Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam tabiii senin ENGİN TECRÜBEN kadar bilemem ama yılllardır yaptığım lazer epilasyonun beni kanser edeceğini öğrenmiş oldum!!!!! Tabii sen daha iyi bilirsin fizik tıp falan:))) Hamilelere yapılmamasının en önemli sebebi ''kör olur, bsadem gözlü olur...'' ama sen daha iyi bilirsin tabii!!!.... Ben hekim olarak ne diyim ki, hangi makaleye ya ya kongreye dayanarak konuştuğunu sen daha iyi bilirsin.:)))))) Not:lazer yapan doktordan bilgiler Kötü Kazen
Genital bölgeme yaptırmayı düşünüyordum ama kanser yapar diyorlar.O bölgenin işlevini bozuyor diye yorumlar okudum nette.Yaptıranlar varmı durum nedir ?
Arkadaşlar merhaba lazerle ilgili açıklamalarınızı okuyorumda içim deki rahatsızlık depreşti yine bende altı seans lazer yaptırdım ama hep içimde soru işareti vardı ve hala devam ediyor.Şundan eminimki tekoloji adına yapılan bütün yenilikler insan sağlıgını bir takım ölçülerde olumsuz etkiliyor ki bunu hangi doktor zararsız diye söylerse söylesin bu bir gerçek .Ben inanmıyorum ileride zarar vermez diye bir garanti verilmiyor.Sadece dikkat ederseniz sadece saglık ölçüsü olarak kendilerinede lazer uyguladıklarını söylüyorlar.İnsan saglıgının bu kadar ucuz oldugu bir ülkede her adımımıza çok dikkat etmemiz gerektigini düşünüyorum ve herkesi selamlıyorum.
ben en az 2 çocuk yaptıktan sonra başlamayı düşünüyorum..o aşamaya gelene kadar 10 sene geçer herhalde, o zamana kadar da lazerli epilasyon iyi mi kötü mü ortaya çıkar.bu konuyu asıl o zaman gündemime getirmeyi düşünüyorum.riske atmak istemiyorum sağlığımı.sir ağda ve makina kullanıyorum.çok da aman aman bi zorluğu yok benim için.o yüzden 10 sene daha sir ağdaya devam :)
Ya aslında lazer epilasyonu 15 yıldan fazladır uygulanıyor, yani yıllar geçmiş üzerinden zaten ve tek bir vaka bile bildirilmemiş kanser yada kısır olan? Artı Amerikadaki FDA onay vermiş zararsız olduğu yönde. Bunca yıldır dünyada milyonlarca kadına epilasyon yapılmıştır, bu zamana kadar çıkmazmıydı olumsuz bir etkisi olsa???çünkü her şeyin zararı yıllar geçince çıkıyor.bende doktorum ,bende korkuyorum. çok istediğim halde eski usullere devam yapıcak bir şey yok
Ya aslında lazer epilasyonu 15 yıldan fazladır uygulanıyor, yani yıllar geçmiş üzerinden zaten ve tek bir vaka bile bildirilmemiş kanser yada kısır olan? Artı Amerikadaki FDA onay vermiş zararsız olduğu yönde. Bunca yıldır dünyada milyonlarca kadına epilasyon yapılmıştır, bu zamana kadar çıkmazmıydı olumsuz bir etkisi olsa???