde kuaför benim o sebepten bazı konulara hakimim. Uzmsnında bir halt bildigi yok acıkcası urunleri satalım paramızı alalım isime bakarım gibisindeler. Aslında jilet iyi bir sey degil zaten. Tahris ediyor. Cok sukur azaldı da kurtuluyorum. Sen yaptırdın mı peki
bence onu bir uzmanla görüşmen tatlım. en doğru kararı o verecektir. kıl köklerinin rengi sıklığı vs etkileyen etkenler.Beyaz tenliyim. Yaptirmayi dusunuyorum olur mu ki acaba bende de? Birde koltuk alti bikini bolgesi alt bacak. Yaptirmayi dusunuyorum. Sure olarak tahmini ne kadar surer ?